37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
THX! -
gsg16 #3118 bemásoltam a BS2 magyar kézikönyvét,amit a dobozos verzióhoz adtak.ez is csak a szimulátor mód.
LETÖLTÉS -
Ducky ! Nem tudod, hogy a mods/aircraft mappában elhelyezett "ÚJ GÉP"-hez társítandó textúrákat miért nem használja a progi ?
Liveries/description is van hozzá.
Próbáltam Tech/Textures mappán keresztül (ahogy az vmh59.zip és a beczl.zip is oda került) viszont a géphez mégsem kapom meg csak a "naracs-hiányzó" textúrát. :(
Ha TempTextures-be pakolom akkor viszont rendben van minden :O
TY
-
Javított verzió full sávszéllel xD
https://docs.google.com/folder/d/0B8_0sU2Yx3CyaDVOY2pEVlNhcnc/edit -
beci43 #3115 Nem tudom,még kétszer letöltöttem,harmadikra már nem írt hibát. -
gsg16 #3114 sajna ennyi van a kézikönyvben,amit adtak mellé.illetve van még az árkád mód,de azt nem tenném itt közre. -
gsg16 #3113 mi volt a gond? -
beci43 #3112 Sikerült...köszi! -
beci43 #3111 Megint letöltöttem,fájlegyesítésnél hibát ír ki.Asszem már feladom,mindent megpróbáltam. -
Kösz hogy feltetted, sajnos ez csak a QuickStart Guide, de ez is több mint a semmi, persze a teljes kézikönyvet leforditani kicsit drágább volna, és sajnos nem veszik annyira hogy megérje. Vannak akik játék és játék leirások magyaritásával foglalkoznak, de ők sem veszik a fáradságot hogy egy értelmesebb játékot leforditsanak, amit nem csak egyszer visz végig az ember hanem akár évekik el lehet vele szórakozni, sajnos ez van.
A legegyszerübb persze az lenne ha megtanulnék angolul, rajta is vagyok, de sajnos pénzem nem nagyon van tanárra, igy csak amit magánszorgalomból tudok tanulni nyugisabb napjaimon. -
gsg16 #3109 így van! -
18 képről van szó ugye???
-
gsg16 #3107 nem csomagolva van,hanem egy csomagolt file,total commanderrel,darabolva.csak egyesítés után lehet kicsomagolni. -
gsg16 #3106 kicsomagolva több mint 2 giga.viszont így olvasható,és a képek felirata is látszik.maga a kézikönyv nem a legjobb minőségű,ha kisebb felbontásban csinálom,akkor a képek csak szürke masszának látszanak.ha van rá igény,akkor a BS2 kézikönyvét is bemásolgatom. -
gsg16 #3105 aki kéri,annak megadom a prémium accountom,úgy gyorsabban jön le. -
gsg16 #3104 leszedtem,kb 1 perce megint az egészet,és sikeresen össze illesztette,semmilyen hibát nem jelzett. -
Leon77 #3103 Nálam is crc hibával csak 4 bitkép van a "csomagban". -
gsg16 #3102 én ellenőrzés képpen leszedtem az egészet a feltöltés után,és nekem jó volt,ki is csomagoltam,és nem volt hiba,plusz mindegyik kép jó volt.de leszedem megint. -
De, majd kijavítom a linket. -
beci43 #3100 Meg csak 4 oldalt lehet lapozni...
-
Leon77 #3099 Köszi a képeket, de kisebb méretben nem menne? 4 bitképnek 554 MB kissé meredek. -
beci43 #3098 Köszi a feltöltést,nagyon jó,de hibás a csomagolt fájl...Feltennéd mégegyszer? -
gsg16 #3097 be scanneltem az A10C, szimulátor módjának, a dobozos verzióhoz adott,magyar nyelvű kézikönyvét,hátha érdekel valakit.ötletes a fordítás helyenként,például "esküvői torta szimbólum".
LETÖLTÉS -
gsg16 #3096 "Airfield Diagrams"
"A-10C HAT switch mapping"
fent a fejlécben ezt a két linket,nem lehet javítani? -
Caterpillar #3095 Ez jó kérdés, de ahogy néztem eltérő, nem hasonlít egyik gépére sem, szóval gyanítom azonos mindenhol, bár azt sem tartom kizártnak hogy igényeknek megfelelően átszabható legyen. -
Ja, tényleg. A JMHCS az minden gépen azonos, vagy az adott gép HUD szimbolikáját használja a valóságban? -
Caterpillar #3093 Amelyiken a lehúzott bal hajtómű látszik, ott vigyorog a hud képe a jobb felső sarokban. -
Melyik képen? -
Caterpillar #3091 A mini HUD úgyis kapcsolható vérpistike opció, bár ha mondjuk lenne JHMCS akkor mindjárt más lenne a leányzó fekvése! :D -
Fainak a képek, de ezt a HUD követi a nézőpontot dolgot igazán hanyagolhatnák, tiszta életellenes xD
Az üvegen csillog a nap a védett fedezékben álló F-15-ösön meg úgy látom megoldatlan fog maradni ennél a játéknál ;) -
Megintcsak SimHQ
Egyenlőre nem látható új F-16 modell
Újabb Screenshot-ok -
Talán majd a Longbow Combat-helo. -
gsg16 #3087 Azért Őt megcsinálhatnák igazán:
-
Kis kedvcsinyáló: 
-
Egyelőre nincs rá időm. Be kéne fejezni az F-15 "cikkemet". (Igazából könyv, 200+ oldalas egy rakás melléklettel és linkkel.)
Aztán a BMS4 modot be kéne fejezni, stb. A sor legvégén van. Majd, ha egyszer nagyon nagyon ráérek. -
Molni, miért nem töltöd le és próbálod ki a World-öt ?
DCS World
INGYEN HASZNÁLHATÓ - LETÖLTÉS: -
Nálam is van hasonló ,viszont egy Alt-Tab és újból vissza a játékba megoldja ezt a zavart . -
Ha a SimHQ-s képekről van szó, akkor azokat szerintem utólagosan megpiszkálták. Azokat majdnem biztosan, amelyeknél a sarkoknál van az a sötétítés (majd mások megírják, mi ennek a neve) - persze láttam már ilyet más játékokban is - szóval az is lehet, hogy új Feature lesz.
Pár kép pedig teljesen zárt felhőzet alatt készült - azt is vedd figyelembe.
A hiperkék ég pedig lehet MOD vagy utólagos Photoshop meló is.
De az is lehetséges, hogy megint variáltak a HDR-en, shadereken, színeken EDéknél. -
Csak a screenshotokat nézem. Az FC 1.1 tesztelgetése óta nem repültem egy percet sem egyik változattal sem. :) -
Néhány screenshot-ot közzé tehetnétek Majonur-val együtt, csak hogy mi is lássuk mi az ocsmányság tárgya :)
Remélhetőleg nem valami ronda trágya :D