16
  • krajcsovszkig
    Régen voltak olyanok, pl. az Öveges professzor, de a kereskedelmi tévéket nem érdekelte sose, a közszolgálatiról meg nemtom miért tűnt el, de tényleg jó lenne visszahozni...
  • Tetsuo
    Mondjuk a tv feltalalasa ota ezt kene csinalni, nem pedig Maunikasoval mergezni az embereket.
    Szerintem ez lenne az alap.
  • polarka
    patrickJMT csak matekból rak fel videókat, amelyik videói nem érhetők el Utubeon, azok elérhetők a just math tutoring-on
  • macselek #13
    Tényleg nagyon jók a videói. #11: Hát ráér, mert ez a munkája úgy tudom. Valamelyik videóban mondja, hogy már ebből élnek a családjával. (Van paypalos link az oldalán, meg a nézettségért fizet a youtube azt hiszem.)
  • djw
    és matekot tanít :D
  • ffxi
    Azt a rohadt élet. De ráér a fickó :O Nem baj, csak csinálja.
  • polarka
    Nézd meg jobban, mit nyújtanak azok és mit nyújt Sal! Ég és föld.
    Sajnos mostanában megint középsulis videókat csinál. Sztem az egyetemit jobb volna, ha folytatná ill. a meglevőeket is bővítené.
  • BCS pixel
    már nagyon régóta vannak ám tutoriál videók az interneten
  • hiftu
    Marha nagy munka van benne.
    Respect!
  • FoodLFG
    Végre valaki hasznos dolgokra használja az internetet. Tudásmegosztás ingyen.
    Riszpekt!
  • Running
    Kicsit elkésett ezzel, nemsokáraminmeghalunk.
  • endrev
    A srác egy úttörő. Történelmet ír...
  • halgatyó
    Ezelőtt sose hallottam róla. Most, hogy megnéztem a cikkbeli linket, érdekesnek tűnik.
  • endrev
    Le kalappal!
  • Turmoil
    flém

Remélem segítettem a terjesztésben:)
  • joebacsi
    Zseniális a fickó az anyagaival együtt. Minden létező díjat megérdemelne. Az egyik legszebb példa arra, hogyan lehet teljesen nulláról értéket teremteni.

Bár kicsit megkésett cikk, de a fő, hogy van.

Kellene ide egy kis flém, hogy minél többen megismerjék :)