Műholdakat javít Justin, a humanoid robot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az interjú alany német, de enyhe az akcentusa. Mind2 tixtán beszél.
Egész érdekes kialakítású porszívó.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekem eskü tetszett! akarom akarom! 8))
27 vagyok ,de ezért vissza mennék az idõbe és rángatnám anyu szoknyáját a tesco játék osztályán ,hogy akarom akarom
27 vagyok ,de ezért vissza mennék az idõbe és rángatnám anyu szoknyáját a tesco játék osztályán ,hogy akarom akarom
Most a riporter nem angol, vagy a másik fószer? Olyan furcsa a kiejtésük.
Ha a videót megnézitek, picit esetlen a robot. Mintha azért bármilyen mozgásra nem lenne képes, amit az ember azért tud.
Ha a videót megnézitek, picit esetlen a robot. Mintha azért bármilyen mozgásra nem lenne képes, amit az ember azért tud.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
ket ilyennel lehetne urteniszezni. vagy mit tudom en.
Semmi ilyesmit nem tud, azok csak tervek. EZ egy egyszerû távvezérelt szerelõrobot, semmi extra, két manipulátor, két kamera, meg pár érzékelõ.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ejha! Ezt nevezem<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Már ha tényleg önállóan képes szerelni, azaz képes önálló döntéseket meghozni és azokat lefordítani koordinált mozgássá.
Ha így haladunk, még a Mars utazásra is elmegy helyettünk<#alien>#alien>
Már ha tényleg önállóan képes szerelni, azaz képes önálló döntéseket meghozni és azokat lefordítani koordinált mozgássá.
Ha így haladunk, még a Mars utazásra is elmegy helyettünk<#alien>#alien>
iSS!