37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-

-
Azért lehetne jobb a részidő, lehetne jobb! :D :D -
majonur #1052 Igen! 2db alig hasznalt, jo allapotu, megkimelt infravoros passziv Maverick raketat, ilyen csodalatos bo gatyara cserelnek.
-
-
majonur #1050 Hammer time! You can't touch this! -
Ehhh, fények meg színek. A francokat, ez sokkal nyugtatóbb ...
-
majonur #1048 Igazabol a voros feny az ami nyugtatja, elvtarsak. -
ronnydown #1047 Nem a zöld, a piros fény nyugtat, nem tudtad? 
-
csolee #1046 Wittman!
nemtán maradt pálesz a hétvégéről...? csalódtam bennetek!
találkozás: egyik vasárnap, a szokott helyen, ha úgy intézitek a missiont...
-
Nekem ez a háttérszín már tetszik. :) Kellemes, nem fárasztja a szemet. A zöld különben is nyugtat.. :)) -
beci43 #1044 Hello Leon!Nagyon jók a betűk,már csak a háttérszínem kéne változtatni.Pl. drapp,világosbarna,stb.Gratula a háttérhez,nagyon jó! -
wittman #1043 Szeva csolee!
Ad meg a helyet és nevezd meg a segédeidet. Én hozok pálinkát...
-
csolee #1042 hi All!
látom jó témát sikerült kavarnom...
én nem vágom annyira a kérdést mint ti, de asszem megspróltatok egy kis manit nekem (mindenki a vendégem)
persze akkor marad egy darabig az 5750 szingliben
-
ronnydown #1041 Csak itt az a bökkenő, hogy nem egyforma a sebesség a két mód között.
2x6870 in Crossfire: szaggat
6870 single: szaggatásmentes
-
majonur #1040 Ja, emlekszem mikor megjelent 2009 ben, siralmasan mukodott a ROF nalam, pedig akkor meg eleg jonak szamitott a 4870x2-es, a FRAPS szerint sebesseg rendben volt pl. (35-45 fps), megis akadozott, a mai napig nem tudom hogy egy patch, vagy egy uj catalyst utan jottek rendbe a dolgok. -
majonur #1039 "nem ugyanaz, mint az alaplapokon lévő crossfire vezérlő chip, mert az utóbbi az alaplap északi hídja tartalmazza."
ez jogos, igazad van.
-
wittman #1038 Leonpapa!
Ez a háttérkép nagy szép a felhőkkel.
A hozzászólások sokkal jobban olvashatóak így, a hozzászólás háttérszínével kellene még játszani. Jól mondja majonur, hogy valami pasztellszín talán jobb lenne.
Köszi hogy fáradozol a topikkal!

-
RoF-ban, még az elején amikor kijött egy srácnak visszafizették a pénzét mert az akkori csúcskategóriás, crossos, valami extra kártyáján 1-2 fps-t ment a gém. Tényleg annyit és a neoqb el is ismerte. -
wittman #1036 Értem én miről beszélsz, de pont nem a benchmark a lényeg. Pontosan a benchmarkokban szinte ugyanúgy teljesítenek az adott 4870X2 és Crossfireben lévő két HD4870-es kártya, de gondolom te sem benchmarkokkal játszól. Sajnos a gyakorlat azt mutatja, hogy sok játékban, ahol persze nincs Crossfire támogatás, ott a két kártya crossfire-ban egyáltalán nem ad semmi pluszt az szoló HD4870-es kártyához képest. Viszont arra bőven van példa, hogy pl. a HD4870X2-es viszont jól működik együtt, és nem feleslegesen csücsül a 2GPU és kétszer annyi Vram. Sajnos a Lock On:FC, FC2, DCS:BS és DCS:A-10C ez nem működik.
Azért van pozitív dolog is, hogy elég sűrűn upgrade-lik az AMD-nél a Crossfire profilt, melyet nem csak a crossfire-be kötött VGA-knál lehet használni, hanem az X2-es vga-nál is. Sajnos az ED szimulátorai nincsenek benne...
Ha már szakma, akkor az X2-es kártyákon a 2db GPU összehangolásáért felelő chip nem ugyanaz, mint az alaplapokon lévő crossfire vezérlő chip, mert az utóbbi az alaplap északi hídja tartalmazza.
-
majonur #1035 Elismeresem, hogy ennyi melozol vele, nem is gondoltam hogy ennyire testre lehet szabni.
Szerintem a sotet hatter nem tul jo olvasahoz, barmennyire elut a betuszin, talan feher vagy valami szurke, esetleg valami pasztellszin lenne a legjobb. -
majonur #1034 A 4870x2 a 2db 4807 es kartya 1 lapra epitve, minden megduplazva a memoriatol kezdve a legaprobb reszletekig es crossfire modba vannak osszekotve. Ezt a kartya megjelenesekor tobb hardveroldal is alitotta, gyakorlatilag minimalis elteres van a 2db 4870 CF, es az X2 benchmarkok kozott. -
Örülök, hogy kezd tetszeni a cucc srácok. Még dolgozgatok rajta, alakítgatom. Mondjuk tényleg jellemző, hogy mennyire nem értek hozzá : az ahogy most kinéz cirka 4 -4.5 órámba került :D Szerintem ez másnak kb. 10 perc lett volna. Amit most először meg akarok oldani, ez a szar háttér vagy "keret" is átlátszó legyen (ami a hsz-ek között van), valamit az aláírás és a hsz elkülönüljenek egymástól mint ahogyan az az eredeti dizájnban van. A hsz háttere legyen sötétebb? -
wittman #1032 Neked HD4870X2 van, az nem Crossfire.
Viszont pontosan így működik a 2db GPU-s kártya az ED szimulátorok alatt, hogy 50-50 százalék kihasználtsággal mennek a GPU-k. Ez szintén így megy Crossfire-ben és SLI-ben is. -
majonur #1031 Szerintem is remek, hogy folyamatosan alakul a forum, a betutipus remek es a tobbi valtozas is nagyon jo.
A hatterszin miatt csatlakoznek Papahoz. -
majonur #1030 En csak abbol gondoltam, hogy mukodik crossfire, hogy minden maximumon van es 30 feletti az fps, akkor is ha az egyik MDF-en a TPG, a masikon a maverick kepernyo aktiv, sot ha engedelyezem a Crossfire logot is kiteszi a felso sarokba.(ezt altalaban csak crossfire tamogatas eseten rakja ki)
Viszont az a teny a hogy mindket mag csak 50%-on mukodik azt tamasztja ala hogy valoban nem gyorsabb a 100%-on mukodo egymagosnal. -
Leon, gratula, látom szépen alakulnak a dolgok, egész jól olvasható a szöveg! 
Talán még annyi építő jellegű észrevételem lenne, hogy érdemes lehet másik háttérszínt is kipróbálni. Ez egy picit rikító.. :) (Szerintem! :) ) -
wittman #1028 csolee!
Az ED egyik szimulátora sem használja ki sem a Crossfire-t, sem az SLI-t, sajnos. Magyarul hiába van két ugyanolyan vga-d crossfire-ban, egy FPS-el sem lesz több. Viszont a DCS:A-10C x64-re lett kihegyezve főleg, ami pozitív. Win7 x64-ben, viszont még sok alkalmazás továbbra is csak 32biten működik, de hát ez van. -
majonur #1027 Aha, ertem. Akkor remelem lesz meg jobb is, egyszer egy szep napon jon egy patch van egy hibatlan catalyst driver:).
Koszi az infot a maprol, ezt kiprobalom. Akkor nem csak pletyka tenyleg ingyenes a turelmetlen betasoknak, szerencsere.
A kaukazusi map kicsit uncsi, a Black Sharkkal mar bejartam tobbnyire, egy kis sivatagi naplementere vagyok. -
Nem mondom, hogy nem működik jó. Viszont nincs rá optimalizálva.
Nevada map majd jön valamikor, pénzért. Akik anno előrendelték a szoftvert (fizettek a bétáért) azoknak ingyé lesz.
A béta nevada map egyébként működik most is, csak be kell másolni a :\Eagle Dynamics\DCS A-10C\TheatresOfWar\ mappába a cuccot. -
majonur #1025 Nekem jol mukodik a 4870x2 vel, csak a catalyst A.I. enabled re es advancedre kell allitani.
Nevada maprol tud valaki valami infot, pl. mikor? -
mcsaba #1024 Láttam itt pár képet ahol kiengedett létrával van a gég, nem tudja valaki hogy lehet kiengedni? -
A DCS:A-10C sincs Crossfire cuccra optimalizálva sajnálatos módon.
-
csolee #1022 hali!
a crossfirével kapcsolatosan lécci továbbra is tájékoztass...
éppen beruházás előtt álok...
-
ronnydown #1021 Naja, köszi!
Még látom, hogy nincs kibékülve a program a Crossfire-val sem (2x6870). Ha enabled, kegyetlenül szaggat.... -
Ez inkább csak félmegoldás, mert maga a probléma csak látszólag oldódott meg :P A lényeg viszont az, hogy tudsz nyomulni!
-
ronnydown #1019 Mögvan a mögoldás (remélem).
Újratettem a gammát és feltettem a 32 bites részét is. Az tökéletesen fut. (Csak maradjon így!) -
Lehet, hogy éppen az sp1 és a joy drivere nem komálják egymást. Kikellene próbálnod úgy, hogy win telepítés után nem rakod fel a joy drivert. Ha akkor tökéletes és ha felteszed a drivert meg megzakkan, akkor ott van a kutya elesve. -
ronnydown #1017 Már eleve Sp1-es W7-em...
grrr -
Esetleg ez ? http://www.pcpr.org/pid-dll-error.php -
lol
Most olvasom az utolsó hszben, hogy újratetted a windózt. Arra is rátoltad az sp1-et?