Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki tudja hogy hol kell növelni a gépek számát?
nem enged több ezközt és kellene még nekem pár dolog
ximix
Miután kipróbáltam az alapgépeket, jöhetek a modok 😊
mi van akkor ha nootbok azt irja hogy állítsam át a felbontást 1366x768-ra de eleven ezen van mindenhol
Chris von Bone
Külön szedtem össze õket, és alakítgatom át folyamatosan, de lassan a végére érek <#awink> Most már minden modell mosható, keréknyomot hagy, gombnyomásra indul, javítva vannak a menettulajdonságok, a kombájnok fejlesztett autópilótával rendelkeznek, multifruitosak, és az élethûség kedvéért meg van piszkálva a tartálykapacitásuk. Egyébként nem csak Claasok vannak így, hanem Hilkenek, Kronok...

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

Egyébként te valami Claas packot használsz vagy külön szedted össze a gépeket?

Chris von Bone
Nem jól állítottad be az aktív oldalt, vagy az aratandó növény típusát. Az irányt mindig arra kell állítani, amelyik oldalán vagy a termõföldnek, azaz amelyik oldalon nincs növény.

Hunter of Deer
nem tudom miert de en mikor raengedem a beallitas utan a kombajnt a foldre akkor nem egyenesen megy hanem elkezd ossze vissza forogni :S

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Chris von Bone

AZ MILYEN TIPUSU KOMBÁLN?
Chris von Bone
Olyan kombájn kell hozzá aminek továbbfejlesztett autópilótája van, vagy elõtte coursplay-ben felvetted az útvonalakat. 😊

hali
hogy oldjátok azt meg hogy 2 kombájn robot pilotával dolgozzon?ezen a mapon játszom.LS-PORTÁL-HU-PUBLIC MAP
hogy kell itt a tejet eladni?
Jó bocs rosszul fogalmaztam szerintem sem unalmas.....
Chris von Bone
Hoztam egy pár képet mivel volt egy kis munka! 😊

Aratás, javuló gépek:

Még több kép! 😊

Melyikkel a körbála készítõvel?
Amúgy pont azért írtam, hogy én a bálázást szeretem csinálni a legjobban 😄

A bálázás nekem nem unalmas én szoktam bálázni nekem tetszik nagy bálázóval
Tényleg? Nekem nem tûnt fel. Annak van valami különlegessége? Amúgy ez biztos az én perverzióm, de valahogy a bálázás meg a ála felszedés jön be a legjobban a játékban <#idiota>. Nem tudom, miért de baromira élem pedig amúgy dög unalmas lehet 😄D

sziasztok Én a kansas mapot használom alapban rengeteg gép van benne ! majd holnap megirom pontosan milyen vidókártyám vanasus 512Mb. De milyen kellene hogy NE AKADJON a játék 6-8 gépnél ha egyszerre jelenik meg beszaggat...
Mert nekem a videokártyám az integrált VGA :INTEL G MA HM55
Hétvégén már meglesz a gép és ha jó lesz akkor nyomom az Ls-t azért kérdezem mert kicsit tartok hogy nem lesz jó a gép az ls-hez de remélem tévedek és jó lesz...
Már kérdeztem korábbanis hogy szerintetek futnifog e rajta és azt a választ kaptam hogy simán...de azért mégis..
Hy
Azt szeretném kérdezni,hogy a mai integrált video kártyák azok 256 mb osok?
Meg azt is hogy lsportalon találtam egy olyan zetort aminek van az elején ilyen lánc és azt akarom kérdezni,hogy azt tudom használni?
Chris von Bone
Amúgy ha jobban megnézed a bálázó sem egészen az alap... 😉

Chris von Bone
Valóban nem az alap, ebbe 52 bála fér el! 😊 Linket konkrétan ehhez nem tudok adni, mert ez átvariált, módosított, és még nem osztottam meg, de az eredetijének itt a linkje.
Alapot lehet variálni, de ha megteszed, onnantól hibaüzenettel fog indulni a játék, mivel az alap map-ra tervezett küldetésekben hibát okozhat. Érdemesebb egy leszedett map-ra rátenni, vagy eleve olyat leszedni, de ha mindenképp ragaszkodsz ar eredetihez, akkor a ProgramFiles/Farming Simulator 2011/sdk/SampleModMap.zip fájl tartalmazza az eredeti map-ot amit alakítgathatsz, és újracsomagolás után bemásolhatod a mods mappába.

gogabi79
szia!

Lehetaz alapmappot is szerkesztgetni!

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Szia!
Ha jól látom ez a bála felszedõ nem az alap gép. Ebbe hány darab fér fel és mi a neve vagy ha tudsz linket adni még jobb. Egyébként Windows 7 32-bit-en mûködik a giants editor mert szeretnék berakni egy bála leadót az alap mapra. Egyébként az alap mapra is lehet pakolni ilyen dolgokat vagy csak az utólag berakott mapokra?

Chris von Bone
Ha már bálák! 😊

További képek

Chris von Bone
Vagy nem adtak hozzá mindent ami kell, vagy eleve rossz... Megesik! Válasz másik map-ot játszani.

SZiasztok

Nagy kérdéssel fordulok hozzátok: megvettem a játékot nagyon jó megy minden. letöltöttem egy kansas farm nevü map-ot + usa map mind a kettõ megy DE se "ESC" se "P" se pda ,,,, mitõl lehet?
Én láttam róla képeket szerintem jó vanbenne IFA meg régi kombájnok zetorok mtz-k meg ilyenek
A Mezõgép-rõl nincs valhol leírás ,hogy mit tartalmaz? Vagy 1-2 kép vagy valami? Megvenném ,de látatlanba nem akarom. Mert lehet ,hogy csomó hülyeséggel van tele.
dávid 001
tudomásom szerint ilyet nem csináltak a játékhoz.de várj a válaszokra

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Bocs hogy külön írogatok csak túl hosszú a link ilyen kombájn modot tudtok?
Tegnap nálunk is megtörtént az aratás...
Nekem még gépem sincsen, majd csak holnap lesz meg...
de jó a 11eshez a Mezõgép az tuti.
idén 2000 igazi gépet szemléztem, és nagyon megtetszett a dolog.
ugyebár 500 milliom nincs hogy egy farmot vegyek gépekkel, így vettem egy pc-t, na meg a játékot hozzá.
remélem minden igényt kielégít majd a játék
és viszont kivánom neked is!

Mitõl van az hogy vetõgépbe nem tudom kiválasztani hogy mit vessen?
Én is tegnap vettem meg. A mezõgép az jó ehhez? Mert én elõször a 2008-at vettem meg... Ki volt téve mint 2011. Vissza vittem vissza adták a pénzt és megvettem másik boltba 😄
én megvettem az eredeti játékot és a mezõgépeset is. futár szolgálat hozta
5000 forint volt összesen.
pedig megvan a játék, és mégis megrendeltem.
na nem vagyok hõs, csak télleg megérdemli ez a cég azt a kis pénzt...
dávid 001
mié hiszed aszt hogy oda adja más ember neked ez olyan mint a serial aki megvette az nem adja tovább enyi rendeld meg vagy vedd meg (Y)

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

kosz majd elsetalok
xmen0710
csá meg tudná vki osztania mezõgép packot?

gogabi79

Letöltés:
SipmaDromader

Gerypapa 95
: DDDDDDD

gogabi79
Szia! a Tescoban ugy 1990 de inkább kerekitve 2000 ft !Én is onan vettem és Full eredeti!.Be is van foliázva,és amikor megvetted,majd ki nyitod a dvd tokját akkor a lemezen ott van rajta a serial szám,amit beirsz.És multizhatsz is akár.Viszont Corába nem járok,igy nem tudom!.Nézd meg a Tescoban!!

mennyibe kerula ls a tescoban,
es a kaphatoe a cora-ban
marko37

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Mivel megy az a class? gumicsizmával hogy úgy kormol? 😄
Helló! Tudna valaki segíteni nekem hogy a multi fruits modban lehet-e beállítani a gabonák árát és ha ehet hogyan kell?

Kovács Tamás

JahxD
Na ezis nehéz szülés volt,de meglett.

okés
gogabi79
Rákattintasz a válasz erre,majd automatikusan felugrik az ablakhoz.aztán irhatod a szöveget és mehet re katt.és ennyi