Egy nap kétszer sötétítik el az RTL Klubot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondom melyik politikai szélsõség törekszik a neki nem tetszõ dolgok megsemmisítésére...
Mindenki tudja hogy 8-10 éves gyerekek simán játszanak a GTA-val... Egyébként a híradóban annyi véres és durva jelenet van sokszor mint egy horrorban...
Nem tudom, minek rinyálsz, nem tetszik ne nézzed.
Ezt nem értem, sok emberke itt sír, hogy milyen szar, meg be kellene tiltani, de mégis nézi...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezt nem értem, sok emberke itt sír, hogy milyen szar, meg be kellene tiltani, de mégis nézi...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Na igen, a TV2&RTLKLUB párost csak 1x kéne elsötétíteni, de örökre.
\"nincs fekete vagy feher, csak minden a ketto kozott\"
Jaj itt sírtok hogy mérnem szüntetik meg az rtlt, utána meg majd jön a nézettségi adat, hogy megint fél millióan nézték a tök fekete képernyõt :D:D
Azzal meg ne gyertek majd, hogy csak egy pár "mérõ" háztartásban nézte vmi bírka, mert ha az összes többi alkalommal rájuk hagyatkoznak akkor most is lehet...
Azzal meg ne gyertek majd, hogy csak egy pár "mérõ" háztartásban nézte vmi bírka, mert ha az összes többi alkalommal rájuk hagyatkoznak akkor most is lehet...
Én már csak azért elsötétíteném mert ilyen xar filmeket adnak mint az anyátok közt meg a szállító XD
A
Nem baj, majd eljön az is, mikor bejelentik, hogy
"Holnaptól a T-Com/UPC/akármi szolgáltató 5 órára lelövi a nethozzáférést, mert a 10 éves K. Pistike 2015. április 9.-én 13:17 perckor letöltött egy belezõs horrort.<#banplz>#banplz>
"Holnaptól a T-Com/UPC/akármi szolgáltató 5 órára lelövi a nethozzáférést, mert a 10 éves K. Pistike 2015. április 9.-én 13:17 perckor letöltött egy belezõs horrort.<#banplz>#banplz>
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
"a 2009. április 19-én sugárzott A szállító és a 2008 december 23-án sugárzott Két túsz között címû mûsorszámot nem megfelelõ korosztályi csoportba sorolta be és nem megfelelõ idõpontban sugározta"
Nocsak, nocsak, elkezdtek dolgozni. Már csak 2-3 éves fáziskésésben vannak, nem úgy mint régen, mikor 5-6 éves faszságokért büntették meg õket. <#taps>#taps>
Nocsak, nocsak, elkezdtek dolgozni. Már csak 2-3 éves fáziskésésben vannak, nem úgy mint régen, mikor 5-6 éves faszságokért büntették meg õket. <#taps>#taps>
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Izé. Szerintetek (bocsi, Wolfman17-nek is 'így' válaszolok) mindenkinek van set-top boxa? Szerintetek minden csatornának van teletextje? És ha esetleg van, akkor egy pillanat alatt meg lehet nézni a téged érdeklõ infót? Ha szerintetek igen, akkor nem én vagyok más univerzumban...
A valódi probléma.... Hmmm... Nem mondom, hogy tetszik ez a megoldás, csak én tökéletesen le tudom sz.rni, és el tudok vonatkoztatni. Az, hogy a szülõk mit csinálnak, azt nem tudom; én csak azt látom, hogy mások akarják megmondani, hogy a gyerekekkel mi legyen. Belemehetünk, hogy ezt kinek kell csinálnia, de az sehová nem vezetne. Mindenesetre ez a módszer egy iránymutató a szülõk számára - ha akarják, akkor elõnyükre fordíthatják, ha nem, akkor meg olyanok lesznek, mint amit említettél. Ezzel nem sok mindent lehet csinálni, egyre kevesebb idõ jut a gyereknevelésre, és ehhez nem sok köze van a tévének; ez inkább csak egy egyszerûsítés a szülõk számára. Lehet vele élni, de lehet vele visszaélni is - viszont ez már a szülõk intelligenciáján múlik, és megint csak nem a tévén, vagy annak karikázási rendszerén...
A valódi probléma.... Hmmm... Nem mondom, hogy tetszik ez a megoldás, csak én tökéletesen le tudom sz.rni, és el tudok vonatkoztatni. Az, hogy a szülõk mit csinálnak, azt nem tudom; én csak azt látom, hogy mások akarják megmondani, hogy a gyerekekkel mi legyen. Belemehetünk, hogy ezt kinek kell csinálnia, de az sehová nem vezetne. Mindenesetre ez a módszer egy iránymutató a szülõk számára - ha akarják, akkor elõnyükre fordíthatják, ha nem, akkor meg olyanok lesznek, mint amit említettél. Ezzel nem sok mindent lehet csinálni, egyre kevesebb idõ jut a gyereknevelésre, és ehhez nem sok köze van a tévének; ez inkább csak egy egyszerûsítés a szülõk számára. Lehet vele élni, de lehet vele visszaélni is - viszont ez már a szülõk intelligenciáján múlik, és megint csak nem a tévén, vagy annak karikázási rendszerén...
De érdekes, máskor a halál faszára kívánja itt a többség az RTL-t a benkõ, gyõzike és a többi bulvármûsor miatt, most meg az ORTT a buzi, hogy megbüntette az RTL-t, persze az indoklásba bele lehet kötni, de nem oly mindegy ha az itt kommentelõk többsége szerint az RTL-t "be kellene tiltani"? :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
én azt se bánnám, ha örökre elsötétedne :D
híradón, hetei hetesen, és a forma1-en kívûl nem nézek semmilyen mûsort sem ezen az adón
híradón, hetei hetesen, és a forma1-en kívûl nem nézek semmilyen mûsort sem ezen az adón
A tv újság, teletext mellett a mostani kábelesek set top boxjai pedig kiírják mit is látsz épp amikor odakapcsolsz.. (legalábbis errefelé) és ott ki lehetne rakni a kis jelzsét.. senkit sem zavarna, hisz ha a gyerkõc odakapcsol véletlen akkor tudni fogja hogy ezt neki nem szabad néznie.. persze más kérdés hogy nem tudsz mutatni egy olyan gyereket sem aki majd figyelembe is veszi. Max azokat az autistákat akiknek ha azt mondod nem szabad és a büdös életben nem fogja megcsinálni, sõt elszégyenli magát ha véletlen meglátja/megteszi, akár akaratlanul is...
De tudod te mi valójában a probléma? Az igazi? hogy a szülõk elhárítják magukról a felelõssége, nem mondják meg mit lehet, csak rábízzák a tévére.. azt pedig az ORTT nevû prûdkommandó bõszen büntetgeti ha nem tetszik neki amit lát. Én személy szerint az erõszakos és egyéb dolgokat hagynám, elrettentõ példának (ne a tom és jerrybõl tanuljon a gyerek az erõszakról) és betiltanám az agymosó vallási célzatú dolgokat. Ha erre van igénye akkor menjen templomba.. ;)
De tudod te mi valójában a probléma? Az igazi? hogy a szülõk elhárítják magukról a felelõssége, nem mondják meg mit lehet, csak rábízzák a tévére.. azt pedig az ORTT nevû prûdkommandó bõszen büntetgeti ha nem tetszik neki amit lát. Én személy szerint az erõszakos és egyéb dolgokat hagynám, elrettentõ példának (ne a tom és jerrybõl tanuljon a gyerek az erõszakról) és betiltanám az agymosó vallási célzatú dolgokat. Ha erre van igénye akkor menjen templomba.. ;)
Szóval nem mondtam, h ejj csúnya ortt, minek elsötititeni, vagy h okostalan volt rtl... felõlem azt is bevezethetik hogy hupisárga topánkában kelljen nézni a tévét, lényege ugyan az lenne: minek. "régen" (10-20 éve) azért már nem számított úri kiváltságnak a tv a szobában, igaz h nem is volt 3000+1 csatorna amibõl lehetett válogatni...
Elõzõ hozzászólásommal meg annyit akartam mondani, hogy azért baromság a korhatározás, mert 1 rohadt jégkrém reklámhoz is 18as karika kell lassan. Mozi meg dvd más dolog: ahhoz általában pénz kell, nem is kevés, de nem is 1 vagyon: ha nem kapsz zsebpénzt nem nagyon tudsz beülni moziba, hacsak nem fusizol valamit.
Míg otthon a szülõ meg tudja (tudná) mondani h ugyan már ne nézd azt a rohadt tv-t, akkor a gyerek jóesetben szót fogad és felmegy a szobájába (h aztán ott töltse le a filmet :D) - nem belekötni, értsd hogy értem.
"my point being" : aki el akar érni valamit (jelen esetben megnézni) az talál rá módot, hogy megtegye.
De, hogy a tvnél maradjunk: nem azért lesz a gyerekbõl orvos, vagy gátvéder, vagy okleveles juhász, mert kint van a 12es karika.
Elõzõ hozzászólásommal meg annyit akartam mondani, hogy azért baromság a korhatározás, mert 1 rohadt jégkrém reklámhoz is 18as karika kell lassan. Mozi meg dvd más dolog: ahhoz általában pénz kell, nem is kevés, de nem is 1 vagyon: ha nem kapsz zsebpénzt nem nagyon tudsz beülni moziba, hacsak nem fusizol valamit.
Míg otthon a szülõ meg tudja (tudná) mondani h ugyan már ne nézd azt a rohadt tv-t, akkor a gyerek jóesetben szót fogad és felmegy a szobájába (h aztán ott töltse le a filmet :D) - nem belekötni, értsd hogy értem.
"my point being" : aki el akar érni valamit (jelen esetben megnézni) az talál rá módot, hogy megtegye.
De, hogy a tvnél maradjunk: nem azért lesz a gyerekbõl orvos, vagy gátvéder, vagy okleveles juhász, mert kint van a 12es karika.
Nem tudom te melyik univerzumban élsz, nálunk már feltalálták a TV mûsor újságot, a Teletex-szet, meg Interneten is lehet már nézni mi lesz a TV-ben hetekkel elõre. Ezek a mûsorok pedig nem délután mennek, hanem este 8-9 után, amik nem gyerekeknek szólnak.
Ahogy régen a tv is ritkaság-számba ment, úgy a 'mocsok' mûsorok is (most tekintsünk el a párt-agitációktól, mert az más tészta). Most egyre több van; így egyre több országban vezetnek be ilyen korhatári megjelölést (és ahogy tudom, az EU-ban errõl is van ilyen szabály, már hogy kötelezõ használni, de minden ország a saját korhatár-besorolását használhatja).
Mellesleg nem csak a TV-s filmeknél, hanem a mozikban, illetve a számítógépes játékoknál is van ilyen - igaz, ott nem az egész idõ alatt látod, hanem a borítókon látni, hogy tudd, milyen a termék.
Ja, és ha már nem nézel tévét, és szerinted tök mindegy; akkor miért szólalsz fel az ellenkezõ oldalon? Mégsem mindegy? :) Mert én speciel nézek tévét, de engem egyáltalán nem zavar (és nem is hat meg az RTL elsötétítése - pláne nem foci VB alatt :D).
Mellesleg nem csak a TV-s filmeknél, hanem a mozikban, illetve a számítógépes játékoknál is van ilyen - igaz, ott nem az egész idõ alatt látod, hanem a borítókon látni, hogy tudd, milyen a termék.
Ja, és ha már nem nézel tévét, és szerinted tök mindegy; akkor miért szólalsz fel az ellenkezõ oldalon? Mégsem mindegy? :) Mert én speciel nézek tévét, de engem egyáltalán nem zavar (és nem is hat meg az RTL elsötétítése - pláne nem foci VB alatt :D).
Aha, persze. Aki meg 'csak úgy' váltogatja a csatornákat, annak meg legyen meglepetés (mint a gyerekeinek is)...
ahogy itt szétnézek a kommentek között, én vitatnám hogy teljes értékû emberek vannak itt :D
Szerintem is elég lenne a film elõtt benyomni meg max a reklámszünet végén gy kis jelzés hogy mi is folytatódik.. de a filmet ne barmolják már el. Az meg hogy az ORTTben mekkora sznob képmutató f**zkalapok ülnek az már botrányos.
Komolyan mondom ez az egész korosztály besorolás 1 vicc... régebben miért nem volt szükség ilyenekre? Sõt... sok más országban ma sincs ez a baromság, érdekes, mégis teljes értékû emberek lesznek ott is, mint ahogy szüleink is...
Igazából nekem oly' mindegy, nem nézek tévét. Aki meg 13 évesen belezõs horrort akar nézni, az úgyis megnézni.
Igazából nekem oly' mindegy, nem nézek tévét. Aki meg 13 évesen belezõs horrort akar nézni, az úgyis megnézni.
talán tavasszal, vagy tavaly tavasszal volt a tv2-n 2003-as esetért elsötétítés:)
"- a Barátok közt fanatikusai megnyugodhatnak. "
Hála Istennek! Azt hittem kell még 1 napot várnom, hogy megtudjam mi lesz Vilivel meg az új buxusával!
Az meg nevetséges, hogy egy Szállító és Két túsz között miatt sötétítik el a csatornát amiket 1-2 évvel ezelõtt adtak le. Más országokban karikácska sincsen a fél képernyõn mégse hallani arról, hogy 10 évesek elkötöttek Audi A8-at és vietnámiaiakat szállítanak a csomagtartóban egy késõ esti film miatt. Abszurdisztán
Hála Istennek! Azt hittem kell még 1 napot várnom, hogy megtudjam mi lesz Vilivel meg az új buxusával!
Az meg nevetséges, hogy egy Szállító és Két túsz között miatt sötétítik el a csatornát amiket 1-2 évvel ezelõtt adtak le. Más országokban karikácska sincsen a fél képernyõn mégse hallani arról, hogy 10 évesek elkötöttek Audi A8-at és vietnámiaiakat szállítanak a csomagtartóban egy késõ esti film miatt. Abszurdisztán
Komolyan mondom egy vicc az, ahogy az ORTT végzi a dolgát!!
1.5-2 évvel ezelõtti mûsor miatt most adnak büntetést...
Bár nem mintha annyira szeretném az rtl-t meg ezeket a mocskokat....
Inkább varrnának rájuk annyi pénzbüntetést, amit a nézettség-kiesés okoz.
Legalább több haszna lenne, úgy is megcsinálják majd máskor is és így csak a nézõk szívnak.
1.5-2 évvel ezelõtti mûsor miatt most adnak büntetést...
Bár nem mintha annyira szeretném az rtl-t meg ezeket a mocskokat....
Inkább varrnának rájuk annyi pénzbüntetést, amit a nézettség-kiesés okoz.
Legalább több haszna lenne, úgy is megcsinálják majd máskor is és így csak a nézõk szívnak.