Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
Próbálgatom tanulgatni a Starting Up procedúrát, ki is nyomtattam az errõl szóló 20-30 oldalt a kézikönyvbõl.

Valamiért nem mozognak a gázkarok, meg a botkormány jobbra-balra, de ha quick missiont nyomok amikor már a levegõbõl kezdek, minden tök jól müxik.

Van valami kapcsoló amivel be kell kapcsolni a gázkarokat, vagy nem értem?

Valakinek valami ötlet?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

GaBika6
Az üveghegyen túl:

Láthatatlan forgószárny:

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Sanyo

www.pcpilot.hu

macleody
Látom tetszik a badabumm 😊
LeonSilver
De jó lenne ha következõ DCS az F/A-18E Superbug volna...

(ez FSX és hamarosan lövöldözni is lehet single és multi is)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Remek, akkor en is ezt a megoldast valasztom. Koszi szepen!

LeonSilver
Gigabyte és igen. Faszán megy!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jol hangzik. Neked sikerul a bios frissites, es melyik gyarto katyajat vetted?

LeonSilver
Ha tudsz szerezni egy ILYENT, akkor tuti elégedett leszel mint én.

sziasztok! egy 4870x2 videokartyat szeretnek lecserelni, esetleg ha volna valakinek valami otlet, hogy mit erdemes vasarolni, lehetoleg egymagos, 60-80 ezer korul. bocs az off miatt.

Üdv!

A kérdésem az lenne,hogy az 1.1.0.9 telepítõje nem ajánlja fel,hogy a 32-bites fileokat is felteszem e vagy sem.Fel lehet valahogy rakni,mert a freetrack-et csak azon lehet használni.

www.smart-bus.hu

A Black Shark 2000Ft a Media Markt-ban!
csige791
Hát azért alap dolgokat megtanulnék elõtte. Navigáció, fegyverrendszerek használata stb...

ez nekem kb 1 hónap. Vagy több, nem vagyok valami nagy szakértõ.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791!
sztem közös repülés nem tudás függõ dolog.
egyszerüen élvezetesebb. (mellékesen persze gyorsabb a tanulás is)

csige791
Steamen 19font az A-10 igaz az csak digitális letöltés, nincs dvd meg semmi kézikönyv.

Sanyo
csige791
Sikerült fél nap alatt beüzemelnem. Ezekre a közös repülésekre milyen tudás szinttõl érdemes csatlakozni?

csige791
Soha többé nem veszek Saitek fos cuccot. Cyborg X joy, Letöltöm a drivert, elindítom a telepítést, erre azt mondja dugjam be a joyt, már be van dugva, világít is a kék led rajta.
Kihúzom-bedugom, semmi nem történik áll a telepítés és várja, hogy bedugjam a joy-t.

vicc...

Papa01
Köszönöm! 😊 Kipróbálom úgy én is! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Én egyébként a gázkaron a görgõre könfigoltam, nagyon fasza így.

LeonSilver

Papa01
Urak, a féklapot hogyan lehet kinyitni a manual-ban nem találom sehol..

Köszi a válaszokat! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
EZEN a képen látszik is...

Papa01
22-22km az a nem semmi... Ahhoz képest "egy szál ingujjban" repülnek durva...
Régebben olvastam, hogy pl az ûrrepülések során is a Challenger katasztrófájáig ûrruhát nem viseltek az ûrhajósok sem.

Sanyo
Ja és nem csak a magassággal lehet a gond, hanem a sebességgel is.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Egyetlen korai F-15A átalakításával (a felesleges rendszerek kiszerelésével) hajtották végre a rekordrepüléseket.

Az biztos, hogy régi felvételeken több magassági ruhás repülést láttam (pl. MiG-21), mostanában nem jellemzõ. Upsz, egy fehér folt a tudományomban. 😄

Az F-22 Raptor 20-22 km magasságban is elég gyakran repül, viszont még egyetlen képet sem láttam magassági ruhában repülõ pilótáról. Lehet olyan helyzet, amikor azonnal el kell hagyni a masinát, de 20 km magasan valószínûleg jobb a gépben maradni. Megkérdezek egy szakit, mit mond erre.

www.pcpilot.hu

Papa01
Köszi a videót, nagyon szuper! 😊 De ha jól tudom, F-15 Streak Eagle-t kizárólag rekord repülésekre használták, nem? 😊

A harci alakulatok gépei is felmennek simán 15km fölé, de még soha nem láttam videót, ahol magassági ruhában repülnének.. Vagy nem is nagyon mennek olyan magasságokba? 😊

Azt nem tudod, hogy itthon milyen eseteknél használták a magassági ruhát? A 29-es hajózok használták egyáltalán? 😊

Sanyo
Az F-15 Streak Eagle 3. repülésén a pilóta magassági ruhában repült. 3:06-tól:

Azt mondja, hogy 15 km( 50,000 láb) magasság feletti repülésnél kellett használni.

Azt nem értem, hogy pl. a Space Ship One pilótája miért nem ilyenben repült.

www.pcpilot.hu

Papa01
Persze, nem is vitás.. 😊 Igen, az 1.1.0.8-as javításnál állt vissza kilencre.. 😊
Egy kicsit OFF:

Az FC2-höz készült MiG-21-es mod a betöltõ képernyõt is módosította. Egy magassági ruhában lévõ pilóta látható. Ennek kapcsán jutott eszembe, hogy a nyugati blokk vadászgépein miért nem használnak magassági ruhát a hajózók? (Kivétel talán a nagy magasságú felderítõk.)

Érdekes, hogy a Spaceship One elsõ repülésén sem volt, semmilyen magassági ruha a pilótán.

LeonSilver
Nekem nem állította vissza, viszont 5/11 ami roppant érdekes 😄
Egyébként akkor sincs semmi gond ha elfogy, kérni kell újat és adnak. Nekem a loncinál volt így, simán küldték az újat ami megint 8-ról indult.

Sanyo
Igen, az 1.1.0.8-tól nálam ismét 9 volt az aktiválások száma, de azért igyekszem spórolni vele. 😊

www.pcpilot.hu

Papa01
De mondjuk az is érdekes, hogy a legutóbbi patch után vissza állt az aktiválások száma 9-re.. 😊 Sõt, valami olyan is rémlik, hogy megadott idõszakonként vissza áll, de lehet hogy tévedek.. 😊

Sanyo
Igen, én így oldottam meg és nem csökkent az aktiválási lehetõségek száma. Hardver vagy ilyesmi nem változott, csak patchelés helyett a frissített (teljes) verziót telepítettem fel.

www.pcpilot.hu

Aha, koszi! Akkor, ha barmi okbol ujratelepitesre van szukseg, a bin\protect.exe-vel deaktivaljam a biztonsag kedveert?

Sanyo
Erre inkább a bin\protect.exe a használatos.

www.pcpilot.hu

Ez remek info, koszi.
Pl. egy nagyobb hardvercsere (pl alaplap+proci+videokartya)/ uj Op rendszer, stb. eseten itt kell deaktivalni is?
(hogy ne csokkenjen a lehetosegek szama)

csige791
20font steamen a játék.

Akik megvették valami iszonyat mennyiségû pénzért mikor indulnak lebontani a fejlesztõk stúdióját pár molotov koktéllal?

macleody
Érdeklõdés hiányában BS-eztünk egyet 😊
Sanyo
Én csak a hétvégén érek rá, korábban sajnos nem.

www.pcpilot.hu

GaBika6
21.00-kor indulunk, aki akar jöhet.<#taps>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

macleody
Akkor nem lesz este reppenés?
Papa01
Tényleg hasznos, így nem érheti meglepés az embert. 😊

LeonSilver
Nagyon szívesen, örülök ha segítettem egy kicsinyt.

Papa01
Köszönöm szépen, máris ki is próbálom! 😊

GaBika6
Ez nagyon durva! Kiírja azt is mikor aktiváltam és milyen hardverkóddal, melyik országban milyen ip-vel. Szal le lehet követni ha lopják a kódot és felhasználják.
Ezért gondolom ha a korábban linkelt oldal lopkodna kódot, könnyen bukta lenne és nem tegnap kezdték...
THX a linket Leon! <#eljen>

LeonSilver
Meg is jött a válasz.

Katt IDE. Beírod a szeriált majd pedig katt a Serial Number parameters-re!

Papa01
Nagy vagy, köszönöm! 😊<#worship>

LeonSilver
Küldtem egy mélt a sztárforsznak, kíváncsi vagyok rá, hogy :
- mikor
- mit
fognak válaszolni.

Papa01
Ok, köszi még egyszer! 😊 Szerettem volna megnézni, és nem találtam sehol.. 😊