23846
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#11936 Fiúk!Nem tudjátok hogy ennek az oldalnak hogyan lehetnék a modija is?. -
#11935 üdv,üvegházat mivel töltöm fel trágyával? trágyaszóróra nem reagál,kísérletezni meg nincs pénz:D -
kinai35 #11934 csak buzával probáltam ki mert a homok meg a búza mod ezutt megy a mapomba -
kinai35 #11933 homok és kő hordásra szedtem le -
#11932 -
tess még 1 gyöngyszem, ugye nem baj ha nem linkelem -
#11930 Azért nem szedtem le délután mert szerintem nem ide való -
#11929 törölt link -
#11928 Jól mutat a gépezet... -
#11927 Akinek vonó pad kell ez jó?
link -
kinai35 #11926
készülö mapomon kiprobáltam az uj gépet -
kinai35 #11925 sajnos linkelni nem tudok modokat 30 nap lejár akkor majd oldajakat meg nem linkelek -
#11924 Jó kis gépezet..néztem én is....
Aki szeretné meglesni játékban annak itt a link...
Letöltés -
kinai35 #11923
miket nem találok jó megy ajátékba is -
#11922 hello mindenkinek
tudnátok linkelni olyan multifruitos cucccokat amit notepaddal kell beszerkeszteni a mapba? (lehet angolul vagy németül)
mert én bármelyiket próbálom nem akarnak nőni a növényeim veni tudom pda-ban megjelenik csak nem akarnak kinőni a kis huncutok -
Skramy #11921 Sziasztok!!!
Legyen szíves írjon rám az aki ért zmodelhez lenne egy aprócska kérésem!!!:D -
#11920 SZia!
Minden pálya kifagy ha a mentést beakarom tölteni:( -
#11919 igen sikerült köszi mégegyszer a segítséged. lehet hogy nélküled nem sikerült volna. köszi. nem baj hogy most olvastad a privit. -
#11918 Nem használtam ezt a térképet csak tippelni tudok nem hiányzik valami mód ami a térképhez kell"ene" -
#11917 Az Őstermelő TSZ nél ha vásárolok gépet kidob a mentést nem tudom visszatőlteni -
#11916 Kicsit pontosabb leírást kérünk minden térképnél ezt csinálja vagy csak bizonyos térképnél -
#11915 Sziasztok!
Van valakinek tipje mitől fagy ki a mentésem ill nem tőlti be.Eredeti a progi. -
#11914 Szia Karesz látom sikerült életre kelteni az MTZ t bocs de csak most olvastam el a privit -
#11913 falkental v2
silent Valley
A másodikhoz le kell tölteni a kiegészítőket is a linknél megtalálod azokat is.
Mind a kettőhöz van videó is .
Ajánlom mindenkinek kb 110 és 130 MB mappok és olyan 40MB 3id sek -
#11912 Aki akarja a http://mezotsz.srv.hu/ -t az írjon privit! -
#11911 szép napot mindenkinek...... -
CB Csipi #11910 Üdv mindenkinek!
Mielőtt letámadnátok szólok hogy keresek én is, de azért megkérdezem hogy valaki nem-e tud valami kisebb de élvezhető mapot valahonnan? Lehetőleg olyan 130mb alattit.
-
bordanattila #11909 Valaki tudna egy Rábára való vonólapot? -
#11908 Szép estét mindenkinek..felrakok pár képet ....
-
Egy kis búcsú off -
#11906 Bárki kérdezné v2-es verzió 1 darabig (jódrabig) vipnek tervezem!
A v1 az majd csak őstermelőn lehet tölteni -
#11905 KamovKa-26 v1
A V1 Az a verzió ami azt takarja hogy elakad meg a talajt követi meg ez az, vegyszerezni tud!
Nemsokára kiadom ha nem fogjátok szét cseszni,és majd érezik a v2-es verzió is ami nem akad el és egy adott sebességnél be is dől előre és szépen akadály mentessen fog repülni!
By: őstermelő Agár tsz byDavid001 -
#11904 Nem lehetett volna 1 hsz-ba?!?!?
-
kitt2000 #11903
Videó! -
kitt2000 #11902 Bocsa helyesírás miatt! -
kitt2000 #11901 Már ezért érdemes letölteni!
Történet!
De sajnos az utolsó árvíz elpusztította a híd a folyón és így nem érhető el most!
Építeni a híd kész kb 220to homok van szükség.
Amikor a híd épült, majd nyissa meg az útlezárás, és eltakarítani ezt nyomja meg a "O".
Miután teljesen hajózható. Időről időre keresnek az "új" kár nem árt ...
Homokot kell hordani a hídhoz hogy összeérjen (kb 6 kamion pótkocsival)
Én se hit em el de tényleg igaz!
Oda vitamin a homokot a hidhoz leboritás elinditottam majd kiszálltam és gyorsan a hidra futottam és a hid lassan összezáródik!
próbáljátok Kí! -
kitt2000 #11900 Ha vallaki szeretne egy jó térképet vagy mapot annak tudok ajánlani egyet!
eröl a mapról van szó!
TSL MMXII Farming Simulator 2011
LETÖLTÖM!
-
#11899 hello
érdeklődnék hogy tud e valaki megoldást arra hogy miért nem akarnak növekedni a növényeim amiket újonnan tettem be?
vetni tudom őket vetőgépnél is simán tudom választani
növekedési idő is egyforma a többi növényével -
kiskopi #11898 [IMG]http://C:\Documents and Settings\aa\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\screenshots[/IMG]
mai Chevrolet Bel Air 1957-ből -
kiskopi #11897 sziasztok
leszedtem 1 chevrolet camarot de ha megnyomom az e t akk nem csinálsemmit hanem 1 helyben áll és nem mozdul légyszi segitsetek