FBI-ügynökök és követségi dolgozók üldöznék az illegális letöltéseket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a lefelé.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Vagy ezt is megoldják és mindenért bírságokat és büntetéseket fognak kiszabni ezzel a válság alatt generált hiányt pótolhatják is 😊
És mindenki happy és a borzasztó bünözõ lekû becstelen gazdag polgárok megbünhõdnek.
fotográfik kolomp edisön :D
http://www.freetvmaci.info/
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Hát sok sikert a Kína elleni akciózáshoz! 😄 Elõször is úgy kb. 10-20 ezer km határt kéne lezárni, olyan "együttmûködõ" szomszédokkal mint a ruszkik vagy az arabok, de mégha sikerülne is, az USA nagyobbat szopna ha megszûnnének a kínai termékek náluk, és mindent hjirtelen 3x annyiért kéne megvenni. A kínaiak letszínvonalán meg sokat rontani úgyse tudnának. 😄
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Kínában? Ruszkiban? 😄DD
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Szívbõl kívánom, hogy nagyobb örömük soha ne legyen az életben, és ezúttal kívánok nekik sok sikert mind a tíztrillió <#eplus2>#eplus2> trekker oldal felszámolásához, és a 128(+) bites katonai erõsségû, AES titkosítások visszafejtéséhez...
<#taps>#taps><#idiota>#idiota><#worship>#worship><#action>#action><#duhos2>#duhos2><#beka3>#beka3>
Szívbõl kívánom, hogy nagyobb örömük soha ne legyen az életben, valamint sok sikert kívánok nekik mind a tíztrillió <#eplus2>#eplus2> trekker oldal felszámolásához, valamint a 128(+) bites katonai erõsségû, AES titkosítások visszafejtéséhez...
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Ez így nem igaz. Nem hallottál még a szabad szoftverekrõl? 30+ éve léteznek.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
0 feltöltéssel meg ha jól tudom úgy vágnak ki az oldalakról hogy csak nézel. Bár nem nagyon torrentezek .
De torrenten felfelé is töltesz és az bûncselekény az illegális megosztás. Csakis kizárólag a magáncélú letöltés az legális a filmekre és zenékre vonatkozóan.- Ezért pl Yutube-os letöltés az én értelmnezésem szerint nem bûntett mivel az csak lefelé jön. (és ugye nem szoftvert töltesz le...)
Ugyan ez vonatkozik a bóótban vett penna drájvra, és Vincs Eszterre is.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
Amerika szerint ez a világ. 😛
Amúgy tényleg, az FBI milyen hatáskörrel bír itthon? Ha van joguk beráncigálni a bíróságra, akkor most komolyan azt hiszik hogy majd pár millió embert beidézhetnek és perelhetnek irreálisan magas büntetésre? Senki sem fogja tudni kifizetni azokat a $milliókat amiket szoktak követelni 5 Metallica számért..
Most ez azt jelenti hogy az FBI bárkit bármien országból elcipelhet amerikai bíróság elé?
És haz a letöltõ épp az EU állampolgára ?
Azt egyébként én se értem, hogy miért jó az amerikai kormánynak, hogy a közvetve az amerikai életmódot, felfogást, kultúrát stb. a totál szegény emberek között terjesztõ, és ezzel az egész világot az õ életszemléletük irányába formáló áramlást korlátozza. Én pont, hogy egyes országokban ingyen szórnék az amerikai életérzést terjesztõ termékeket, ezáltal azokat meggyengítve, kikényszerítve õket a bezárkozásukból. Ha az iráni/pakisztáni stb. fiatal látná, hogy hogy él egy európai fiatal, biztos vagyok benne, hogy ugyanúgy irigyelné, mint ahogy a II. világháború után a rágógumit és csokit szóró napbarnította amerikai katonákat irigyelték az európai országokban.
Nem tudom már ezt a szart mire vélni, a következõ az lesz hogy a Pápa kiátkozza a letöltõket vagy az ENSZ törvényen kívül helyez minket... Jó látni hogy a kiadó-mamutok már ilyen nyíltan irányíthatják az állami szerveket, ha nem magát az államot. Lassan már biztonságosabb lesz ilyen szempontból bármelyik kommunista állam, mint a nagyszabadság-pofabeéstejelj-Nyugat...