Közel 10 perc Portal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kerrály! 😊 végre valami új 5let a jatákiparban, nem pedig a már véresre nyúzott, húzott mindenkit lõjj le kérdés nélkül fps, vagy rts, or what so ever. <#violent>#violent>
Tényleg nagyon ígéretes a második rész. Látszik, hogy nem egy újabb bõrt akarnak csak lehúzni hanem igazán pakolnak bele újdonságokat.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
szerintem azért jó lenne bele , a Left for Dead 2 ben is van ilyen játékmód
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
ami nem baj, hiszen pc-n van egy olyan csoda, hogy hálózat 😄
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
"Ráadásul egy gépen, osztott képernyõn is játszhatunk, amivel jóval könnyebben nyomon követhetjük társunk mozgását."
Van egy olyan érzésem, h a többi co-op játékhoz hasonlóan itt is kimarad a PC-s verzióból az osztott képernyõ. <#gunyos1>#gunyos1>
Van egy olyan érzésem, h a többi co-op játékhoz hasonlóan itt is kimarad a PC-s verzióból az osztott képernyõ. <#gunyos1>#gunyos1>
Nekem bejön az új a videók alapján 😊 Tök poénos az amikor ugrál ide-oda a doboz után 😄 És grafikailag/teljesítményileg is kíváncsi leszek tudtak-e újítani mert pl az elsõ videó végén amikor felmegy a lifttel ott szép romosnak tûnt minden és remélem nem lesz túl nagy gépigénye ezek miatt. Ha azt vesszük hogy az elsõnek sem volt nagy igénye akkor ennek sem kéne 😄
Ja és a közel 10 perc megfelel, ha számoltok akkor 9 perc 14 másodperc 😊
Ja és a közel 10 perc megfelel, ha számoltok akkor 9 perc 14 másodperc 😊
Nagyon velõs hozzászolások!
KÖSZÖNJÜK EMESE!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
KÖSZÖNJÜK EMESE!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
két videó van, összesen 9 percnyi idõvel. nembaj
Elõször félreolvastam a címet, azt hittem "Közel 10 perc a Portal 2" 😄
jójó persze 10 perccel.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A stílus megmaradt, you monster. 😊
Tetszik.
Tetszik.
https://twitter.com/foodlfg
portal a király
Ez baromi jó!
"OW! OOOOOWW! It burns!" *BOOM*
*közönség felröhög*
"OW! OOOOOWW! It burns!" *BOOM*
*közönség felröhög*
"Közel 10 perc Portal 2"
Ehhez képest van egy 5 perces video, amibõl kb. fele az intró. 😊
Ehhez képest van egy 5 perces video, amibõl kb. fele az intró. 😊
jó vót de ha ezt a 2 órás gémet megint pofátlan áron fogják adni akkor basszák meg, megint megvárom azt hogy a portal 3 elõtt ingyenessé teszik 😄