23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#7886 valamit át kell írni a kerekeknél de hogy mit is azt én sem tom pontosan pedig engem is érdekelne.... -
kiscékus #7885 Sziasztok már tegnap is ez volt a bajom de hogyan tudom megcsinálni a GE-ben hogy a traktor egyik fele szánátáskor ugy látszódjon hogy a borozdában megy mikk kell kisbbitenem mert én már próbáloztam és rájöttem hogy biztos nem a kereket!!!Igya segitségeteket kérném ez ügyben!!!köszönöm!! -
#7884 Fasza öregem:) -
kinek hogy tetszik a lexion?:):) -
kisspeter1979 #7882 Bocsi de nem találtam jobb képet :( -
kisspeter1979 #7881 Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hol lehet letölteni beton villanypóznát?
-
#7880 Igen.. -
#7879 Azért ez így ebben a formában nem igaz, mert csak a nem multiképes scripteket kell kivenni, na meg a modDesc-et átírni... -
#7878 Mi közös hozzá?Na és te mikor hagyod el? -
#7877 A Scripteket kikel venni -
#7876 Kérdésem lenne hozzátok hogy tudok egy gépet multira alkalmassá tenni???? -
-
kiscékus #7874 Köszönöm szépen!! -
#7873 zenéd -
kiscékus #7872 Ha már a segitségnél tartunk ez a zene mely a videó alattt megy az 1-sö megtudná mondani nekem valaki a szám cimét::Hálás köszönet!!
-
Ben66 #7871 ma nem bírtam játszani,de majd holnap ha lesz időm csinálok képet -
#7870 Itt az a segítség hogy teszel valamit a fórum érdekében segítesz amiben tudsz meg ilyenek képeket raksz fel modokat meg említette marko az összkereket ha tudod segítesz ilyenekben ez a segítség -
#7869 XD én amúgy is nevetek bencén :D -
Ben66 #7868 miért nem szóltál?mentem volna segíteni -
#7867 De azt azért ne felejtsétek el hoyg a fórum azért van hoyg ha kérdése van vagy esetleg nem ért valamit a játékban akkor itt megteheti...
És senki sem tud mindent elsőnek ha csak pár napja rakta fel a gamet..emlékezettek vissza hoyg biztos nektek is segítettek de látom itt is jó nem azt mondom hoyg nem segít egyik a másiknak de tény hogy bence egy kcisit túlzásba viszi elég lenne egy hsz-ben megfogalmaznia mit szeretne megtudni a gameról..
Gerypapa ha nem érted akkor k-ra sajnállak mert nekem is az jött le hoyg te szeretnél lenni itt a hg--mondjuk nekem nagyon mind1 ki lesz :):) És nem hogy örülnétek hogy vannak emberek akik kérdeznek a gameről.... jah meg ugye ezek nélkül elég kihalt lenne ez a fórum mert sehol senki nem rak képet stb.... nah mind1 én ebben a témában többet nem írok max jót nevettek rajta néha -néha majd töltök fel képet ide azt kész.... -
kiscékus #7866 Ok eddig énis értettem de hogy lehet megcsinálni mit,hol kell átrini ebben tudnál segiteni ha sépen megkérlek??köszönöm! -
#7865 -
#7864 De csak előtte rendbe hozom és utána én lelépek csak elakarom érni hogy traktoros bence menyen el a picsába meg hogy fel húzzuk a színvonalat és le is lépek mert nem igazán érdekel az ls mert meguntam,mert unalmas egymagam nyomni, ahogy helyre áll a fórum engem többet nem ládtok -
#7863 Nem azt mondtad tegnap hogy végleg elhagyod az sg-t? -
#7862 Szép kép! Az eke az 6 fejes? mert nem igazán látom:S -
#7861 Nincs mit! -
#7860 Szép :D -
#7859 Fogadjátok tölem sok szeretettel a sajátmagam készitet Górét! -
Letöltése:
Góré :By gogabi79 -
DarkMan7203 #7857 Rendben, köszi. -
#7856 Legközelebb lécci csak annyit irj,hogy multira keresel embert/ket/!Msn cimet meg privat üziben küld el inkább! -
Kipukkant a John Deere -
DarkMan7203 #7854 Köszi Gyurka666. Remélem azaz. Még egy dolog lenne. Szükségem lenne egy emberre multihoz, feltétel: minimum 14 betöltött életév, értsen a játékhoz, ne legyen analfabéta! Jelentkezni vagy itt pm-ben vagy msn: [email protected] Remélem nem gond hogy ide írtam! Üdv! -
#7853 Download beinhaltet:
Fendt 819Vario
Fendt 822 Vario
Fendt 824 Vario
Fendt 826 Vario
Fendt 828 Varioismét 1 fullmodos traktorok érdemes kipróbálni öket -
#7852 TraktorosBence!.Szoktál te a ls el játszani?.Ha igen akkor képeket az aznapi munkádrol feltehetnél!.Másik!Hányszr kel elmondani neked,hogy lassabban már.Hányszor szoljak rád!.Viszont ha valamit megszeretnél osztani,legyen kép a gépröl,modrol,és az alatt legyen már a letöltés link ahogy mi csináljuk!!Ne keljen már mindig rád szolnom!!. -
#7851 köszönöm erre voltam kíváncsi -
#7849 Jah meg, a szántásnál a traktor nem húz semelyik irányba.bocs a dupláért de most beugrott -
#7848 Jó lett majd holnap küld már át! -
#7847 Bence de e haragudj már de még szövegértésben se vagy jó -.-" gabi a kérdése a válasz küld el a picsába várj majd én
Traktoros bence húz el innen mert nem tudsz semmit és még pattogsz is olvasd el marko mit írt azt kérdezte hogy MIRE JÓ?
Marko a válasz az hogy jobban húz a traki :D mert elakadtam egy pici gödörben a zetorral és bekapcsoltam az öszt és ki is pattant,meg sokkal gyorsabban indul meg mind 2 keréken -
#7846 na megint mi megy már itt?mit csináljak veled bence?