16
-
krajcsovszkig #16 Régen voltak olyanok, pl. az Öveges professzor, de a kereskedelmi tévéket nem érdekelte sose, a közszolgálatiról meg nemtom miért tűnt el, de tényleg jó lenne visszahozni... -
#15 Mondjuk a tv feltalalasa ota ezt kene csinalni, nem pedig Maunikasoval mergezni az embereket.
Szerintem ez lenne az alap. -
polarka #14 patrickJMT csak matekból rak fel videókat, amelyik videói nem érhetők el Utubeon, azok elérhetők a just math tutoring-on -
#13 Tényleg nagyon jók a videói. #11: Hát ráér, mert ez a munkája úgy tudom. Valamelyik videóban mondja, hogy már ebből élnek a családjával. (Van paypalos link az oldalán, meg a nézettségért fizet a youtube azt hiszem.) -
djw #12 és matekot tanít :D -
#11 Azt a rohadt élet. De ráér a fickó :O Nem baj, csak csinálja. -
polarka #10 Nézd meg jobban, mit nyújtanak azok és mit nyújt Sal! Ég és föld.
Sajnos mostanában megint középsulis videókat csinál. Sztem az egyetemit jobb volna, ha folytatná ill. a meglevőeket is bővítené. -
#9 már nagyon régóta vannak ám tutoriál videók az interneten -
#8 Marha nagy munka van benne.
Respect! -
FoodLFG #7 Végre valaki hasznos dolgokra használja az internetet. Tudásmegosztás ingyen.
Riszpekt! -
#6 Kicsit elkésett ezzel, nemsokáraminmeghalunk. -
endrev #5 A srác egy úttörő. Történelmet ír... -
halgatyó #4 Ezelőtt sose hallottam róla. Most, hogy megnéztem a cikkbeli linket, érdekesnek tűnik. -
endrev #3 Le kalappal! -
Turmoil #2 flém
Remélem segítettem a terjesztésben:) -
#1 Zseniális a fickó az anyagaival együtt. Minden létező díjat megérdemelne. Az egyik legszebb példa arra, hogyan lehet teljesen nulláról értéket teremteni.
Bár kicsit megkésett cikk, de a fő, hogy van.
Kellene ide egy kis flém, hogy minél többen megismerjék :)