46
  • smaszi
    "Most mondjuk csak annyi a bajom a cikkel, hogy legalább 1x elolvashatta volna mielőtt felpakolta elénk, mert tele van fogalmazási hibával, szóismétléssel. Egy fórumban az ilyen nem érdekel, de egy cikk írója figyeljen már oda mit ad ki a keze közül."

És ettől függetlenül is megkapja a fizuját (feltéve ha van)...
  • winnie
    persze, meghalt, de még nem jött ki a folytatás, s mivel képregény, így bármikor feléleszthetik. de meghalt.
  • bladesoft
    Spoiler spoiler spoiler
    A képregény alapján ami nekem nem ismert.. BD halott?Véglegesen?
  • Hoz_Hun
    A film kurva jó. Szerintem.
    A cikkíróval nem nagyon voltam egy véleményen soha. Most mondjuk csak annyi a bajom a cikkel, hogy legalább 1x elolvashatta volna mielőtt felpakolta elénk, mert tele van fogalmazási hibával, szóismétléssel. Egy fórumban az ilyen nem érdekel, de egy cikk írója figyeljen már oda mit ad ki a keze közül.

A Hit Girl-t alakító kiscsaj remek volt. Meg a többi színész is.
  • WiZe
    Te cikkszerző, nem lehetne hogy ne írj?

Felb@sz, hogy elírod a kislány nevét, másrészt hülyeséget is írsz. Nem volt a szerepjátékával semmi gond!
  • Molnibalage
    Nem. Csak kezeljük helyén, hogy miért jó a zene és valóban kitől jön az eredeti. Ennyi. :)
  • Szefmester
    Szóval azt mondod hogy a minden filmhez készüljön dal, és ne használhassanak már elkészülteket... Mert szerintem az hogy más filmben is elhangzott ugyanaz a dal, még akkor is ha a legismertebb dala, akkor is joguk van használni.. csak fizessék ki a jogdíjakat.
  • Molnibalage
    Blablabla...

A lopás helyett jobb lenne a nyúlás szó. Attól, mert pl. a vidklippemben felhasználom más zenéjénét, attól az nem az én művészi érdemem. A film mondjuk úgy művészi értékét ott nem az adta, aki azt csinálta. Valaki más. Így már érthető?
  • Krinyo
    Azért mert rájöttél később hogy hülyeséget írtál, attól az még hülyeség marad :)
    A lopás fogalmával ugye azért tisztában vagy? :)
  • Wittgen
    Fuck. Így várhatok egy idejig :)
  • Molnibalage
    Az utána jövő részt is elolvastad, hogy valószínűleg csengettek érte? Agyas...
  • bambusz76
    Oda / Basz
  • mainruler
    Egyik se ajánlott 16 éven aluliaknak...
  • HomeGnome
    Valamiféle képregényhős-paródiát vártam, és rettentő pozitívan csalódtam. Nagggyon jó a film!! Főleg az akciójelenetek tetszettek, a fura aláfestő zenékkel már szinte Tarantino-t idézik. ;) Meg a beszólások nagyon ott vannak benne, "F*ck this sh*t! I'm getting the BAZOOKA..." :D Hatalmas! :)) Többszöri megnézés után egyre jobban tetszik, csak ajánlani tudom ezt a filmet! :)
  • Inquisitor
    "Az egyik zene - a fő jelenetben - konkrétan 1:1-ben lopás a Napfény című filmből..."

Kapaszkodj meg, a Kick-Ass film ÖSSZES zenéje másik filmből van, kivéve az Elvis számok, és nem meglepő módon az OST lemezen oda van írva az összes film címe, pl. Egy marék dollár és társai.
  • kanduhr
    "Most hallok róla először, pedig sok filmes hírt olvasok. Biztos én vagyok sügér."

Igen, te vagy.
  • winnie
    hát, nem akkora siker, hogy kapkodnénak érte, de épp ezért hamarabb kikopnak a pesti kópiák és tuti elérnek oda is, nem? összvissz 17 kópiás a film, ebből 10 van budapesten, így a maradék 7 járja a vidéki városokat.
  • Wittgen
    Ezek a forgalmazók nem nagyon akarják itt Kaposvárott vetíteni, hogy szakadnának meg. Pedig már én is megnézném. És nem, nem vagyok hajlandó letorrentezni és otthon monitoron megnézni.
  • Caine
    Ez. A. Film. Ütött.
    Durván.
  • Krinyo
    Ezt nem lopásnak nevezik te agyas...
    Ha te is kifizeted a jogdíjat a zenéért ott használod fel ahol akarod
  • Magiszter
    "év egyik legnagyobb hájpjával bíró filmje"

Most hallok róla először, pedig sok filmes hírt olvasok. Biztos én vagyok sügér.
  • joekajoeka
    Szerintem nagyon jo film volt!
  • winnie
    azért a trailerezés más, ott a zene a film eladását segíti elő, ott tejesen megszokott, hiszen általában akkor még nincs kész a score sem. bár vicces volt középkori filmben hallani a sikoly zenéját, vagy szerelmi dráma trailerjében a fűrészt:)
  • Molnibalage
    A Sziget című film zenéje a "My name is Lincoln" fel volt használva az Elizabeth the Golden Age trileréhez és az Avatár traileréhez is.

A Remény Rabjai végén levő zene meg a meleg cowboyos film trailere alatt volt.

Nincs új a Nap alatt. :)
  • es5eNCe
    Teljesen igaza van winnie-nek. Egy az egyben felhasználták Murphy korábbi zenéjét a Sunshine-ból. De az az zenéje annyira jó lett hogy mások is koppintották némi változtatással persze!
  • winnie
    egyébként, aki szereti a filmzenéket, annak ezt az oldalt érdemes olvasnia, nem csak nyomtatott, hanem mp3 interjúk is vannak ezerrel, murphy meg nagyon jó arc, ezen a képen ő a bal oldali: http://www.filmmusicmag.com/?p=5253
  • winnie
    murphy ugyanúgy megkapta a kreditjét, a zombis filmjéből is van téma a kickass-ben.
  • Molnibalage
    Első dolgom volt megnézni...

Nafény

Kick/Ass.

Látsz egyezést? Én nem. Persze gondolom fizettek érte, de mivel máshonnan van, annyira azért nem kell leborulni előtte.
  • winnie
    "Az egyik zene - a fő jelenetben - konkrétan 1:1-ben lopás a Napfény című filmből..."

konkrétan ugyanaz szerezte a sunshine és a kickass zenéjét. vagy úgy véled, hogy amikor a kicsaj ennio a pár dollárral többért zenéjére darál, az is lopás?
  • Molnibalage
    Az egyik zene - a fő jelenetben - konkrétan 1:1-ben lopás a Napfény című filmből...

Mondjul nekem tetszett a film. Hypolt lenne? Múlt hétig azt sem tudtam, hogy ilyen van. Mondjuk nem vagyok nagy mozibajáró...

• morden
    Szerintem is nagyon jó film! Kedvenc jelenetem, amikor KickAss és Mist mennek egy raktárépület felé és az autóban táncolnak :DDD
    http://www.youtube.com/watch?v=HffxAD37g-M&feature=related
  • Szefmester
    Én már az első reklámjain tudtam hogy jó lesz, bár inkább egy szuperhősös paródiára számítottam volna,de így még jobb lett.
  • kalapos01
    Hát, ez elég nagy gáz...
  • Balintos
    Rengeteg helyen olvasni azt hogy valaki azt várta tőle hogy egy sima tinikomédia, de aztán amikor megnézte rájött hogy nem az és nagyon tetszett neki.
    Talán egész egyszerűen rossz volt a kampány, hamis képet alakított ki a filmről az emberekben.
  • Balintos
    Hát szerintem Moretz alakításával semmi baj nem volt. Az elején amikor a bowling-pályán vannak, vagy a vége felé amikor az eltévedt kislányt játssza például szerintem remek.
  • kalapos01
    Az IMDB-n is nagyon jó, aki megnézi, annak be is jön. Csak kevesen nézik meg valamiért.
  • shandix
    Kegyetlen jó film szerintem jó poénokkal és eszméletlen jelentekkel főleg a hit-nek . Az én egyik kedvenc poénom amikor a Hit-girl mondja hogy: ha szükségünk van ránk akkor a polgármesteri hivatal tetején van egy lámpa azzal világíts az égre egy jelet az alakja olyan mint egy farok XD
  • KicsiMonkey
    láttam, nekem nagyon tetszett :)
  • flatlander
    Nagyon jó film, talán a cím sikerült olyanra - nem csak a magyar, hanem az angol is - amitől vonakodnak.
  • Inquisitor
    "Az, hogy lesz-e folytatás, nagy kérdés,..."
    Minden esetre IMDB-n fent van 2012-es kijövetellel, persze nem jelent semmit.