Transformice!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
Tegnap kezdtem el játszani ezzel és hát csak egy kérdésem lenne. Nekem most azt írja ki a nevem alatt, hogy little mouse. De azóta már elvileg kettõ újat is feloldottam. Az egyik a greedy mouse , a másik meg a Here ! cheese !
Szóval, hogyan tudom átváltani, hogy ne little mouse legyen?
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
(de ugyanaz az a szín)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Positive Mental Attitude
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
témához visszatérve most szerven 2-n vagyok aki akar csatlakozhat.
anno 1987
Látom sokan toljátok itt. 😊
Jó lenne összefogni valahogy a magyarokat 1-2 szobára, mondjuk /room hungary 😊
http://android-forum.hu/
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
ugrassz jobbra>>bal>>fel>>jobbra hosszabban>>bal>>fel>>jobbra hosszabban>>bal>>fel>>jobbra hosszabban>>.....
másik oldalra meg épp fordítva, persze ezt gyorsan és ki kell tapasztalni az ütemet
nekem se mindig sikerül elsõre
a moonwalk meg: ugrás közben>>>fel>>>le>>>fel + jobbra vagy balra
anno 1987
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
nem tom mi lett ...:S
anno 1987