Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Persze Papa mert a "kamera" nem a fegyverben van. A TGP-nek (Targeting Pod) ilyen szempontból mindegy, hogy GBU vagy Maverick van kiválasztva.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
GBU38, bocsi! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Van egy kis gondom az antialiasinggal. Ati videókártyám van és mindenhol kikapcsoltam a "use application settings"-et és mindent maxra húztam a játékban az MSAA-t és a TSSAA-t kikapcsoltam igy ha elinditom a játékot elõször borzasztó fürészfogas de ha alt+tab-al kilépek majd vissza akkor eltnik a fürészfogasság. Próbáltam más beálításokat de azok még ennyire se müködtek, a gondom az ha nem váltok alt+tabbal majd vissza akkor iszonyat randa, ha meg kilépek és visza akkor meg nehezen tölti visszafele a texturákat meg az egyebeket. Mitõl lehet ez hogy nem egybõl jó miért csak akkor szedi ki a fürészfogasságot ha kilépek, nincs erre egy jobb megoldás?

Papa01
Leon, képzeld el, GBU31-esnél a mozgó célpontot követte a kamera!! Az MFD-én lehetett látni! Te tapasztaltál már ilyet?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Esetleg csinálj egy hasonló izét mint én, mentsd el a végén a trekket és tedd fel. Hátha úgy könnyebb lesz kisilabizálni, hogy mi a bibi.

Mondjuk azt sem értem, hogy Papa kollégának miért nem menti el a beállításokat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Valamit még mindig nem jól csinálsz, mert a trekkben láthatod,egy épületet is bombázok az pedig nincs a szerkesztõben betéve. Sõt. Alapvetõen a teherautó is csak le van rakva és a tájékozódási pont csak oda van rakva (hogy meglehessen találni) de nincs megadva célpontként.

A végleges verziót használod? Leszedted elõtte a bétát (ha fent volt)?

@ beci43

Szívesen.

@ Sanyo

Lehet, hogy majd megyek egy kört. Majd meglátjuk 😊

Köszi Leon!

Ka-50

Hamarabb hazaértem és megnéztem a trakket, egy-két sikertelen próbálkozás után végül sikerült. Mégegyzer kösz Leon. A fõ gond az volt hogy nem tettem le célpontot, hanem csak a várost szerettem volna bombázgatni, hiába jelöltem ki egy épületet nem volt jó. Mikor már leraktam pár kamazt és a szerkeztõben beálítottam hogy az legyen a célpont akkor már müködött. Azért még lenne egy kérdésem, ha nincs elõre a küldetésszerkeztõben meghatározott célpont akkor nem lehet GBU-31-et dobigálni vagy akkor másképp kell?

Köszi szépen. Most elkell mennem 😞 de este lessz idõm akkor megnézem.

LeonSilver

Papa01
Köszi Leon a javítást! 😊

@mcsaba:

Végezd el a célmegjelölést, és akkor eltûnik. Nekem is szokta csinálni, de ettõl függetlenül használható.
A másik megoldás, hogy elõbb elvégzed a célmegjelölést, és utána állítod be a fegyverjellemzõket. (Így elég kapkodóssá tud válni a támadás.. 😊 ) Becsapódás után viszont újra van CCRP invalid hibaüzi. De ha új célpontot jelölsz meg, újra tudsz oldani.
Szerintem, azért kapunk hibaüzenetet, mert nincs megadott oldási pont, amihez képest számolna, az oldási mód viszont CCRP. (Lehet, mondjuk ez csacsiság.) Szóval nekem még nem teljesen ok. 😊
Ja és én az act prot-sem nyomok, mert el dob minden beállítást. (Ezt sem értem miért.)

LeonSilver
Mindjárt csinálok egy trekket amit a Replay-el le tudsz játszani és meg tudod nézni.

Leon köszi a leirást, de nekem még mindig nem megy, mindent úgy csináltam ahogy irtad de mindig CCRP Invalid hibaüzenetet kapok, ezt nem tudjátok mitõl van? esetleg egy track-et feltudnátok tölteni GBU-31-rõl, hátha abból rájövök mit csinálok rosszul. Köszi.

Sanyo
Kösz Leon, sokat segítettél. 😊 Tegnap Papával kötelékben repültünk, ha van kedved valamikor egy kis akcióhoz, örülnék ha beugranál te is. Én csak filmezek, az akciót rád hagyom. 😉

www.pcpilot.hu

z0ty4
bocsánat. már jó.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

z0ty4
Deleted File.

Egyébként youtube-n is elég sok videó van fenn, sajna angolul. Szemezgetni kell belõle.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

LeonSilver
Bocsánat. EZ a jó link!

LeonSilver
Tessék 😉

Ilyen kis izék nálam elõfordulnak (mivel nem vagyok tapasztalt íródeák), hogy kihagyok dolgokat mert ami nekem "természetes" azt (rosszul) úgy gondolom, hogy másnak is az. 😄

**--**

Tehát az alap nagyítás az a V - HOTAS China hat forward - Short!
Ezen kívül még a "zoom" ami a Home - HOTAS DMS Up illetve End - HOTAS DMS Down

Papa01
Jó kis ismertetõ, köszi! Azt esetleg meg tudod, mondani, hogyna állíthatjuk be, hogy egyszerre több bombát is oldjon?

A cikkel kapcsolatban, talán még a zoom-olást érdemes lenne beletenni. (home, End) Persze egy csak egy ötlet! 😊

LeonSilver
LoL
f@sz = fasza 😄

LeonSilver
Ha nem jó benne valami vagy a formátum nem fasz, szóljatok.
Ha valami olyant találsz benne Sanyo (ilyen szakmai izék) akkor nyugodtan javítsd.

GBU-CCRP

Sanyo
Ezt én is megköszönöm. 😊

www.pcpilot.hu

Elõre is köszönöm.

LeonSilver
Ma már nem állok neki, de holnap csinálok egy leírást.

Na talán most. Kép

egy kicsit elszúrtam a képet.Kép Remélem ez jó lessz.

Csak nem jön összefele a GBU31 ledobása, legutóbb ezt irta ki:

valaki leirná pontosan mit kell csinálni hogy le lehessen dobni.

Papa01

Papa01
Sanyo Mester, ha tudsz, gyere fel TS-re! 😊

Bögyörő
Igazad van, elnéztem.

Bocsi,de az nem DVD borító,hanem a manual elõ és hátlapja.

Ka-50

Sanyo
6 elõtt kicsivel jövök ts-re.

www.pcpilot.hu

DonZorro
<#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Bögyörő
A linket meg kihagytam, itt van.

Bögyörő
Itt is van egy DVD borító, hátoldallal. Azt nem tudja valaki miért nincs féklap állapotjelzõ? az FC2-ben a sima A10A-nak van de itt sehol nem találom, a manualban sem.

Én csak CCIP módban tudom használni mert CCRP-nél mindig azt irja ki hogy CCRP Invalid de ez nem tudom mitõl van.

LeonSilver
Ugyan úgy kell mint a 10-12-16-ot. Egy lényeges különbség van, mégpedig az, hogy nem kell lézer. Természetesen CCRP célzásról beszélek.

Tudna valaki segíteni, nem tudom ledobni a GBU-31 bombát, a GBU 10, 12, 16-ot le tudom dobni, sajnos angolul nem tudok, a google translate-el olvagatom a manualt de nem nem jöttem rá mi a gond, esetleg egy tutorialt ha tudtok, köszi.

Sanyo
Áprilisban jelenik meg dvd-n és a steamen. Hogy az elõbbit itthon is lehet-e majd kapni, nem tudom.

www.pcpilot.hu

Scottt
Jogos,Magyar dobozos megjelenésrõl van valami infó?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

repvez
"Yep, it's old but special Northwood 2.8 @ Lifetime 3.5 Ghz with silent intercooler thru Thermaltake Volcano 4005 into VGA Sapphire HD3850 (latest AGP) and onto 4*512 RAMs but im waiting for the fix of P67 Motherboards"

pár képpel lejjebb azt is leirta
Scottt
Mi az a 8éves PC,kíváncsi lennék rá 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Balage

"High/Med settings on my 8 years old PC...(Abit IC7)"
Igy kell nézned,a srác erre gondolt szerintem

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Papa01
Oki, semmi gond, én köszi, hogy szóltál! 😊

Sanyo
Köszönöm, ne haragudj. 😊

www.pcpilot.hu

Papa01
Rendben, a csütörtök is szuper! 😊

Sanyo
Sajnos este 6-tól nem érek rá, holnap ugyanez, mit szólnál a csütörtökhöz?

www.pcpilot.hu

Bögyörő
Manual 657 oldal.

DummyBoy
Ha Win7-et használsz akkor inkább USB ...

Én pedál miatt szenvedtem vele, habár mûködött, inkább vettem egy USB - Gameport átalakítót ... (de azzal meg nem menne neked az FF😎

Ha nem létfontosságú ez most neked, akkor szerintem keress USB-set.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Még nem küldte el , szerinted újralistáztassam inkább?