Ha/Ver - Özönvér és szuperhősök
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ettõl függetlenül is megkapja a fizuját (feltéve ha van)...
A képregény alapján ami nekem nem ismert.. BD halott?Véglegesen?
A cikkíróval nem nagyon voltam egy véleményen soha. Most mondjuk csak annyi a bajom a cikkel, hogy legalább 1x elolvashatta volna mielõtt felpakolta elénk, mert tele van fogalmazási hibával, szóismétléssel. Egy fórumban az ilyen nem érdekel, de egy cikk írója figyeljen már oda mit ad ki a keze közül.
A Hit Girl-t alakító kiscsaj remek volt. Meg a többi színész is.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Felb@sz, hogy elírod a kislány nevét, másrészt hülyeséget is írsz. Nem volt a szerepjátékával semmi gond!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A lopás helyett jobb lenne a nyúlás szó. Attól, mert pl. a vidklippemben felhasználom más zenéjénét, attól az nem az én mûvészi érdemem. A film mondjuk úgy mûvészi értékét ott nem az adta, aki azt csinálta. Valaki más. Így már érthetõ?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A lopás fogalmával ugye azért tisztában vagy? 😊
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Kapaszkodj meg, a Kick-Ass film ÖSSZES zenéje másik filmbõl van, kivéve az Elvis számok, és nem meglepõ módon az OST lemezen oda van írva az összes film címe, pl. Egy marék dollár és társai.
Igen, te vagy.
Durván.
<#worship>#worship><#gonosz2>#gonosz2><#eljen>#eljen>
Ha te is kifizeted a jogdíjat a zenéért ott használod fel ahol akarod
Most hallok róla elõször, pedig sok filmes hírt olvasok. Biztos én vagyok sügér. <#eljen>#eljen>
A Remény Rabjai végén levõ zene meg a meleg cowboyos film trailere alatt volt.
Nincs új a Nap alatt. 😊
Nafény
Kick/Ass.
Látsz egyezést? Én nem. Persze gondolom fizettek érte, de mivel máshonnan van, annyira azért nem kell leborulni elõtte.
konkrétan ugyanaz szerezte a sunshine és a kickass zenéjét. vagy úgy véled, hogy amikor a kicsaj ennio a pár dollárral többért zenéjére darál, az is lopás?
Mondjul nekem tetszett a film. Hypolt lenne? Múlt hétig azt sem tudtam, hogy ilyen van. Mondjuk nem vagyok nagy mozibajáró...
http://www.youtube.com/watch?v=HffxAD37g-M&feature=related
Talán egész egyszerûen rossz volt a kampány, hamis képet alakított ki a filmrõl az emberekben.
Minden esetre IMDB-n fent van 2012-es kijövetellel, persze nem jelent semmit.
Hogy tetszett a Ha/Ver?
Tetszett, jó film (84%)
Közepes lett (9%)
Gyengén sikerült (6%)
Összesen 173 válaszadó.
http://gaborszantai.co.uk/
(Banana Splits) Tra La La Song
én elsõ megtekintés után nem tudtam eldönteni, hogy tetszett-e vagy sem, másodikra viszont megszerettem egyértelmûen. elõjöttek a rejtett poénok is. 😊
Legnagyobb duma:
HG: Sokkal jobban fájt, amikor a rosszfiúk lõttek le, mint amikor te, apu.
BD: Mert én kis kaliberû lõszert használtam, szívem.
HG: Te vagy a világ legjobb apukája.
ROFLOL 😄😄DD
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Mondjuk az alapfelvetés hogy ha ennyire népszerûek a képregények, és a belõlük készült filmek, sorozatok. Akkor amerikában a hülyék országában hogy hogy nem volt még ilyen önkéntes szuperhíró... Pedig azért egy ilyen dolog erõs hírértéket jelentene.
ui.: Mi a címe annak a zenének ami hit-girl Razulos mészárlásakor szól?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3