23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#7966 Valaki ezt át tudná konvertálni LS 09-esről LS 11-esre?http://freakshare.com/files/mhzm5ibj/4MTZ80.rar.html
Előre köszönöm a segítséget! -
#7965 Huhuhú hogy érted? Mert egy mod kell ahhoz hogy a trágyát vidd vagyis egy olyan pótkocsi hogy le is bírd önteni ahhoz egy mod kell -
bobodadi97 #7964 hogy hívják azt a mapot amiben trágyát lehet vinni meik az???
-
#7963 Püben folytassátok a chat et stb -
#7962 Egész jó lesz! -
#7961 Letöltöd azt a modot feltelepíted a nootepad +++ utána azzal meg nyitod a kíváni való pályának i3d-jét és amit leszedtél annak van egy txd fájl abban lévő írásokat a megfelelő helyre be illeszted és elmentet utána a mappát meg általában nem pontosan írom foliage azt a mappát bemásolod a másik ugyan ilyen mappába én így raktam be a napraforgót! -
bobodadi97 #7960 helló azt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehet beállítani hogy legyen a játékba napraforgó meg krumpli???? -
kisspeter1979 #7959 Nem tudja véletlenül valaki hol lehet letölteni olyan utat, útszakaszt amelyiken van gyalogátkelő zebra? -
Ben66 #7958 -
#7957 Azt látom, de komolyan kezdesz belejönni mert már jó.:) -
#7956 Aszem kezdek belejönni ebbe a modellezésbe... :)
-
kiscékus #7955 Add meg a neved és felveszlek!
-
#7954 jaja -
kiscékus #7953 Neked van skyped??
-
#7952 1 percnél tovább nem tart. -
kiscékus #7951 KB mikorra tudod elkésziteni?? -
#7950 Nagyon jól!Már csak a motortetőt kell megskynelnem.:D -
kiscékus #7949 Szia hogy álsz a skynezéssel?? -
#7948 -
Ben66 #7947 ide nem enged feltölteni képeket,mert túl nagyok,de egyet a saját galériámba berakott.
Akit érdekel az nézze meg -
#7946 mindig szerdán jelenik meg cikk.... :) -
gyurgyó 1975 #7945 sziasztok a segitségeteket kérném http://www.modhoster.de/mods/grossballen-sammelwagen--2 ezt a bálaszedöt nem tudom használni (nem tudom pozicioba állitani ) hogyan lehetne müködésre birni alapbeálitás az irányitás elöre is köszönöm -
#7944 Chris von Bone nem akarlak sürgetni de nagyon megköszönném ha felraknád a kerék porolós tutorialt -
kiscékus #7943 Bocs hogy nem irtam elkellet mennem vacsorázni persze hogy jó lesz a Jutalo majd meglátod csak anyi hogy egy dolog ami eddig VIP volt mostmár nem mivel megosztom veled!! -
#7942 Figyelj cimbora!Jó lesz úgy hogy ma letöltöm, és holnap megcsinálom.Jó lesz így? -
#7941 Huhh, Ez egy kicsit sok, mert 54.55 MB. De megcsinálom barátnak...:D -
#7940 ok szerkesztem!És mi a jutalom?Ja és meg osztom hogy hogy kell dávid 001!
Nagyon eccerű!:D -
kiscékus #7939 ITT vann!
http://www.fileserve.com/file/ygpuex6
-
#7938 Engem is érdekel majd oszd meg léci -
#7937 Vállalom!1-2 perc és kész!Add a linket!Vagy hogy adod? -
kiscékus #7936 Nekem csak a motorháztetö meg a hátsó sárhányó keleene pirosra!! -
kiscékus #7935 Akkor elválalod hogy ezt a jobb oldali traktor mtz 892.2-estátskynezed pirosra!Ime a képek!
KB ijenre kelene sinezni ha akarod ha nem akarod elvállalni szól és kb mikorra tudod elkésziteni!
-
#7934 Tudok skinelni!!!Nagyon jól tudok! -
#7933 Van msned?Skype? -
kiscékus #7932 Bocs hogy már megint zavarok tud it valéaki skinezni??
nagyon fontos lenne egy kék mtz szeretnék pirosra festeni csak én nem értek hozzá aki ért hozzá kérem szóljon jutalomba részesül!! -
#7931 Jaja!Vágom a borsót!Majd teszek fel a mg pack os rábáról képeket. -
#7930 Oks na elég a chat-ből:D ÉS ne írd vissza hogy oké! :D
-
#7929 Igaz mind 2őknek igaza van. -
#7928 Az a rába meg ez nem is hasonlít eleve a gép meg ahogy megvan csinálva érted??:D -
#7927 Köszi! Hát igazad van ebben az esetben de Magyar országon "szinte ilyen rábák vannak de nekem ez bőven megfelel nem instabil úgy értve nem szaggat a játékban meg be van állítva talajkövetésre