23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#4033 Ez is egy megoldás de nekem olyan bevetett területet kell permetezni mert alapból a mezőgép mapon nincs permetezve :/
mind1 megcsinálom akkor magamnak és majd aratás után már jöhet az a módszer amit írtál.
thx! -
#4032 én úgy csinálom hogy előre akasztom a permetezőt vagy a műtrágyaszórót hátra meg a vetőgépet és mehet is a H -
#4031 Nem tudtok véletlenül olyan permetezős gépet amiben lehet sofőrt alkalmazni? (szóval megcsinálja helyettem mint pl a kultit vagy a vetést stb) csak mert eddig sehol sem találtam. Az AP meg nekem sehogy nem akar rendesen menni Mezőgép mapon. hiába állítgatom be amiket kell akkor is össze vissza megy, meg előtte van a föld amit aratni kellene erre elkezd tolatni és bemegy keresztbe a földre :S
szal ha tudtok toljatok egy linket thx! -
kawasaki kx #4030 kosz szepen a segitseget,megprobalom hatha itt tudnak segiteni!! -
#4029 ITT -
kawasaki kx #4028 es hol lehet meg talalni forumot? -
#4027 sajnos én se értek hozzá próbáld más fórumokon is megkérdezni -
kawasaki kx #4026 azt amit eddig is,a 3999 kommentnal irja! -
#4025 most mit ír ki? -
kitt2000 #4024 kösz így már jó!
Csak annál van baj amelyiket ki kell bontani majd vissza tenni! -
kawasaki kx #4023 akkor nem tudja valaki mi lehet a problema hogy mert nem indul a jatek?? -
és én írtam rosszul nem az xml filébe van amit ki kell törölni -
Én ezeket használom -
kawasaki kx #4020 nemtudom mi lehet itt a gond de meg ugy se mukodik ha frissitem a directx-et,az ujrainstalalasal probalkoztam de ugyse jo! -
kitt2000 #4019 Nem sikerül sehogy se!
Segítsetek már ki olyan MTZ-vel(piros) amely nyitható az ajtó,ablak és egy hozzá való vetőgéppel!
Amivel tudnék vetni a játékba!
Előre is köszönöm! -
Sponnyabob #4018 akkor próbáld meg a directx-et frissíteni, vagy újra telepíteni a játékot hátha segít -
kawasaki kx #4017 de viszi a gta4-et,most nemtudom hogy mit kellene csinalni -
#4016 ha a frissités sem segít akkor sztem nem jó a játékhoz a videókarid. -
kawasaki kx #4015 rajottem hogy kell frissiteni a video karit,de meg most sem akar elindulni a jatek mindig csak ugyanazt irja ki -
kawasaki kx #4014 nem nagyon ertek a gepekhez,es azt hogy kell frissiteni? -
#4013 próbálj meg videó kari drivert frissiteni hatha az megoldja
-
massey #4012 erroer
ez miert tortenik???? -
kawasaki kx #4011 es most mit csinaljak mit kell letolteni hogy kijavitsam a hibat? -
#4010 Ez se ér sok mindent ... -
#4009 Ls2011 DLC Pack 2 -
kawasaki kx #4008 igen ezt az LS irja ki mit csinljak h jo legyen? -
#4007 jaja.cserépen majd változtatok,csak kivi voltam rá.hogy mutat.Viszont a google s ban nem igazán tudom a rendes,s jó méretezést. -
#4006 ja és mi az a beton lépcső!!!!! -
#4005 2hiba kapásból "nem rosszindulatból" rövidnek találom a górét és a cserép túl nagy és túl új -
#4004 Probléma: Hiba: Nem sikerült init 3D rendszer. Shader Model 2.0 szükséges. Kérjük telepítse a legújabb videokártya-illesztőprogramok. Megoldás: Farming Simulator megköveteli a legújabb grafikus kártya meghajtók. Kérjük, töltse le és telepítse a legújabb illesztőprogramokat a grafikus kártya. ( NVIDIA , S3 , Intel vagy AMD / ATI )és folyt köv:
farming-simulator.com -
#4003 Gondolom nem tudja a video karid a shader model 2.0-at.
#3997 A Mezőgép pakkos mapon van Góré :) -
#4002 Szia!Ezt a ls irta ki? ezt a hiba üzit -
kawasaki kx #4001 valaki segitene???????? -
#4000 El készült a Ls 2011 hez a Górém!
Még át kel konvertálnom i3d-be és aztán kiderül:) -
kawasaki kx #3999 hogy megoldodjon a baj mit kell csinalni,ezt irja ki nekem a jatek elinditasakor hogy : Error: Could not init 3D system.
Shader Model 2.0 is required.
Please install the latest video drivers.
valaki tudna ebben segiteni? -
#3998 üdv találtam egy ilyen modot:
http://www.gamemoding.com/farming-simulator-2011/objects/spiegel-pack.html
kérdésem az lenne ezt hogy tudom használni? mert simán mod mappába másolással nem megy :/
-
#3997 Igen.De tudjátok mit is hiányolok ebböl a játékbol.Mivel ez Farm járék,igy elképzelhető az is hogy,pl itt magyarországra ha gondolok!.Nálunk van Goré.Ilyent is bele lehetett volna tenniük a game készitőinek! -
#3996 Őstermelő Map LS 11 -
#3995 szóval semmi érdemleges újítás nem lesz, a legtöbb modellt már megcsinálták részletesebbre a rajongók, az meg hogy animált vasút lesz, azis már rég van.. :) -
#3994 ok megpróbálom beállítani köszi