23835
  • szabii98
    Jaaajjj dee szeretnék már énis játszani :P
    Ma hála istennek megjön :)
  • marko37
    1:boky 84 nek ment az üzi
    2 véleményt kérek milyen az internetem és a gépem a multihoz
  • Akylleus
    Szia!

En meg nem talalkoztam ilyennel (o.O), sajnos.
    Viszont a Claas Jaguarja ilyen, erdekes szerekeztu gep, bar en szivesen hasznalom.
    Csak legyen ra eleg toked! :)

http://www.ls2011-mods.com/2010/12/09/claas-jaguar-900-fieldshuttle-pack/
  • marko37
    forgó zsámoly
  • boky84
    Hali mindenki Nem tudtok véletlenül egy linket a következőhöz:
    traktorra kapcsolható rövid pót amire tudok nyerges pótot kapcsolni Magyarul olyan kis átalakító pótkocsi vagy minek nevezzem.
  • Totoo
    Sziasztok!
    Mi is multiztunk egy kicsit ma.
    A kis kedvenc:

Jöhet az aratás

Vonolunk haza

Nagy munkához, nagy gépek kellenek!

A csapat

Nagyon szépek a képek, gratulálok mindenkinek!
    Jó éjt!
    Totoo
  • allock #1562
    nem, hanem a mappáról ahova teszed meg amit teszel oda
  • targa6269
    Nem értem pontosan. Miről készítsek képek, hogy nincs bent a játékba a gép :)
  • marko37
    ati radeon hd 4350 /512
  • marko37

xp prof 2002 szerviz cs 3 AMD athlon(tm)64x2 dual Core proci 3600+ 1.91GHz
    1.00 GB ram
  • allock #1558
    itt
  • marko37
    hol lehet megnézni hogy nekem milyen net em van?
  • fiveteen
    a lényeg az emberek hogy haverommal olyat csináltunk hogy neki 15mbSnete van és egy jó gépe nekem 1 mbS netem van és egy atomreaktor.a lényeg hogy levette a grafot középre meg én is és hát mit ne mondjak sokkal jobban ment lag nélkül próbáljátok meg nyílvánvalóan ahogy olvastam, és tapasztaltam a szeró gépnek jó net kapcsolata kell legyen meg ne szaggasson a játék rajta enny próbálkozzatok!!!
  • tamás98
    Ez engem is érdekelne!
    Néha beletelik 1 órába is ha elszeretnék jutni egyikhelyről a másikra!Főleg ha még messze is van!
  • boky84
    Sziasztok Magyar nyelvű a játékom eddíg nem is tudtam róla hogy ilyen részletes Nekem nagyon tetszik csak annyi baj van hogy a kombájn nagyon lassú mikor A-ból B-be szeretnék eljutni Nem lehetne valahogy sebességet növelni?
  • Kovács Erix
    Ehhez valami pach kéne nem?
    Vagy is szerintem remélem hogy lesz mert azért nem jó az összes gép pl szántani nem tud aki multizik még az alappal se csak a szervergépes mekkora lowwság..
  • szabii98
    Ha minden jól megy, holnap hozza a futár.
  • Endre
    Ne menjen el a kedvetek a multitól! Megfelelő szervergép, széles sávú net kell és semmilyen probléma nincs. Sajnos haladni kell a korral, fejleszteni a gépet, autópálya netet bérelni és minden müxik. Tudom ez pénz, de ha a gépedben 4 GB ram van, legalább 3000-es proci (AMD-böl 6400) és egy jó netkapcsolat minden ok.
    Sajna a felfogás az, hogy 20 fillérből (vagy méginkább ingyenminden működjön, hát nem fog. Ezek a problémák mindig új játékoknál jönnek elő és ilyenkor kell elgondolkodni, hogy most beruházok vagy késöbb, de mindenképp szükséges lesz valamikor. A P1-ek sem mennek már
    Én még nem akadtam senkivel, ha szerver voltam, ha játékos, tehát nem a játék rovására íronám a lagot, inkább ping probléma lehet a fentebb leírtak miatt.
  • erdodit
    honnan lehet letölteni egy nagy rendsodrót
  • marko37
    hát mit ne mondjak elment a kedvem a multitól ha szaggatást akarok akkor ott a 08 meg 1 kicsit a 09 is ha meg én vagyok a szerver gazda akkor másnál akadozik ,csöbörből vödörbe
  • Akylleus
    Nyilvan nem akad, ha te vagy a host. Amugy ahogy irtam is, 10-bol 9-szer akad, ez nem 100%-os arany.
    A traktorokat ugy ertettem, hogy benne ul a ket jatekos es mozgatja. Ezer tereptargy es munkaeszkoz heverhet a mapon, az nem valtoztat semmit.
  • BravoFox
    Fiveteen, úgy tűnik, még sosem vásároltál szoftvert :) Valahol persze el kell kezdeni. Szóval az a lényeg, hogy ha megvettél a játékot, akkor a javítócsomagok hozzá ingyenesek. Remélhetőleg még lesznek javítócsomagok az LS2011-hez, ezek pedig ingyenesek mindenkinek, aki megvette a szoftvert. Ha megjelenik egy javítás, simán fel tudod majd telepíteni. Nyugi.
  • Kovács Erix
    Már nem azért de nekem 3megás netem van xD a gépemse valami jó és ha 2-en játszunk a miltmapbetav5-ön és van vagy 10traktor bent meg egyéb munkaeszközök semennyire se akad és ha 3-an vagyunk akkor 1 kicsi de nem nagyon..és én vagyok a szervergép..xD
  • allock #1545
    miért ne működne?
    egy jó szervergép kell hozzá megfelelő net sebességgel
  • fiveteen
    nekem olyan érdekelne ha egyszer kijavítják a multit amit bravofox írt lentebb!aki megvette a játékot mint pl én, akkor mi baszhatjuk! nekünk már nem lesz majd jó, vagy ez hogy működik ha megoldják ezt a problémát a multiban!!!
  • Akylleus
    Hat ez nem tul jo hir.
    De akkor sem ertem miert lagol szinte minden esetben, fuggetlen a maptol vagy a jatekosok szamatol.
    Ketto darab mozgasban levo alap traktort, alap palyan azert birnia kellene az altalanossagban 2%-ban terhelt szervereknek... :(
  • huhuhorgasz
    helló!

megveszem a játékot, pont most rendeltem le. annyi lenne a kérdésem, hogy egyszerűen lehet benne a multy-t megcsinálni? mert eddig csak a warezos németet néztem de nem tok németül :D Ez meg ha minden igaz, akkor magyar. Ja meg nagyon zavaró a lag? valaki próbálta már a játékot hamachival?
  • BravoFox
    A "lag", pontosabban az, hogy multiplayerben a járművetek és a mozgásotok akadozik, attól tartok, kivédhetetlen. Az LS2011-ben sajnos úgy oldották meg a multit, hogy a szerver mozgat mindenkit, vagyis ha csatlakozol egy játékhoz, és elindulsz a traktoroddal, akkor az infó, hogy elindult a traktorod, átmegy a szerverhez, az ottani gép pedig megmozdítja a te traktorodat, és csak ekkor indul el nálad a gép.

Emiatt minden akadozik a multiban. Persze számit a net és a szervergép sebessége is, de a lag kódolva van ebben a multiplayeres technikában. Remélhetőleg ezt felismerve a programozók majd javítanak a kódon, és jobb lesz ez az egész, hiszen ennél már sokkal jobb megoldások is léteznek a multiplayerre, amikor legalább a saját mozgásod nem akadozik, csak a többieké, illetve nem kell ennyi adatot megutaztatni.
  • Akylleus
    Ez engem is erdekelne, mivel eddig 10-bol 9-szer nalam lagol a jatek.
    Mivel szivesen dolgozom veletek, igy felulkerekedek ezen a zavaro tenyezon, de jo lenne tudni, hogy van e megoldas.
  • marko37
    sziasztok biztos észrevettétek hogy multiba laggolunk 1 kicsit vagy nagyon
    ha lebutítanánk a mappot /a nap lejjebb vétele a növények mozgása kikapcs/
    akkor is laggolna?
  • allock #1538
    nem mindegyik, amelyik megy annál fel van tüntetve a leírásában vagy a letöltési linknél
  • Martinez01
    Mindeggyik gép megy multiba?
    Vagy van valami lista ami megy?
  • allock #1536
    screenshotot nyomj róla
  • targa6269
    Pontosan úgy van berakva
  • allock #1534
    hi
    minek keverni a 2 különböző nyelvű játékot?
    csak 1 félét tegyél fel.
  • Potter2
    Hali..
    Kellene egy kis Help!!
    Megvan a magyar nyelvű játék.. a német viszont nem akar magyarosítani.. az aktiválo kod ablak nem műkszik.. tudna valaki segíteni ? Naon megköszönném.. Tsztelettel
  • xmen0710
    nem soká meg lesz az eredeti játék!kb 1-2hét!majd mondjatok már szervereket és multizzunk együtt!
  • tamás98
    Akkor valamit elb...tál!
    A Dokumentumok->My Games->Farming Simulator2011->Mods mappába kell betenni becsomagolva!
  • targa6269
    2011-es gépeket töltöttem le
  • Kovács Erix
    Mi lelt már téged is? inkább aludjál!