23835
  • Chris von Bone
    És az ötleted teljesen helytálló is! :)
  • kisspeter1979
    Akkor a leírás alapján mentsd ki a szükséges fájlokat a porolós gépből és tedd át a sajátodba. Sajnos jobb ötletem nincsen.
  • péistike
    Ezt már más is ajánlotta csak nekem az lenne a bajom hogy nekem az a porolás kéne ami az egyik gépen van.
  • kisspeter1979
    Látogass el ide!

kerék porolás, keréknyom hagyás

Chris von bone készítette.
  • péistike
    Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni hogy hogy tudom megcsinálni azt hogy egy traktor vagy bármi poroljon a szántóföldön és felhordja a sarat az útra. És nekem van egy John Deerom abba olyan por van ami tetszik és azt szeretném felhasználni a többi géphez.

Normális válaszokat előre is köszönöm!
    Meg ezeken kívül még lenne számos kérdésem. De nem tudom ki tudna rajtam segíteni.
  • kisspeter1979
    Próbálkozom!

Még sok van hátra. De nem árt a gyakorlás.

[IMG][/IMG]

• talloli
    Köszönöm az ajánlót!
    A Mercedes Benz 1800 Intercooler Valóban bika erős gép!
  • gogabi79
    Nagyon jó!.
  • marko37

Hajnali porolás
  • dávid 001
    Mind1 már csinálom nincs sok ideő elveszve mert nem mondtam mikkora adom ki 7-9 nap és ha így haladok mindt most akkor szerintem kész leszek vele vagyis elérem azt mint eddig volt a tanya szerintem holnap már kész is lesz!
  • Chris von Bone
    Úgyhogy letörölted! Szerinted mért kérdeztem, hogy a myGames-be mért nincs benn az LS?
  • marko37
    lehet próbáld kicserélni és újra feltölteni
  • dávid 001
    AZ hogy a brantos kurwa életbe törlödött a mapom???????
  • kisspeter1979
    Na most áttextúráztam egy farmert rendőrnek. Az meg óriás lett. :(

Magasabb lett mint az emeletes ház. :D
  • kisspeter1979
    Egyenlőre még csak a mérettel kínlódtam, más állítást nem próbáltam ki.

Lehet, hogy ac3d-ben sötétebb képet kéne használni a textúrázáshoz?
  • Chris von Bone
    a 3ds maxban nem tudod mit kell beállítani, hogy ne legyen nagyon világos a textúra a GE-ben?
  • kisspeter1979
    Ugyanúgy marad a scale X,Y,Z. :( Nem változik 1-re. :(
  • Chris von Bone
    tényleg! Ezt eddig észre sem vettem :)
  • kisspeter1979
    Nekem felajánlja a ".obj"-t is.
  • Chris von Bone
    A Dynamic... az egyébként a dinamikus kipufogó... (csak hogy akkor lásd azt is így kell csinálni) :)
  • Chris von Bone
    i3d-be, mért tud mást is?
  • kisspeter1979
    Milyen formátumba exportáljam?
  • Chris von Bone
    Lehet rosszat tettem a packba? Csak mert egy axionra tettem rá ma de az sem porolt.
  • Chris von Bone
    Exportáld ki GE-ből majd nyisd meg :) Nekem úgy 1-re dobja
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy mit kell átállítani ha 3dsmax-al i3d-be konvertálok egy objektumot hogy normális mérete legyen? És a scale X, scale Y, scale Z "1"-es számot mutasson. Én bármit állítok konvertálásnál Scale X,Y,Z más és más számot mutat.

Segítségeteket előre is köszönöm!

[IMG][/IMG]
  • fecici
    probálkozok...
  • marko37

Krisz megpróbáltam másik filékkel tökéletes lett
  • gogabi79
    Hogyan tudok gépeket berakni a játékba?
    Ide menj:C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ és tedd be *.rar-ba vagy *.zip-ben a módot, és vedd meg a Fendt Station-nél!Ha ez nem müködik akkor a rar-t bontsd ki és lesz Read me mellékelve!

Ha *.exe kiterjesztés? a fájl, akkor elég csak futtatni, a program kicsomagolja a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ könyvtárba. A fájl futtatásának el?feltétele, hogy a mods könyvtár létezzen, ha nem létezik csinálnod kell!

Játék közben a "P" bet? lenyomásával megkapod a Fendt bolt aktuális kínalatát, itt tudsz vásárolni új gépeket.
    Ha sikeresen illesztetted be az új modokat, akkor már azok is szerepelnek a kínálatban. Vásárlás után a gépeket a Fendt bolt környékén találod meg, de a tabulátorral is lépkedhetsz a gépek között, amíg rá nem találsz a friss szerzeményre.
  • marko37
    eredeti a játékod? akkor jó helyre tetted de bontsd ki lehet hogy benne van még 1 file
  • fecici
    Ok köszi már át is olvastam! Még annyit hogy letöltöttem a hungarian mapot és betettem a zip fájlját ugyanugy a mod mappába. Viszont nem találom játékinditásnál nem kinálja fel hogy azt a pályát válasszam! Nem jo helyre tettem esetleg a mapot?
  • marko37
    ezt tanulmányozd egy kicsit
  • fecici
    Helló! Még uj vagyok most kezdtem el játszani a játékkal! Szeretnék egy kis segitséget kérni hogy amit letöltök az Is portalrol modokat vagy akár traktort kombájnt azokat hogyan és hova kell bemásoljam hogy megjelenjenek a játékban? Köszi
  • gyurka666
    Már bocsi de ennek mi köze van a játékhoz?
  • gyurka666

Nagyon bejön ez a jd Fliegel páros:):)
  • traktorosbence
    Jó képek!
  • gyurka666

• Chris von Bone
    Teljesen jól csináltad, csak épp egy macerás moddal kezted:
    3. képig minden ok
    3. képnél úgy tudod igazítani, hogy a nézetet úgy állítod be hogy mondjuk a felfelé nyíl (Y) és az előtte lévőforgatási kör egy vonalba essen. De nem kell nagyon pontosnak lenni.
    4. képnél az indexelés beírása ennél a módnál mind1. A teljes elérési utat olyan modoknál érdemes megadni amik több főkönyvtárból állnak (pl pótok)
    5. kép Na ez a szívás! Ezért mondom, hogy macerás moddal kezdted. Én ezeket csak összedobáltaknak hívom, mert szinte új modDesc-et kell írni neki. Nem lehetetlen egyébként, csak ilyenkor el kell készíteni a specialization, és a vehicleTypes részt. (Én a multiplayer és az iconfile közé javaslom)
    Az xml-ed teljesen jó úgy :)
  • marko37

• marko37

• marko37

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/11/14/nevtelen_3.jpg