23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#7609 De csak az ECO Mapban van olyan aluljáró.Minden ls helyen kerestem de nincs. de megadom a linket: Uploading.com:http://uploading.com/files/2aeb7644/ECO_Mapv3.zip/ -
#7608 Oké megkeresem neked kisspeter 1979! -
kisspeter1979 #7607 Ha jól emlékszem train tunnel a neve. -
#7606 Mi a neve az aluljárónak? -
kisspeter1979 #7605 Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy honnan tudnám letölteni ezt az aluljárót? Eddig bárhol néztem halott volt a link, vagy már törölték.
Előre is köszi!
-
#7604 Üdv, mindenkinek!Nem tudna valaki egy mtz 80-ast+valamilyen jó tárcsát.Előre is köszönöm! Nem baj hogy csak az mtz vagy a tárcsa van meg.Nekem mindegy.:) -
Zsolt7411 #7603 Sziasztok.
Lenne egy kérésem.
Valaki nem csinálná meg azt hogy az alap mapon a földeket felosztaná mondjuk akkorára mint a siló előtti de nem a madárijesztős hanem a kissebbik?Mert én próbáltam már nem egyszer csak nem értek hozzá és CRC hibát ír ki mindig. -
#7602 Egy kis olvasni való!
1.Nyugodtan bármien kérdésetek van a játékokkal,gépekkel,modokkal kapcsolatban,nyugodtan tegyétek fel azt!
2.Egy hozzászólásban maximum 5-6 kép legyen.
3.Ha valamit megszeretnél osztani akkor tedd ki annak képét,és alá a letöltési linket letöltés cimszóval.
4.Bármilyen ujdonságot,vagy használható érdekességet találtok tegyétek fel nyugodtan!
5.Ha lehet,ne szemeteljük tele ilyen olyan felesleges mondandókkal a fórúmot.
6.Multizással kapcsolatban,elég annyit,hogy ki irja hogy multizni szeretnék és emberkéket keresek,a többit meg püzenetben folytassátok.
7.Probáljunk meg mostmár emberekhez méltóan viselkedni itt.
8.Ne nézd le a másikat,ha az még annyitse tud,mint te,inkább probálj meg neki segiteni
9.Válasz gombot használni legyetek szivesek,mert az azért jó,mert ha olvassátok akkor nyomon lehet követni,hogy ép aza üzenet ép akkor kinek is szolt.
ennyi volna a kérésem hozzátok! -
DarkMan7203 #7600 Jajj és ha valaki tud mondjon már vagy mutasson már egy jó map-ot, amin lehetőleg lehet a kombánjhoz dolgozót felvenni, tehát a földek nincsenek körülvéve fákkal, meg ilyenekkel. Vagy pl ez is érdekelne: http://www.youtube.com/watch?v=OvTGKB6OQyo&feature=related Előre is köszi. Üdv! -
DarkMan7203 #7599 Hali! Akinek van kedve multizni, akár "hosszútávon" tehát elkezdünk egy teljesen új játékot és gazdaggá húzzuk fel, az írjon itt, vagy vegyen fel msnre: [email protected] Akár alapjátékkal, de van egy jópár mod-om is!!! Üdv!-Viktor -
#7598 nyomjatok már azért képeketis fel ide!:) -
#7595 Tudna valaki linkelni nekem New Holland kombájnhoz gabona és kukorica vágóasztalt?
Csak asztal kellene, 10-12 méter széles!
Előre is köszönöm!
És még egy kérés: NE CHAT-elésre HASZNÁLJÁTOK A FÓRUMOT!!! (arra ott a Skype) -
#7590 tudod hogy ez mit jelent.Nem igaz most jöttetek ketten,nem baj de nem kell olyan sűrűn írni traktorosbence én örülök hogy ilyen sokan jönnek erre a fórumra de nézd meg hogy mi a rend itt hogy ki menyi és milyen hozzászólást ír,egyáltalán nem muszály ki írni hogy mész ebédelni meg ilyenek ne sértődj meg de attól hogy tizen pár éves vagy ne legyen itt chat egyszerűen valami bajod van kiírod,valakink baja van segítesz ha tudsz teszel fel mondjuk modokat vagy képet és hozzá írsz egy képhez ennyi ez nem facebook hogy ki íród hogy megyek valahova senkit sem érdekel nekem elhiheted,mert valaki olyan jön ide "máté nem tudom ki aki már bannolva lett na ennyi amit most írtam remélem rájössz.Ben66 amit kitettél smileit az azt jelenti hogy bannold léci csak rövidítve és angolul -
Ben66 #7585 én megbocsátok,amikor én regiztem ide akkor én is 500 hszt írtam,de utána megértettem amikor szóltak nekem -
Ben66 #7583 igen,amúgy igazuk van a többieknek.
ha valamit akarsz akk nem kell 5 hszt írnod,elég 1 v 2. -
Ben66 #7581 elég 1szer köszönni oszt jó van -
Ben66 #7580 Neked is:D -
#7576 Üdv és szép jó reggelt mindenkinek! -
#7575 ha már HG vagy legalább te is használnád a válasz erre gombot !
traktorosbence : ez egy topik , és nem fórum ! az sg a fórum ... és ha már írsz ide próbáld már meg egy hozzászólásba beleírni mindent .. fölöslegesen ne irkálj már 5 hozzászólást ha kettőbe is eltudtad volna mondani a mondókádat ! oké ? -
#7573 Házigazdi! Nem sikerült áttenni az a két modellt? :( -
#7572 Ezt mondom ember! ez nem igaz ez nem olyan hogy beszélgetsz ez nem chat ide beleírhatod hogy mi van a játékal de nem kell itt 100 hsz próbáld meg hogy egybe írod a vackaidat traktorosbence ment az üzi egy része -
#7565 Láttad már az új IFA L60-omat? Itt van a fórumon Chris von Bone rakta fel. -
#7564 én már profi textúra és skin készítő vagyok, sőt át tudom rakni Pl. egy IFA L60-ról Pl. az ajtót a w50-esre.Én márt ezt pipálom.xD -
#7563 Nos közben énis bébelödöm a lightaddon irányjelzős dologgal,de nekemse akar még össze jönni! -
#7562 Már neki nuku? -
#7561 már eljátszotta utolsó lapját régen!. -
#7560 másodjára is köszzönöm az mtzket! Ja és tamás98-at kitiltod? jó lenne ha nem tud viselkedni! Igaz? -
#7559 Értem, töltöm a Belarus_92_1RED-et. -
#7558 Nagyon szivesen,bár sztem igen,nem probáltam sosem ki -
#7557 Hú Házigazda, ez a 3 mtz nekem sok mert 92.7 MB. -
Letöltése:
mtz 82.1 -
#7555 Ez a panoráma fülkés mtz multis? -
Letöltése:
mtz 82.1 pack -
#7553 köszönöm Házigazda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Letöltése:
Mtz 82.1 -
#7551 Jól van Házigazda.Itt leszek mindig ezen a fórumon, és nem másikon!Megtetszett nagyon ez a fórum!Ja és szeretem a fórumot és jó hg vagy! -
#7550 Nem kunyerálás! -
#7549 nyugodtan kérj bármikor bármit,itt nincs megtiltva -
#7548 Nem tudna nekem valaki egy mtz 82.1-est?Ez kunyerálás Házigazda? -
#7547 Ha itt nem tudsz viselkedni,minek jössz ide?.nem hiányzol itt senkineksem nehogy aszt hidd!.