17
-
b2nary #17 kerrály! :) végre valami új 5let a jatákiparban, nem pedig a már véresre nyúzott, húzott mindenkit lőjj le kérdés nélkül fps, vagy rts, or what so ever. -
#16 Tényleg nagyon ígéretes a második rész. Látszik, hogy nem egy újabb bőrt akarnak csak lehúzni hanem igazán pakolnak bele újdonságokat. -
#15 szerintem azért jó lenne bele , a Left for Dead 2 ben is van ilyen játékmód -
sanyicks #14 ami nem baj, hiszen pc-n van egy olyan csoda, hogy hálózat :D -
Evoluti0N #13 "Ráadásul egy gépen, osztott képernyőn is játszhatunk, amivel jóval könnyebben nyomon követhetjük társunk mozgását."
Van egy olyan érzésem, h a többi co-op játékhoz hasonlóan itt is kimarad a PC-s verzióból az osztott képernyő. -
zsottya #12 Nekem bejön az új a videók alapján :) Tök poénos az amikor ugrál ide-oda a doboz után :D És grafikailag/teljesítményileg is kíváncsi leszek tudtak-e újítani mert pl az első videó végén amikor felmegy a lifttel ott szép romosnak tűnt minden és remélem nem lesz túl nagy gépigénye ezek miatt. Ha azt vesszük hogy az elsőnek sem volt nagy igénye akkor ennek sem kéne :D
Ja és a közel 10 perc megfelel, ha számoltok akkor 9 perc 14 másodperc :) -
#11 Nagyon velős hozzászolások!
KÖSZÖNJÜK EMESE!
-
Loverman #10 két videó van, összesen 9 percnyi idővel. nembaj -
Loverman #9 Először félreolvastam a címet, azt hittem "Közel 10 perc a Portal 2" :D -
sanyicks #8 jójó persze 10 perccel. -
FoodLFG #7 A stílus megmaradt, you monster. :)
Tetszik. -
lamer the true #6 portal a király -
n3whous3 #5 közel van az 5 a 10-hez C: -
amitakartok #4 Ez baromi jó!
"OW! OOOOOWW! It burns!" *BOOM*
*közönség felröhög* -
Inquisitor #3 "Közel 10 perc Portal 2"
Ehhez képest van egy 5 perces video, amiből kb. fele az intró. :) -
#2 Jó, hogy elolvastad a cikket...
"mivel a játék jóval nagyobb és hosszabb lesz, mint elődje volt." -
sanyicks #1 jó vót de ha ezt a 2 órás gémet megint pofátlan áron fogják adni akkor basszák meg, megint megvárom azt hogy a portal 3 előtt ingyenessé teszik :D