23835
  • gyurka666
    valamit át kell írni a kerekeknél de hogy mit is azt én sem tom pontosan pedig engem is érdekelne....
  • kiscékus
    Sziasztok már tegnap is ez volt a bajom de hogyan tudom megcsinálni a GE-ben hogy a traktor egyik fele szánátáskor ugy látszódjon hogy a borozdában megy mikk kell kisbbitenem mert én már próbáloztam és rájöttem hogy biztos nem a kereket!!!Igya segitségeteket kérném ez ügyben!!!köszönöm!!
  • Rikcsoo
    Fasza öregem:)
  • gyurka666

kinek hogy tetszik a lexion?:):)
  • kisspeter1979
    Bocsi de nem találtam jobb képet :(
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki, hol lehet letölteni beton villanypóznát?

• Rikcsoo
    Igen..
  • Chris von Bone
    Azért ez így ebben a formában nem igaz, mert csak a nem multiképes scripteket kell kivenni, na meg a modDesc-et átírni...
  • Rikcsoo
    Mi közös hozzá?Na és te mikor hagyod el?
  • Rikcsoo
    A Scripteket kikel venni
  • gyurka666
    Kérdésem lenne hozzátok hogy tudok egy gépet multira alkalmassá tenni????
  • gyurka666

• kiscékus
    Köszönöm szépen!!
  • Gerypapa 95
    zenéd
  • kiscékus
    Ha már a segitségnél tartunk ez a zene mely a videó alattt megy az 1-sö megtudná mondani nekem valaki a szám cimét::Hálás köszönet!!
  • Ben66
    ma nem bírtam játszani,de majd holnap ha lesz időm csinálok képet
  • dávid 001
    Itt az a segítség hogy teszel valamit a fórum érdekében segítesz amiben tudsz meg ilyenek képeket raksz fel modokat meg említette marko az összkereket ha tudod segítesz ilyenekben ez a segítség
  • dávid 001
    XD én amúgy is nevetek bencén :D
  • Ben66
    miért nem szóltál?mentem volna segíteni
  • gyurka666
    De azt azért ne felejtsétek el hoyg a fórum azért van hoyg ha kérdése van vagy esetleg nem ért valamit a játékban akkor itt megteheti...
    És senki sem tud mindent elsőnek ha csak pár napja rakta fel a gamet..emlékezettek vissza hoyg biztos nektek is segítettek de látom itt is jó nem azt mondom hoyg nem segít egyik a másiknak de tény hogy bence egy kcisit túlzásba viszi elég lenne egy hsz-ben megfogalmaznia mit szeretne megtudni a gameról..
    Gerypapa ha nem érted akkor k-ra sajnállak mert nekem is az jött le hoyg te szeretnél lenni itt a hg--mondjuk nekem nagyon mind1 ki lesz :):) És nem hogy örülnétek hogy vannak emberek akik kérdeznek a gameről.... jah meg ugye ezek nélkül elég kihalt lenne ez a fórum mert sehol senki nem rak képet stb.... nah mind1 én ebben a témában többet nem írok max jót nevettek rajta néha -néha majd töltök fel képet ide azt kész....
  • kiscékus
    Ok eddig énis értettem de hogy lehet megcsinálni mit,hol kell átrini ebben tudnál segiteni ha sépen megkérlek??köszönöm!
  • tamás98
  • dávid 001
    De csak előtte rendbe hozom és utána én lelépek csak elakarom érni hogy traktoros bence menyen el a picsába meg hogy fel húzzuk a színvonalat és le is lépek mert nem igazán érdekel az ls mert meguntam,mert unalmas egymagam nyomni, ahogy helyre áll a fórum engem többet nem ládtok
  • tamás98
    Nem azt mondtad tegnap hogy végleg elhagyod az sg-t?
  • dávid 001
    Szép kép! Az eke az 6 fejes? mert nem igazán látom:S
  • dávid 001
    Nincs mit!
  • dávid 001
    Szép :D
  • gogabi79
    Fogadjátok tölem sok szeretettel a sajátmagam készitet Górét!
  • gogabi79

Letöltése:
    Góré :By gogabi79
  • DarkMan7203
    Rendben, köszi.
  • gogabi79
    Legközelebb lécci csak annyit irj,hogy multira keresel embert/ket/!Msn cimet meg privat üziben küld el inkább!
  • VERESS 96

Kipukkant a John Deere
  • DarkMan7203
    Köszi Gyurka666. Remélem azaz. Még egy dolog lenne. Szükségem lenne egy emberre multihoz, feltétel: minimum 14 betöltött életév, értsen a játékhoz, ne legyen analfabéta! Jelentkezni vagy itt pm-ben vagy msn: [email protected] Remélem nem gond hogy ide írtam! Üdv!
  • marko37
    Download beinhaltet:

Fendt 819Vario

Fendt 822 Vario

Fendt 824 Vario

Fendt 826 Vario

Fendt 828 Varioismét 1 fullmodos traktorok érdemes kipróbálni öket
  • gogabi79
    TraktorosBence!.Szoktál te a ls el játszani?.Ha igen akkor képeket az aznapi munkádrol feltehetnél!.Másik!Hányszr kel elmondani neked,hogy lassabban már.Hányszor szoljak rád!.Viszont ha valamit megszeretnél osztani,legyen kép a gépröl,modrol,és az alatt legyen már a letöltés link ahogy mi csináljuk!!Ne keljen már mindig rád szolnom!!.
  • marko37
    köszönöm erre voltam kíváncsi
  • dávid 001
    Jah meg, a szántásnál a traktor nem húz semelyik irányba.bocs a dupláért de most beugrott
  • dávid 001
    Jó lett majd holnap küld már át!
  • dávid 001
    Bence de e haragudj már de még szövegértésben se vagy jó -.-" gabi a kérdése a válasz küld el a picsába várj majd én
    Traktoros bence húz el innen mert nem tudsz semmit és még pattogsz is olvasd el marko mit írt azt kérdezte hogy MIRE JÓ?
    Marko a válasz az hogy jobban húz a traki :D mert elakadtam egy pici gödörben a zetorral és bekapcsoltam az öszt és ki is pattant,meg sokkal gyorsabban indul meg mind 2 keréken
  • gogabi79
    na megint mi megy már itt?mit csináljak veled bence?