10
 • Wittgen
  #10
  Azért ezek a kiadók elég nagy fa*ok. Oltári sok zene és klip van, amit már sehol sem lehetne meghallgatni, megnézni, ha emberek nem töltik fel a youtub-ra. Szerintem a kultúrához való jognak erősebbnek kellene lennie, mint holmi médiacégek (akik nem járulnak hozzá semmiféle művészi alkotáshoz, csak közvetítő szerepük van) jogainak.
 • TommyGun
  #9
  Mellesleg hozzáfűzném hogy ha a ViaComnak lenne esze már rég csinált vólna a saját felvételeiből egy Youtub szerű xart reklámokkal, ki nézi vagy halgatkja már OFFba mosogatás melett az MTV-t mint a hőskorban.
 • TommyGun
  #8
  A licencdíjat valszeg arra fizették vólna hogy ne cseszegessék őket a klippek miatt, maradjanak fent és kuss van. Nos a Viacom úgy gondolta ők ezen többet buknak vagy fognak bukni ha belemennek, ezt meg is érteném de azt nem hogy direkt megvárták hogy legyen 100000 klip és utána állnak neki nyafogni, sőt a google törli is a kérésükre azonnal és utánna még perelnek is, röhej, mindez egy olyan oldalon ahova naponta vagy 2-3000 ezer vackot is felraknak ? Nem tudom a pontos számokat csak tippelek.

  Mellesleg lehet neked és nekem szar a Nickelodeon de a gyerekek kedvence, nem csak szezám utca megy rajta egész nap, szóval a nickelodeon igenis jópofa újszerű nem leszólni, kölkök kedvence. Comedyt lehet szídni de kevés a "humor" csatorna sajnos szóval ilyen is kell. MTV meg no comment, régen kult volt, most nem tudom milyen de nem hiszem hogy sokkal szarabb lenne mint egy fos viva.
 • B0nFire
  #7
  Ezek az érdekesebb momentumok:

  "Google korábban kész lett volna 590 millió dollár licencdíjat fizetni, de ezt az MTV tulajdonosa nem fogadta el." – Sokat akar a szarka-effektus. A végén nem kap semmit. Mifelénk úgy mondják: Aki sokat markol, keveset fog.

  "...MTV zenei csatornát, a Comedy Centralt és a Nickelodeont üzemeltető Viacomnak..." – No, itt van az eb elhantolva! Mind a három csatorna olyan hulladék, hogy éntőlem az egész Viacom ettől felakaszthatja magát!

  Szvsz a Google jóhiszeműen járt el, az ajánlata gáláns volt. Ha nem kell, lehet menni a bíróságra, csak éppen lehet, hogy nem nyerünk. Úgy látszik, a Viacom mégis van olyan jó pénzügyi helyzetben, hogy megengedhet magának efféle dupla vagy semmi-ügyeket.
 • bertino
  #6
  fail.
 • Szefmester
  #5
  Szóval a viacom szerint ha az MTV-n látható videóklippet felveszem videóra, vagy avi-ba és feldobom a netre akkor sértem a jogait?
 • syn7h37ic
  #4
  A kiadók végre megkapják azt amit érdemelnek. Mi az, hogy egy milliárd dolcsis kártérítés? Remélem a Google visszaperel és a szart is kifizetteik a viacom-mal
 • Armagedown
  #3
  hajrá Viacom !
 • JeD
  #2
  Serves 'em right :)
 • Etinger
  #1
  Premier League? Ők kik? Valaki segítsen, érdekelne :)