Transformice!

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
hogy tudom elforgatni a léceket?😄 y/z?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

nonicks
beteg játék😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

byzhouse
azt mondja nyertem 23sjatot sámánként erre csak 15 sajtom van...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

nonicks
na már nekem is jó

byzhouse
behozta az oldalt erre nézem véletlen franciát hoztam be 😞

Fabio Capello
no, mostmár megy rendesen nekem 😊

nonicks
+fav?

byzhouse
most kiírta,hogy töröljem cache mappa tartalmát

kBagyula
/fav

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Fabio Capello
nálam most teljesen megkergült, hol nem tölt, hol flash hibára panaszkodik, hol hibakódozik... :/

nonicks
van már szerver!!!

byzhouse
legyen már szerver 😞

nonicks
remélem nem az lesz hogy összeszednek 10000€-t és eltûnnek...

Fabio Capello
Amúgy adakoznak rendesen, 5 eurótól 75 euróig... Megéri, fõleg ha befoltozzák a bugokat és tesznek egy rendes vasat alá 😊

nonicks
mikor lesz jó a szerver?

Fabio Capello
nekem most megvan a pilótasapka, a divikalap meg a franciasapka 😄

keményvagyoke? 😄

Amúgy jah, bár ha beleszámolom, hogy alig pár hónapos az oldal, és csak 1-2 hete emelkedett így meg a népszerûsége, még akár tömeges donate is lehet... 😄

byzhouse
tegyenek be valami fizetõs cuccot és akkor tudják fejleszteni a szervert,mert így nem sok esélyét látom :S

byzhouse
400sajt az jó azon veszek 1 szalmakalapot meg szemüveget 😄

Fabio Capello
én két nap alatt 3-4 óra játékkal szedtem össze 400 sajtot 😊

a title-k jópofák, azokat érdemes váltogatni 😄

Narxis
ne cigizz

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

byzhouse
1év mire összegyüjtöm elegendõ sajtot 😄 1 cuccra 😄 most volt 5 sajtom(vagy több meg kaptam titlet is)

Fabio Capello
hát igen... Bár most épp szerver restart is volt 😊

Fabio Capello
Különbözõ tárgyakat tud berakni (ládák, deszkák, üllõk), irányíthatja hova menjenek az egerek (lefelé mutató nyíl), át tudja õket lökni energialökettel (spirit - kis fehér cucc)

Minden cuccot balklikk nyomva tartásával tudsz berakni.

Fabio Capello
ha kirak a szeró, nullázódik. A sajtjaid viszont nem vesznek el 😊

Más a pont és más a sajt. A pont csak a szobában számít, mindig kinullázódik bizonyos idõközönként, a sajt pedig amit gyûjtesz és egyben a fizetõeszköz az extra cuccokért 😊

nonicks
már vagy 30 perce szarakodok, hogy elinduljon <#falbav>

byzhouse
sámánnak képességeit valaki írja már le pls

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Fabio Capello
csak a szobában számít, hogy te vagy épp a legjobb/mennyire vagy jó a sajtszedésben 😊 Amúgy nincs ranglista errõl 😊

nonicks: várható ha összejön a pénz, de ugyebár az oldal egyenlõre donatekbõl tartja fenn magát.

byzhouse
háhá 58pontom lett benne voltam top 10-ben 😄

de leállt a szerver... remélem nem vesztem el pontjaimat

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

nonicks
szerver bõvítés várható?

jhetedikj
váááá én voltam a sámán baszki😄DDDD

anno 1987

jhetedikj
na ez jól megy már 92 pontom van az miben számít?

anno 1987

Fabio Capello
ha még nem regeltél, akkor regisztrálj egy neked tetszõ nevet a játékban, ha már regeltél akkor sehogy :/

Ha a neved alatti kis szövegre gondolsz, akkor chatbe /title, ott kiírja hogy hanyas szám milyen title-t ad, utána /title szám

Robez84
nevet hogy kell átirni?

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Fabio Capello
megszerezni a sajtot és visszamenni a lyukba :]

jhetedikj
nekem az angol szerveren nem jött be de az oroszon igen, ott csak 30-an vagyunk 😛

eddig jó csak tudnám mit kell csinálni

anno 1987

Frayer
Ez nagyon aranyos játék..ez agyon jóóóóóóó <#nyes>
találkozunk a szerveren

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Robez84
nekem be se jön a link :S

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

byzhouse
mire behozza az oldalt addig elszívok 1doboz cigit 😞

byzhouse
jót nevettem 0:42-nél 😄DD na várj csak megnézem ezt a játékot 😄

Rage47
ezt akartam írni😊
tommygear
micsoda topikok nyílnak ma, beszarás
Robez84
Azér lehet kiprobálom..😄

Desiderata
videóról a Lemmings ugrott be 😊
Fabio Capello
Ez van 😊 ettõl függetlenül nagyon jó kis játék, és a gameplay bugok is csak 40-50 játékos felett jönnek elõ

Robez84
jó nagy egy marhaság lehet már a gémpléj is tiszta bug :S

Fabio Capello
keblemre testvér 😄

edios
néhány napja játszok csak vele de rákattantam teljesen😄

kreatív is vmilyen szinten, ugyanakkor az mmo jelleg miatt állandó szórakozást nyújtanak az idióta emberek

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Fabio Capello
Mi is az a Transformice? Egy internetes multiplayer játék, ahol a cél egerünkkel a sajt megszerzése. Ám ez nem olyan egyszerû, mint amilyennek látszik, hiszen különbözõ logikai bukfencek vannak a feladatban (rejtett lyukak a padlón, billegõ pallók, trambulinok), melyeket a körönként változó Sámán segítségével kell megoldanunk. Egyedül a Sámán képes különbözõ tárgyak berakására (ládák, pallók, súlyok), így rá mindenképp szükségünk lesz a feladatok megoldásához. A cél minél több sajt begyüjtése mint csapat, ezen kívül hogy Te minél elõbb beérj a sajtoddal, hisz annál több pontot kapsz. A sajtokért különbözõ kiegészítõket vásárolhatsz (kalapok, szemüvegek, ilyesmik).

Szerintem érdemes kipróbálni, nagyon jópofa kis játék 😊

A link: http://transformice.com, itt érdemes alul kiválasztani az angol szervert, hogy könnyebben megértsétek mit akar. Ne ijedjetek meg, ha lassan tölt be, körülbelül 30-40 ezer ember játszik egyszerre egy viszonylag kis kapacitású szerveren, legyetek türelmesek! 😊

Aki esetleg játszik, vagy ha leszünk többen, csinálhatunk SG-s szobát is, és egymással is játszhatunk.

Végezetül, egy videó kedvcsinálónak:

← ElőzőOldal 8 / 8