21
  • IMYke2.0.0.0
    Jó játék volt, élveztem minden percét - taktikázni kellett a Spicerekkel szemben, mert legyilkoltak pillanat alatt [ugye, 1. generációs Big Daddy vagyunk], és jobban használni a környezetet, mint az első részben [a hackelés].

Amúgy meg, aláírásom...
  • Kindred Blades
    A fogalmazás alapból rossz.
    A helyes cím ez lenne:
    A vártnál gyengébb a BioShock 2.

És akkor meg is van a magyarázat, hogy miért fogyott kevesebb.
  • Narxis
    :ADSD aláírás

(magánvélemény)

Am. szerintem jó játék volt ez a BioShock 2 persze csak magánvélemény. Szerintem.
  • Narxis
    :DDD szerintem
  • Kerub
  • Kerub
    Pont ezért respekt a take2nak amiért ez esetben belátták h ők voltak kicsit (ahogy Gandalf mondja :P --->) hamariak.
  • Seth
    Szerintem tégy így. Persze ez szigorúan csak magánvélemény.
  • Indigo
    Akkor ezentúl itt a fórumon minden hozzászólást úgy kezdünk, hogy "Magánvélemény:", és úgy fejezünk be, hogy "szerintem"... Így jó lesz?

• Loverman
    ez egy nagyon szép és hosszú MAGÁNVÉLEMÉNY volt, köszönjük. azért valahova belerakhattad volna hogy "szerintem".
  • Loverman
    Semmi sem tökéletes. És sokan töltötték le, szóval igazuk lenne, nem?
  • Gyuszopapa
    Biztos,azt a legegyszerűbb mondani,nem ismerik el soha hogy lehet nem tökéletes a játék.
  • Julius Caesar
    Alap :D
  • amitakartok
    Kíváncsi vagyok, vajon ezt az eladási hiányt is a warezolókra fogják-e...
  • Tinman #8
    Semmi baj, ha ki vagytok égve... megértem, mert tudom milyen nem kiégettnek lenni

A Bioshock 2 remek játék. A tucat fpsek közül toronymagasan kiemelkedik... viszont mint folytatás valóban picit gyengébb, de a JÁTÉKÉLMÉNY cserébe nagyon rendben van, ahogy a multi elképesztően hangulatos és ötletes.
  • Hans von Luck
    Van benne valami...
  • Skynet
    A fő ok sokkal inkább az volt hogy míg az első rész baromi jól fogyott mert mindenki főleg az SS rajongók egy SS-hez hasonló játékot vártak így vették. De hiába a nagyjó kirtika és az ömlengés meg a hype,az első rész sem volt semmi extra. Egy elvont enyhén nyomasztó világú,játékmenetben semmi különöset nyújtó (Mész mész bigdaddy-t leölöd,fejlesztés,tovább...Majd megint bigdaddy gyilok,tovább...Egyre több bigdady legyapás tovább...Főganaj továb...Bigdady gyilok tovább...Végjáték. Ennyi.) középjáték. AZ első órában elég jó volt a hangulat aztán szépen semmivé lett amikor a játék átment bigdaddy hentelésbe. A System Shock 2höz mérve egy nagy nulla a játékmenet és a hangulat.
    És ezt überelték azzal hogy a második részben mi magunk is Big Daddy-k vagyunk. Már a bejelentésnél lehetett sejteni hogy az a minimális hangulat is a semmibe foszlik,és így is lett,egy hentelés lett az egész zéró hangulattal, csak a hype miatt fogyott...
  • fozerl
    Nekem is kicsit erőltetni kellett a második részt mert valamiért nem jött be, de 1 óra játék után már nem olyan rossz. Elvileg a 3. rész új helyszínen fog játszódni. Aki végig vitte az tudja is esetleg, hogy hol.
  • Loverman
    a fő ok talán az hogy a vezető dizájner elhagyta a csapatot az első rész után (Ken Levine, ugye)
  • mutantleg
    Én nem tudom, elsőben még poén volt ez a víz alatti város dolog, speciel olyanoknak mint nekem akik nem olvastak utána hogy miről is lesz itt szó és meglepetésként érte őket a dolog. Így másodikra már nem szólt akkorát. Harmadikra meg jön majd a "már megint le kell menni a vízalatti városba?!" Mintha csak egy Jurassic Park folytatás lenne, fő poén már le van lőve régen. Úgy lenne értelme ha minden folytatás egy teljesen új sztori/helyszín lenne, mert így ez csak egy 'eladtuk a kiegészítőt teljes epizódnak'
  • Teppik Amon
    Mondjuk elég nehéz azonosulni egy BigDaddy-vel. A hangulat nagyon nem jött át. Az első rész az bejött, tetszett.
  • kovadam87
    Bárcsak a harmadik rész méltó folytatás lenne az elsőhöz képest. A második ugyanis, nagyon gyengén muzsikált szememben. Sok sikert nekik hozzá... kívánom hogy csináljanak megint valami fantasztikusat és minőségit!