Transformice!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jövõ héten itthon leszek szinte végig, akkorra is megbeszélhetjük a dolgokat...
Btw, össze kéne spammelni a HG-jogra valót 😄
Hétvégén tartunk valami találkozót, mit szóltok hozzá?
anno 1987
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Parasite Eve 2, best game EVER!
Update notes:
Added 16 new maps! <#merges2>#merges2><#worship>#worship>
anno 1987
Parasite Eve 2, best game EVER!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
1egérrel 1szerre indultak lyukba és akkor is 1secet rávert...
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
-11 új item
-barátok más színnel lesznek
- /ban parancs egy órában egyszer, 2 sajtba kerül
Akkor oda fogok járni mert én általában room 38-ban vagyok de ott annyi gyökér van hogy hihetetlen. 😄😄
és ha én vagyok a sámán mondjuk 100 ponttal de bejut 40 egér a lyukba akkor én utána mindig kapok 40 pontot😄(és nem nullát)
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Csak azt nem értem ha én vagyok a shaman és a lehetõ legtöbb egeret bejuttatom aztán én is bemegyek miért nullázodik le a pontszámom. 😄
Tegnap este öten voltunk az sghu szobában, sajnos elment a netem aztán így idõ elõtt kiléptem, de szerintem ma is fent leszek ugyanakkor.
anno 1987
A kék falon is meg lehet csinálni, bár az csúszósabb, ott kicsit jobban rá kell nyomni a falra, hogy rendesen ki tudjon ugrani onnét 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
anno 1987
ám FC: ma gyakoroltam walljumpot és 1-2mappon tök jól megy valamelyiken pedig elrontom elég szépen 😄 (most már nem esik le olyan könnyen 😄D)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐