23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#8303 És az ötleted teljesen helytálló is! :) -
kisspeter1979 #8302 Akkor a leírás alapján mentsd ki a szükséges fájlokat a porolós gépből és tedd át a sajátodba. Sajnos jobb ötletem nincsen. -
#8301 Ezt már más is ajánlotta csak nekem az lenne a bajom hogy nekem az a porolás kéne ami az egyik gépen van. -
kisspeter1979 #8300 Látogass el ide!
kerék porolás, keréknyom hagyás
Chris von bone készítette. -
#8299 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni hogy hogy tudom megcsinálni azt hogy egy traktor vagy bármi poroljon a szántóföldön és felhordja a sarat az útra. És nekem van egy John Deerom abba olyan por van ami tetszik és azt szeretném felhasználni a többi géphez.
Normális válaszokat előre is köszönöm!
Meg ezeken kívül még lenne számos kérdésem. De nem tudom ki tudna rajtam segíteni.
-
kisspeter1979 #8298 Próbálkozom!
Még sok van hátra. De nem árt a gyakorlás.
[IMG][/IMG]
-
#8297 Köszönöm az ajánlót!
A Mercedes Benz 1800 Intercooler Valóban bika erős gép!
-
#8296 Nagyon jó!. -
Hajnali porolás -
#8294 Mind1 már csinálom nincs sok ideő elveszve mert nem mondtam mikkora adom ki 7-9 nap és ha így haladok mindt most akkor szerintem kész leszek vele vagyis elérem azt mint eddig volt a tanya szerintem holnap már kész is lesz! -
#8293 Úgyhogy letörölted! Szerinted mért kérdeztem, hogy a myGames-be mért nincs benn az LS? -
#8292 lehet próbáld kicserélni és újra feltölteni -
#8291 AZ hogy a brantos kurwa életbe törlödött a mapom??????? -
kisspeter1979 #8290 Na most áttextúráztam egy farmert rendőrnek. Az meg óriás lett. :(
Magasabb lett mint az emeletes ház. :D -
kisspeter1979 #8289 Egyenlőre még csak a mérettel kínlódtam, más állítást nem próbáltam ki.
Lehet, hogy ac3d-ben sötétebb képet kéne használni a textúrázáshoz? -
#8288 a 3ds maxban nem tudod mit kell beállítani, hogy ne legyen nagyon világos a textúra a GE-ben? -
kisspeter1979 #8287 Ugyanúgy marad a scale X,Y,Z. :( Nem változik 1-re. :( -
#8286 tényleg! Ezt eddig észre sem vettem :) -
kisspeter1979 #8285 Nekem felajánlja a ".obj"-t is. -
#8284 A Dynamic... az egyébként a dinamikus kipufogó... (csak hogy akkor lásd azt is így kell csinálni) :) -
#8283 i3d-be, mért tud mást is? -
kisspeter1979 #8282 Milyen formátumba exportáljam? -
#8281 Lehet rosszat tettem a packba? Csak mert egy axionra tettem rá ma de az sem porolt. -
#8280 Exportáld ki GE-ből majd nyisd meg :) Nekem úgy 1-re dobja -
kisspeter1979 #8279 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mit kell átállítani ha 3dsmax-al i3d-be konvertálok egy objektumot hogy normális mérete legyen? És a scale X, scale Y, scale Z "1"-es számot mutasson. Én bármit állítok konvertálásnál Scale X,Y,Z más és más számot mutat.
Segítségeteket előre is köszönöm!
[IMG][/IMG] -
fecici #8278 probálkozok... -
Krisz megpróbáltam másik filékkel tökéletes lett -
#8276 Hogyan tudok gépeket berakni a játékba?
Ide menj:C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ és tedd be *.rar-ba vagy *.zip-ben a módot, és vedd meg a Fendt Station-nél!Ha ez nem müködik akkor a rar-t bontsd ki és lesz Read me mellékelve!
Ha *.exe kiterjesztés? a fájl, akkor elég csak futtatni, a program kicsomagolja a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ könyvtárba. A fájl futtatásának el?feltétele, hogy a mods könyvtár létezzen, ha nem létezik csinálnod kell!
Játék közben a "P" bet? lenyomásával megkapod a Fendt bolt aktuális kínalatát, itt tudsz vásárolni új gépeket.
Ha sikeresen illesztetted be az új modokat, akkor már azok is szerepelnek a kínálatban. Vásárlás után a gépeket a Fendt bolt környékén találod meg, de a tabulátorral is lépkedhetsz a gépek között, amíg rá nem találsz a friss szerzeményre. -
#8275 eredeti a játékod? akkor jó helyre tetted de bontsd ki lehet hogy benne van még 1 file -
fecici #8274 Ok köszi már át is olvastam! Még annyit hogy letöltöttem a hungarian mapot és betettem a zip fájlját ugyanugy a mod mappába. Viszont nem találom játékinditásnál nem kinálja fel hogy azt a pályát válasszam! Nem jo helyre tettem esetleg a mapot? -
#8273 ezt tanulmányozd egy kicsit -
fecici #8272 Helló! Még uj vagyok most kezdtem el játszani a játékkal! Szeretnék egy kis segitséget kérni hogy amit letöltök az Is portalrol modokat vagy akár traktort kombájnt azokat hogyan és hova kell bemásoljam hogy megjelenjenek a játékban? Köszi -
#8271 Már bocsi de ennek mi köze van a játékhoz? -
Nagyon bejön ez a jd Fliegel páros:):) -
#8268 Jó képek! -
-
#8266 Teljesen jól csináltad, csak épp egy macerás moddal kezted:
3. képig minden ok
3. képnél úgy tudod igazítani, hogy a nézetet úgy állítod be hogy mondjuk a felfelé nyíl (Y) és az előtte lévőforgatási kör egy vonalba essen. De nem kell nagyon pontosnak lenni.
4. képnél az indexelés beírása ennél a módnál mind1. A teljes elérési utat olyan modoknál érdemes megadni amik több főkönyvtárból állnak (pl pótok)
5. kép Na ez a szívás! Ezért mondom, hogy macerás moddal kezdted. Én ezeket csak összedobáltaknak hívom, mert szinte új modDesc-et kell írni neki. Nem lehetetlen egyébként, csak ilyenkor el kell készíteni a specialization, és a vehicleTypes részt. (Én a multiplayer és az iconfile közé javaslom)
Az xml-ed teljesen jó úgy :) -
-
-
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/11/14/nevtelen_3.jpg