23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#1568 Jaaajjj dee szeretnék már énis játszani :P
Ma hála istennek megjön :) -
#1567 1:boky 84 nek ment az üzi
2 véleményt kérek milyen az internetem és a gépem a multihoz -
Akylleus #1566 Szia!
En meg nem talalkoztam ilyennel (o.O), sajnos.
Viszont a Claas Jaguarja ilyen, erdekes szerekeztu gep, bar en szivesen hasznalom.
Csak legyen ra eleg toked! :)
http://www.ls2011-mods.com/2010/12/09/claas-jaguar-900-fieldshuttle-pack/ -
#1565 forgó zsámoly
-
#1564 Hali mindenki Nem tudtok véletlenül egy linket a következőhöz:
traktorra kapcsolható rövid pót amire tudok nyerges pótot kapcsolni Magyarul olyan kis átalakító pótkocsi vagy minek nevezzem. -
Totoo #1563 Sziasztok!
Mi is multiztunk egy kicsit ma.
A kis kedvenc:
Jöhet az aratás
Vonolunk haza
Nagy munkához, nagy gépek kellenek!
A csapat
Nagyon szépek a képek, gratulálok mindenkinek!
Jó éjt!
Totoo -
#1562 nem, hanem a mappáról ahova teszed meg amit teszel oda -
targa6269 #1561 Nem értem pontosan. Miről készítsek képek, hogy nincs bent a játékba a gép :) -
#1560 ati radeon hd 4350 /512 -
xp prof 2002 szerviz cs 3 AMD athlon(tm)64x2 dual Core proci 3600+ 1.91GHz
1.00 GB ram -
#1558 itt -
#1557 hol lehet megnézni hogy nekem milyen net em van? -
fiveteen #1556 a lényeg az emberek hogy haverommal olyat csináltunk hogy neki 15mbSnete van és egy jó gépe nekem 1 mbS netem van és egy atomreaktor.a lényeg hogy levette a grafot középre meg én is és hát mit ne mondjak sokkal jobban ment lag nélkül próbáljátok meg nyílvánvalóan ahogy olvastam, és tapasztaltam a szeró gépnek jó net kapcsolata kell legyen meg ne szaggasson a játék rajta enny próbálkozzatok!!! -
#1555 Ez engem is érdekelne!
Néha beletelik 1 órába is ha elszeretnék jutni egyikhelyről a másikra!Főleg ha még messze is van! -
#1554 Sziasztok Magyar nyelvű a játékom eddíg nem is tudtam róla hogy ilyen részletes Nekem nagyon tetszik csak annyi baj van hogy a kombájn nagyon lassú mikor A-ból B-be szeretnék eljutni Nem lehetne valahogy sebességet növelni? -
#1553 Ehhez valami pach kéne nem?
Vagy is szerintem remélem hogy lesz mert azért nem jó az összes gép pl szántani nem tud aki multizik még az alappal se csak a szervergépes mekkora lowwság.. -
#1552 Ha minden jól megy, holnap hozza a futár. -
#1551 Ne menjen el a kedvetek a multitól! Megfelelő szervergép, széles sávú net kell és semmilyen probléma nincs. Sajnos haladni kell a korral, fejleszteni a gépet, autópálya netet bérelni és minden müxik. Tudom ez pénz, de ha a gépedben 4 GB ram van, legalább 3000-es proci (AMD-böl 6400) és egy jó netkapcsolat minden ok.
Sajna a felfogás az, hogy 20 fillérből (vagy méginkább ingyenminden működjön, hát nem fog. Ezek a problémák mindig új játékoknál jönnek elő és ilyenkor kell elgondolkodni, hogy most beruházok vagy késöbb, de mindenképp szükséges lesz valamikor. A P1-ek sem mennek már
Én még nem akadtam senkivel, ha szerver voltam, ha játékos, tehát nem a játék rovására íronám a lagot, inkább ping probléma lehet a fentebb leírtak miatt. -
erdodit #1550 honnan lehet letölteni egy nagy rendsodrót -
#1549 hát mit ne mondjak elment a kedvem a multitól ha szaggatást akarok akkor ott a 08 meg 1 kicsit a 09 is ha meg én vagyok a szerver gazda akkor másnál akadozik ,csöbörből vödörbe -
Akylleus #1548 Nyilvan nem akad, ha te vagy a host. Amugy ahogy irtam is, 10-bol 9-szer akad, ez nem 100%-os arany.
A traktorokat ugy ertettem, hogy benne ul a ket jatekos es mozgatja. Ezer tereptargy es munkaeszkoz heverhet a mapon, az nem valtoztat semmit. -
BravoFox #1547 Fiveteen, úgy tűnik, még sosem vásároltál szoftvert :) Valahol persze el kell kezdeni. Szóval az a lényeg, hogy ha megvettél a játékot, akkor a javítócsomagok hozzá ingyenesek. Remélhetőleg még lesznek javítócsomagok az LS2011-hez, ezek pedig ingyenesek mindenkinek, aki megvette a szoftvert. Ha megjelenik egy javítás, simán fel tudod majd telepíteni. Nyugi. -
#1546 Már nem azért de nekem 3megás netem van xD a gépemse valami jó és ha 2-en játszunk a miltmapbetav5-ön és van vagy 10traktor bent meg egyéb munkaeszközök semennyire se akad és ha 3-an vagyunk akkor 1 kicsi de nem nagyon..és én vagyok a szervergép..xD -
#1545 miért ne működne?
egy jó szervergép kell hozzá megfelelő net sebességgel -
fiveteen #1544 nekem olyan érdekelne ha egyszer kijavítják a multit amit bravofox írt lentebb!aki megvette a játékot mint pl én, akkor mi baszhatjuk! nekünk már nem lesz majd jó, vagy ez hogy működik ha megoldják ezt a problémát a multiban!!! -
Akylleus #1543 Hat ez nem tul jo hir.
De akkor sem ertem miert lagol szinte minden esetben, fuggetlen a maptol vagy a jatekosok szamatol.
Ketto darab mozgasban levo alap traktort, alap palyan azert birnia kellene az altalanossagban 2%-ban terhelt szervereknek... :( -
huhuhorgasz #1542 helló!
megveszem a játékot, pont most rendeltem le. annyi lenne a kérdésem, hogy egyszerűen lehet benne a multy-t megcsinálni? mert eddig csak a warezos németet néztem de nem tok németül :D Ez meg ha minden igaz, akkor magyar. Ja meg nagyon zavaró a lag? valaki próbálta már a játékot hamachival? -
BravoFox #1541 A "lag", pontosabban az, hogy multiplayerben a járművetek és a mozgásotok akadozik, attól tartok, kivédhetetlen. Az LS2011-ben sajnos úgy oldották meg a multit, hogy a szerver mozgat mindenkit, vagyis ha csatlakozol egy játékhoz, és elindulsz a traktoroddal, akkor az infó, hogy elindult a traktorod, átmegy a szerverhez, az ottani gép pedig megmozdítja a te traktorodat, és csak ekkor indul el nálad a gép.
Emiatt minden akadozik a multiban. Persze számit a net és a szervergép sebessége is, de a lag kódolva van ebben a multiplayeres technikában. Remélhetőleg ezt felismerve a programozók majd javítanak a kódon, és jobb lesz ez az egész, hiszen ennél már sokkal jobb megoldások is léteznek a multiplayerre, amikor legalább a saját mozgásod nem akadozik, csak a többieké, illetve nem kell ennyi adatot megutaztatni.
-
Akylleus #1540 Ez engem is erdekelne, mivel eddig 10-bol 9-szer nalam lagol a jatek.
Mivel szivesen dolgozom veletek, igy felulkerekedek ezen a zavaro tenyezon, de jo lenne tudni, hogy van e megoldas. -
#1539 sziasztok biztos észrevettétek hogy multiba laggolunk 1 kicsit vagy nagyon
ha lebutítanánk a mappot /a nap lejjebb vétele a növények mozgása kikapcs/
akkor is laggolna? -
#1538 nem mindegyik, amelyik megy annál fel van tüntetve a leírásában vagy a letöltési linknél -
#1537 Mindeggyik gép megy multiba?
Vagy van valami lista ami megy? -
#1536 screenshotot nyomj róla -
targa6269 #1535 Pontosan úgy van berakva -
#1534 hi
minek keverni a 2 különböző nyelvű játékot?
csak 1 félét tegyél fel. -
Potter2 #1533 Hali..
Kellene egy kis Help!!
Megvan a magyar nyelvű játék.. a német viszont nem akar magyarosítani.. az aktiválo kod ablak nem műkszik.. tudna valaki segíteni ? Naon megköszönném.. Tsztelettel -
#1532 nem soká meg lesz az eredeti játék!kb 1-2hét!majd mondjatok már szervereket és multizzunk együtt! -
#1531 Akkor valamit elb...tál!
A Dokumentumok->My Games->Farming Simulator2011->Mods mappába kell betenni becsomagolva! -
targa6269 #1530 2011-es gépeket töltöttem le -
#1529 Mi lelt már téged is? inkább aludjál!