Transformice!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Glory, Glory Man. United!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mondjuk azt bánom,h lemaradtam a nagy sg-s összejövetelekrõl :(
Glory, Glory Man. United!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Elõször mindig sajtot lehet kifogni?
Tud valaki olyan általános szobát ahol jobb játékosok vannak? Kellemetlen ha little mouse lesz a shaman a horgászós pályán....
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
3 közül mindegy, hogy melyikbõl horgászok?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
jelezzetek itt
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
am már van lehetõség klánt alapítani
kinek van feleslegbe 500 sajtja? (:

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

ez is megvan>>>> «Immortal Shaman»
10.000 egeret segítettem eddig a lyukba
anno 1987
ahol a képen jelzem :)
nah ez a pályám :D
megoldás: a jég kockákat kell felemelni egyszerû megoldás ghost big box-al a föl és a kocka közé kell bevarázsolni. felemeli az ötödik kocska alatt van a sajt, érdemes oda két dobozt berakni :D és nincs más dolga az embernek mint bemászni a lyukba, azért csináltam ezt a pályát, mert a sok hülye ennél a kocka feltolásnál nem tudja mit kell csinálni... gyakoroljanak
csináltam egy fasza kis pályát erre törölték
pedig nem volt nehéz
csak egy kis logika kell hozzá
megcsinálom újra
• New Brazilian server ! http://www.transformice.com/br/
• Changes on the friends list
• Permanent maps.
• 20 cheese to make a map.
Version 0.74
anno 1987