398
-
#38 van már szerver!!! -
#37 legyen már szerver :( -
#36 remélem nem az lesz hogy összeszednek 10000€-t és eltűnnek... -
#35 Amúgy adakoznak rendesen, 5 eurótól 75 euróig... Megéri, főleg ha befoltozzák a bugokat és tesznek egy rendes vasat alá :) -
#34 mikor lesz jó a szerver? -
#33 nekem most megvan a pilótasapka, a divikalap meg a franciasapka :D
keményvagyoke? :D
Amúgy jah, bár ha beleszámolom, hogy alig pár hónapos az oldal, és csak 1-2 hete emelkedett így meg a népszerűsége, még akár tömeges donate is lehet... :D -
#32 tegyenek be valami fizetős cuccot és akkor tudják fejleszteni a szervert,mert így nem sok esélyét látom :S -
#31 400sajt az jó azon veszek 1 szalmakalapot meg szemüveget :D -
#30 én két nap alatt 3-4 óra játékkal szedtem össze 400 sajtot :)
a title-k jópofák, azokat érdemes váltogatni :D -
#29 ne cigizz -
#28 1év mire összegyüjtöm elegendő sajtot :D 1 cuccra :D most volt 5 sajtom(vagy több meg kaptam titlet is) -
#27 hát igen... Bár most épp szerver restart is volt :) -
#26 Különböző tárgyakat tud berakni (ládák, deszkák, üllők), irányíthatja hova menjenek az egerek (lefelé mutató nyíl), át tudja őket lökni energialökettel (spirit - kis fehér cucc)
Minden cuccot balklikk nyomva tartásával tudsz berakni. -
#25 ha kirak a szeró, nullázódik. A sajtjaid viszont nem vesznek el :)
Más a pont és más a sajt. A pont csak a szobában számít, mindig kinullázódik bizonyos időközönként, a sajt pedig amit gyűjtesz és egyben a fizetőeszköz az extra cuccokért :) -
#24 már vagy 30 perce szarakodok, hogy elinduljon -
#23 sámánnak képességeit valaki írja már le pls -
#22 csak a szobában számít, hogy te vagy épp a legjobb/mennyire vagy jó a sajtszedésben :) Amúgy nincs ranglista erről :)
nonicks: várható ha összejön a pénz, de ugyebár az oldal egyenlőre donatekből tartja fenn magát. -
#21 háhá 58pontom lett benne voltam top 10-ben :D
de leállt a szerver... remélem nem vesztem el pontjaimat -
#20 szerver bővítés várható? -
#19 váááá én voltam a sámán baszki:DDDDD -
#18 na ez jól megy már 92 pontom van az miben számít?
-
#17 ha még nem regeltél, akkor regisztrálj egy neked tetsző nevet a játékban, ha már regeltél akkor sehogy :/
Ha a neved alatti kis szövegre gondolsz, akkor chatbe /title, ott kiírja hogy hanyas szám milyen title-t ad, utána /title szám -
#16 nevet hogy kell átirni?
-
#15 megszerezni a sajtot és visszamenni a lyukba :] -
#14 nekem az angol szerveren nem jött be de az oroszon igen, ott csak 30-an vagyunk :P
eddig jó csak tudnám mit kell csinálni -
#13 Ez nagyon aranyos játék..ez agyon jóóóóóóó
találkozunk a szerveren -
#12 nekem be se jön a link :S -
#11 mire behozza az oldalt addig elszívok 1doboz cigit :( -
#10 jót nevettem 0:42-nél :DDD na várj csak megnézem ezt a játékot :D -
#9 ezt akartam írni:) -
#8 micsoda topikok nyílnak ma, beszarás -
#7 Azér lehet kiprobálom..:D -
#6 videóról a Lemmings ugrott be :) -
#5 Ez van :) ettől függetlenül nagyon jó kis játék, és a gameplay bugok is csak 40-50 játékos felett jönnek elő -
#4 jó nagy egy marhaság lehet már a gémpléj is tiszta bug :S -
#3 keblemre testvér :D -
#2 néhány napja játszok csak vele de rákattantam teljesen:D
kreatív is vmilyen szinten, ugyanakkor az mmo jelleg miatt állandó szórakozást nyújtanak az idióta emberek -
#1 Mi is az a Transformice? Egy internetes multiplayer játék, ahol a cél egerünkkel a sajt megszerzése. Ám ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, hiszen különböző logikai bukfencek vannak a feladatban (rejtett lyukak a padlón, billegő pallók, trambulinok), melyeket a körönként változó Sámán segítségével kell megoldanunk. Egyedül a Sámán képes különböző tárgyak berakására (ládák, pallók, súlyok), így rá mindenképp szükségünk lesz a feladatok megoldásához. A cél minél több sajt begyüjtése mint csapat, ezen kívül hogy Te minél előbb beérj a sajtoddal, hisz annál több pontot kapsz. A sajtokért különböző kiegészítőket vásárolhatsz (kalapok, szemüvegek, ilyesmik).
Szerintem érdemes kipróbálni, nagyon jópofa kis játék :)
A link: http://transformice.com, itt érdemes alul kiválasztani az angol szervert, hogy könnyebben megértsétek mit akar. Ne ijedjetek meg, ha lassan tölt be, körülbelül 30-40 ezer ember játszik egyszerre egy viszonylag kis kapacitású szerveren, legyetek türelmesek! :)
Aki esetleg játszik, vagy ha leszünk többen, csinálhatunk SG-s szobát is, és egymással is játszhatunk.
Végezetül, egy videó kedvcsinálónak: