37061
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • GaBika6
    Jó a CA önmagában el lehet vele szórakozni. Szimulátornak nem nevezném!
    Idegesítő benne, hogy az ellen átlát a fákon, kisebb bugok, stb, de ennyiért sztem megéri. DCS fanoknak kötelező darab...
  • DonZorro
    Skacok, mi most az FC3 pontos telepítési menete??? :$
  • wittman
    Ennyiért én is megveszem a CA-t.

Most kell venni FC3-at, mert csak 30USD.
  • s1lkforrent
    DCS Webshop: 60% kedvezmény minden modulra

tl;dr: Önmagában mennyire éri meg a Conbined Arms, mikor épp nem égi vadászatok változatosabbá tételére használná valaki ezt a modult, hanem önmagában, mint harctéri.. ömm, szimulátort?
  • usarmyjhon
    Nem lesz olcsóbb az FC3 tulajdonosoknak , mivel nekik már megvan az összes modul. Ennek szerintem csak annyi értelme van hogyha tegyük fel valakinek nagyon tetszik pl. A SU-25 akkor az nem biztos hogy az egész FC3 modult szeretné megvenni 50$-ért hanem csak a DCS:SU25 FLAMING CLIFFS modult fogja megvenni 20$-ért.
  • InterC
    Mindjárt beszarok, Flaming Cliffs DCS darabok bejelentése.
    Persze azért várjuk meg amíg hivatalosan is bejelentik és talán azt is közölni fogják, hogy az FC3 tulajdonosoknak mennyivel lesz olcsóbb :D

http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1791639#post1791639
  • usarmyjhon
    Minden elismerésem laci , valami eszméletlen jók a képek , kíváncsi leszek milyen lesz majd ha benn lesz a játékba a dinamikus árnyékokkal együtt.

Egyébként én is erősen gondolkozom azon , hogy majd megveszem ha kijön csak attól félek , hogy a többi vadásszal szemben mire lesz majd képes , mert ugye nem egy mai darab.
  • Solt
    Engem is meglep... a viszonylag gondtalan AMD élet után ez nem hiányzott! :S
  • beci43
    Pedig azok nem szoktak összeakadni.Az NV kiadhatna már egy javított drivert,akár béta formában is.
  • Solt
    Igen, teljesen szűz windows, csak a hivatalos cuccokat raktam fel... Gondok vannak a 320.xx driver szériával, a 780-hoz egyelőre meg csak ezek vannak.

A TIR drivernek nem hiszem, hogy nyűgje van, mert akkor biztos lehetne ilyen fórumot találni ahol ezt jelzik...
  • beci43
    Gondolod,összeakadnak?Oprendszer telepítést csináltál a 7970 után?
  • Solt
    Azzal semmi, de úgy néz ki nem szeretik egymást a 780 driverével. :S Egyszer megy szépen vaj simán, aztán egyszer csak nekikezd szaggatni... :(
  • beci43
    Köszi!Megkértem Tirexit a másik fórumon,szedje le és nézze meg.Mi baj a trackirrel?
  • Solt
    Dettó! :)

( tesztig még nem jutottam, mert van egy kis trackir nyűgöm :S )
  • beci43
    Köszönjük Laci!Mikorra várható a megjelenés?Az elsők között szeretnék lenni,aki benevez rá...na és persze a magyar kézikönyvre is!
  • wittman
    Fenéket!
    Biztos hogy használni fogjuk, de nem lenne váltótípus.

Fegyverzet felfüggesztési pont, alacsony sebességi manőverezhető képesség, páncélozottság, soroljam még a Su-25 előnyeit, a Su-25T-ről nem is beszélek.
  • Reaper
    Dehogynem váltjátok! Kb. mindent tud a 22, amit a 25, cserébe viszont gyors is..:))
  • kiskorúbézoltán #5904
    Neeeem, persze, hogy nem. De azért ha kidobnának egy olyan 22-est mint amilyennek a 21-est gondolom én azért rendesen elkurvulnék... :DDD
  • wittman
    Egyetértek kiskorúval...bár a században a Su-25-ösöket nem váltjuk le az biztos!
  • kiskorúbézoltán #5902
    Besza-behu... :)

Remélem még a fűtési szezon előtt kijön. :)

Amúgy örülök, hogy végre a vadászok is kapnak valami igazán jó gépet a DCS-hez.

Várható, hogy soban jönnek majd ki a dolgok? Meeeeert ugye 21 után a 22... :)))
  • wittman
    Ez a minőségi munka, ezt nevezem! Azt hiszem beczl magasra tetted a mércét, de ennek mi csak örülünk! Eddig az új 3D-s kabinok közül a DCS kiadásban legjobban sikerült szerintem az új Su-25A kabin(de haza is beszélek), de ez a MiG-21 Bis kabin... jól sejtem, hogy készítünk az ezreddel újabb MiG-21 videót, mint ez a FC2.0-hoz készült MiG-21 Bis by beczl videó
    ha megjelenik a DCS:MiG-21 Bis.

Köszönjük a munkádat beczl!
  • Solt
    Elcsöppenek... :)
  • Papa01 #5899
    Ez nagyon szép, gratulálok! :) Reméljük hamarosan megjelenik! :)
  • beczl
    Igen...
  • kiskorúbézoltán #5897
    Naaaaa.... Úgy érted olyan frankó vastag, csocsi, spirálozott cucc mint a Kamovhoz?
  • beczl
    Lesz biza. kb. 6-7 nyelven... :-)
  • kiskorúbézoltán #5895
    A vadászgépek a legkevésbé sem szoktak érdekelni, de asz'em erre benevezek. Vajh felárért lesz hozzá rendes kézikönyv?
  • krisztian005
    DCS Mig-21 hírek!
  • DonZorro
    Igen, ezeket én is használom! Na akkor már csak a fullHD van hátra... ;)
  • wittman
    I am not master...

Ez egy másik topik témája, ne itt offoljunk.
    Csinálok egy kis zip-et abban benne lesz minden, sőt rengeteg új 3D-s model van nagy felbontású textúrával. Állat jól nézz ki minden! 59th TS-en elmondom mit kell csinálni.

Addig is innen szedtem anno az új dolgokat, de még mindig fejlesztik:
    Darksaber X-Wing Alliance
    Waylon's X-Wing Alliance mod
  • DonZorro
    Ezt kifejtenéd bővebben Mester, hogy hogyan??? :S
  • wittman
    X-wing Alliance-re plusz egy szavazat!

Windows 7-en tökéletesen fut full HD felbontásban. Van egy kis trükk, mivel lehet nagy felbontást kicsikarni ebből is. A neve Hexeditor.

Még mindig mekkora hangulata van ennek a game-nek!

• InterC
    Sajnos nem fogunk visszaszólni, mert a topikot lezárta Laci.
    Gondolom, inkább PM-ben kapta a sok ökörtől a kritikákat:, hogy dögölne meg a sok agyatlan. Tuti azt hitte a sok állat, hogy Laci ezzel cseszi az időt ahelyett, hogy a Mig-21-vel foglalkozna. Szerintem pedig már egy csomó modell (72 darabot említ) meg volt neki, mielőtt még a DCS: Fishbed be lett volna jelentve, csak hát azoknak az értelmi fogyatékosoknak ez meg sem fordult a fejében.
    , hogy inkább forogna a csákány a fejükben :D

http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1778194#post1778194
  • Fürtös
    X-wing Alliance.
    Minnyá fel is telepítem
    Itt figyel a 2CD a polcon.
  • LeonSilver
    Nem, mert be volt kenve 513.896 faktorú naptejjel. Tegnap fejtem a napot, szóval még friss!
  • Solt
    Remélem ég a pofád! :DDDD
  • LeonSilver
    Hát Balázs, ez egyéni szoc probléma :p
    Én ma is szívesen játszanék egy fasza, x-wing "szimmel". Nem ilyen árkáddal, mint a Rogue Squadron volt.
    ÉS az fps-től sem zárkóznék el. Nem vagyunk egyformák, de ettől szép az élet.
  • Molnibalage
    Régen én is szívesen játszottam ezekkel, de ma a pofám is leégne, ha játszanék velük...
  • LeonSilver
    A viccet félretéve, nem értem a lukas bizbasz.
    Annak idjén 286-os meg 386-os PC-ken qrva nagy gém volt az x-wing és társai.
    A mai hardwerekre nagyon faszán meg lehetne csinálni és van akkora rajongótábora a SW-nak, hogy nagy bevétel legyen.
    Vagy voltak ezek a SW-os fps-ek...
  • gsg16
    vagy akár a Halálcsillag is jöhet,mint DCS modul.abból legalább láttunk már képeket belülről,és működés közben is.és a Nimbusz 2000-es seprű a Harry Potter sorozatból.