6720
mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #3839
    SZPÓÓÓÓJLER 8. fázis kiszivárgás...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Most pedig a lenyűgöző dolgokról...
    A 8. évad a gazdálkodás körül forog, tényleg sok minden van...
    Először is, 4 térkép - valószínűleg a valós oroszországi Krasznodar Krai által ihletett régiók körül játszódik; de Esorokin úgy tűnik, ezt tagadja.
    Az új járművek közül a Kirovec (Kirovets) tér vissza, azonban konkrét modell nem ismert, ez egy küldetés jutalom lesz. Az új rakományok között - Vegyi hordók jelennek meg, valószínűleg lesz még néhány, a radioaktív hulladékhoz/lerakóhoz kapcsolódó, valamint a mezőgazdasághoz kapcsolódó rakomány.

Most a GAZDÁLKODÁS-ra, sok küldetés készül körülötte, lesznek új specifikus farmzónák, amelyeket új utánfutókkal - Cultivator Trailer és Planter Trailer - lehet majd szántani és vetni. Eddig az egyetlen ismert "növény", amit farmolni lehet, a sárgarépa.

Ebben az új régióban a fémdetektor és a szeizmikus vibrátor is használható lesz.

A régióban 3 új szerződéses szolgáltató lesz - Kolari, Ruscrop és Sunsails Technologies.
    8. fázis küldetések.
    Sematikus rajz...

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Amúgy, innen vagyok ilyen baromi okos!

Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.04.09. 13:00:16
  • eta32 #3838
    ja ja valahogy úgy annyira kellettek mint egy falat kenyér.
    Ráadásul a kamionnal még rendesen vontatni sem lehet trailereket...
    Nos igen remélem nagyot fog szólni az uccsó régió....de azért tartok is tőle....
    Igazából közbe elindított YT. vidiken ha valamit nem találok vagy hogy is merre meddig tájékozódjak,alig látok NEM mod gépekkel teljesíteni régiókat időfutamokat küldiket....
    Nos részemről marad a Hard és a gyári kínálat én nem csalok ...
    Nem mondom hogy Amúrban nem toltam pár recoverit praktikus okokból...de azért az a régió eléggé elvetemült így úgy érzem ennyinek bele kell férjen számomra.
    Inkább mint tökön-babon-mindenen gond nélkül átrobogó modokkal...
  • Jóózsf István #3837
    Akinek ugyanúgy fenntartásai vannak a rönkszállítással kapcsolatban, Annak melegen ajánlom ezt a mod-ot. Nem másért, mint az ilyen megoldásokért.
    A képen gondolom a HÁROM (!!!) férőhelyes rövid rönkös zsámolyos pót van. Ebből van félpót is és mindkettőből van KÖZEPES rönkös, ugyanúgy HÁROM férőhellyel. Ha jól számolom, akkor mindkét fajta rönkből így egyszerre NÉGYET tudunk vinni. Szerintem nem rossz!
  • Jóózsf István #3836
    És ráadásul: "The vehicles are not yet implemented as rewards, their missions are there, but they will only give you placeholders instead of actual trucks."
  • Jóózsf István #3835
    Azt nem tehetik meg, hogy egy gyenge 8.-al zárjanak, mert akkor senki nem venné meg a további munkáikat. Bármi is legyen az!
    Én azért számítok egy tavalyi nagyságrendű lezárásra. Minden egyéb esetben nagyon csalódott leszek.

Ezek az autók is csak arra valók, hogy benne legyenek a gyűjteményben.
    Ahogy elnézem a mozgásukat csak ráhúztak egy bőrt egy már meglévő autó paramétereire. Ahogy viselkednek az tizenkettő - egy tucat!
  • eta32 #3834
    Valahogy így vagyok vele én is ez olyan semmilyen adtunk valamit de igazából eléggé gyenguszra sikerült ...szerintem az eddigi régiók legalja....
    Attól, hogy szép valami még nem jó ha ismétlődő és uncsi....
    Szerintem a koncepció hogy az új kocsikat csak akkor kapod meg ha az egésszel végeztél erre irányult,mert különben a kutya sem erőltetné ezt a térképet hogy végig vigye így meg ha kellenek a kocsik kénytelen leszel kitolni maxra....hozzá tenném ez már a kreativitás legalja totál érdektelenség a készítők részéről...
    A nyári köv. 8. fázis meg lehet még ennél is rosszabb és jellegtelenebb lesz....
  • eta32 #3833
    Ezt igazából majd a PTS utáni élő update fogja eldönteni ,vagyis ha ott is így muzsikál minden pályán(amit kétlek)...
  • Phara
    Kérdés, hogy az akadozás megszűnése egy egész játékra kiterjedő optimalizálás eredménye ,vagy csak erre a pályára.
  • Jóózsf István #3831
    Nnnna. Így, hogy a felénél járok a küldetéseknek,... Háááát, nem erőltették meg magukat. Ugye egyetlen depo van, ahonnan felvehetünk cuccokat. Van pár autó összegyűjtős küldetés. A versenypályákat csak bejárni kell. Versenyezni csak COOP-ban lehet!!!
    Azt mondom ez a fázis gyengébb, mint a Don a két kis térképével.

Hiába szép és jó a pálya, ha ötödször mész ugyanarra, akkor unalmas lesz.
    Ja, és van egy küldetés, ami újdonság. Ugyanis a Bidge deconstruction valóban híd lebontást jelent! Csináltam vakon, mint a birka és amikor odaérek a hídhoz gondolkodtam el, hogy: "De hisz ez a híd áll!!! Akkor mi a túrót csinálunk vele?" És lőn... Csak azt nem értem, hogy ha lebontjuk a hidat, akkor mi a túrónak kell hozzá egy közepest deszka?

A nyári 8. fázisnak valami nagyot kell szólnia, hogy ne veszítsenek a rajongó táborból.
  • eta32 #3830
    Na ez megint már mekkora baromság .....utána már minek a 2 új gép ha végeztem a térképpel....komolyan ezeknél valami fordítva van bekötve vagy csak a lovon ülnek fordítva.....
    Ja én is néztem az fps-t igaz 50-60 között ingázik de tényleg nem nagyon venni észre akadásokat....
  • Jóózsf István #3829
    Eszembe jutott a második gondolat: Végre egy profi pálya! Felüdülés a sok butus mod pálya után.

Ezt szépen összeszedte. Már akartam is kérdezni, hogy hol a két új bicaj? De akkor így érthető. SEHOL. Mármint, ha végeztünk, akkor megkapjuk...
  • Jóózsf István #3828
    Eddig nekem is bejött. Szép is jó is. Nem emeletes szállításhoz tervezték. Pár küldetést is megcsináltam már.

Az első gondolatom az volt a pályával kapcsolatban, hogy: SZÍNES!
    A másodikat elfelejtettem.
    A harmadik meg az, hogy: Hogy-hogy nem akadozik? Viszonylag szépen fut!
  • eta32 #3827
    Nos igen...
    Már nem volt ötlet mit is kellene csinálni...
    Gondolom "mindenki ezért könyörgött"....
    Szép a map és érdekes is szerencsére azért nem csak versenyekből időfutamokból áll.....
    Elsőre olyan könnyednek tűnik ,de nem mentem egy küldit sem csak körbe jártam felfedeztem...
    Minden esetre nem tudom mióta reszelik de azért 1 map-nál többre számítottam,még ha nagy is a map
    Igaz van egy átjáró hely ,akár bővítésnek....
    Majd ha már sehol semmi dolgom nem lesz biztos ezt is teljesítem ,kb ahogy haladok nagyon soká lesz az még....
  • Jóózsf István #3826
    Elindult...
  • eta32 #3825
    Megint tökön rúgták magukat...
    De az már több mint sok hogy hsz.-ni sem lehet a fórumon azt írja várjak a jóváhagyásra...elmennek ám a búsba,ez a bagázs tele van lóvéval már csak hobbiból vakaródnak a játékukkal amiről fogalmuk sincs hogy is működik ,már ha működik ...
  • Jóózsf István #3824
    Hát, a pétées nem indult el... APRÓCSKA malőr!
  • Jóózsf István #3823
    PéTéeS Indul!
    Karácsony van!
    Fut az X4 béta. Ma indult a Transport Fever új ficsőrös bétája és ennek a hetedik fázisa is. Zavarban vagyok, hogy melyikkel csesszem fel az idegeimet!
  • Jóózsf István #3822
    Ez meg itt egy pálya azoknak, akik szeretik a fájdalmat.
    Talán elég, ha csak annyit mondok, hogy a Red Canyon készítőjétől. LE SEM TAGADHATNÁ! Annyiban különbözik ez attól, hogy itt van több út is, nem csak egyen kell oda-vissza szenvedni. Körüljártam a pályát. Pár küldetést is megcsináltam, de még nem vagyok elég mazochista ehhez.
    Az éjszaka kb 20 másodpercen belül áll be és korom fekete. A délelőtt az egy merő köd. Szóval a ki a tájban szeretne gyönyörködni annak marad a délután. Az utak járhatatlanok. Vanilla járművekkel egészen biztosan! A küldetések elborultak. Vigyél 10 deszkát ide, 10-et oda. Minden küldetéshez kell rönk. Szóval csak haladó önsanyargatóknak ajánlott.
    Egyébként nem is lenne rossz, ha egy picit visszafogottabb lenne.
  • RJoco
    Két féle beállítás közül választhatsz.
    Performance, ami 4K 60 FPS a grafika rovására. Hozzáteszem így is gyönyörűek a játékok.
    Quality a másik, ami 4K 30 FPS és szebb a kép. Az új Horizon-t megnéztem quality-ben. A 30 FPS játszhatatlan volt.
    Mindent performance módban játszok.
    Ez PS5-re vonatkozik.
  • Jóózsf István #3820
    Ugyan nem tudom biztosan, majd egy konzolos megmondja, de ott mások a beállítások. Nem lepődnék meg , ha a valami sumáksággal elérnék. Mondjuk a 60 képkocka, az csak 30 darab fél kocka és a többi.
  • RJoco
    Jajajajajaj. JAJAJajajajaj.
    4K 60FPS. Még PC-n sem tudja az FHD 60FPS-t fixen tartani. Visszavett grafika mellett sem.
    Most igazán kíváncsivá tettek.
  • Jóózsf István #3818
    Akkor a rilíz napja is meg van!
  • PagoX
    Akkor ezek szerint a játékmotor is ugyanaz. Elvileg össze lehetne vonni a kettőt, ahogy a Snowrunnert is szét lehetne választani Snowrunner Amerika és Snowrunner Russia-ra.
  • eta32 #3816
    Végül is egy cég készíti ,de az egyik európai a másik amcsi ahogy a kamionok is másak mindegyik földrészen....
  • PagoX
    Az ETS és az ATS nem ugyanaz, csak más a helyszín?
  • eta32 #3814
    Nem tudom mióta tolod az ETS2 de az első jó pár évben sokkal szarabbul futott mint most az SR ,sőt inkább úgy fogalmaznék hogy az elmúlt pár évben rakták helyre ami az optimalizációt illeti.
    Az ATS-el együtt
    Én az SR belsőnézetével is elégedett vagyok,nyilván lehetne sokkal részletesebb és több mindent állítani ,de az ets2 is fapados volt az elején nagyon sokáig,10 év után még jó hogy most olyan amilyen most....ja az online játékhoz kellett 10 év mire megcsinálták....
    Fizikát is mostanában faragtak utólag hozzá ami messze van az SR-től is nem hogy a MR-től
    Én 50 óra után meguntam ,az ATS-be azért bele toltam 250-et mire meguntam....
  • PagoX
    Az egyik videóban arról elmélkedik a készítő, hogy a rajongók arról tartanak, háttérbe fog szorulni a Snowrunner fejlesztése, mert a fejlesztőcsapat egy új játékon dolgozik Milton Keynes Concrete Runner néven. Neve alapján ez valami aszfaltos dolog lehet.
  • RJoco
    Rájöttem, hogy mi hiányzik ebből a játékból nekem: ASZFALT.
    Szerintem nem szabadna hagyni, hogy olyan fejlesztők csináljanak játékot, akik nem tudnak.
    A minap játszottam pár órát az Euro Truck Simulator 2-vel.
    Hát valami eszméletlen. Az első perctől kezdve nem vágytam, hogy külső nézetből vezessem a kamiont. Nagyon szépen kidolgozott a belseje, a tükrök is jól használhatóak. Egy pár fuvart követően már csak belső nézetből tettem a helyére a vontatmányt. Itt nagyon hiányzik a kormányom. A grafika csodás és sehol egy mikrolag, akadás. Szépen fut 140 FPS-sel.
    Ennek a fejlesztő gárdának kellett volna megcsinálnia az SR ötletet.
  • eta32 #3811
    Azt hittem a Zikz-et nehezebb lesz megszerezni birtokba venni de könnyű feladat volt...
    Így aztán meg is találtam az egyik UFOT is igaz ez a földön volt, radioaktivitásból sem volt hiány ezen a helyen, a mérő eszköz recsegett rendesen... remélem túl nagy sugár dózist nem kaptam...
    Zikz 605R a lezuhant UFO helyszínén
  • eta32 #3810
    Én nem panaszkodom,vannak régiók amik kevésbé optimalizáltak és ott nekem is kevesebb az fps ,igazából az utóbbi fél évben nem is nézem mennyi ,azt észre veszem hogy picit lassúbb itt ott de nem vészes ,nagyrészt jól fut, minden ultrán....
  • eta32 #3809
    Nekem az elejétől ilyen,eddig sem volt ott.....
  • Phara
    Én is bele tudnám élni magam ha nem akadozna a játék. Mikor felraktam kb fél éve high és ultra közt ment kb. Most meg mediumon ha körbeforgatom a kamerát van h beesik 40fps-re...
  • Jóózsf István #3807

Közben elmagyaráztattam és egyben hülyét is csináltam magamból:
    it was released 4 months ago, “hud off” mode - Az immerzió, amikor minden segédletet eltüntetsz a monitorról!!!! Yeeeeaaah!
  • PagoX
    Az immerziv hard mód azt jelenti, hogy ülsz az üres monitor előtt, és elképzeled, hogy snowrunnerezel. :)
  • eta32 #3805
    Nem vagy vele egyedül.....
  • Jóózsf István #3804
    Amikor ezt írtam: "Kicsit butusnak érzem magam. Segítsetek már!" úgy értettem, hogy valaki mondja meg nekem is, mert lövésem sincs!
  • eta32 #3803
    Akkor mi a megoldás....????
  • eta32 #3802
    Most hogy átcuccolok Cosmoba mindjárt az első küldi ,medium log de 3x ,,,már megint ugyan onnan forduljak 3x a világ végéről....
    Oké de akkor okosba tolom...
    Meglepődve tapasztaltam a Forester milyen jól siklik a havon olyan helyeken elment hogy csak néztem ...pedig ezen a részen Urskaban sok kocsi elvérzett már fenn a senki földjén....
    Így aztán saját lábán szállítottam le a rakományt,persze egyszerre meg pár plussz rönk hogy még véletlen sem kelljen még egyszer fordulni.
    Az meg már csak az én bónuszom volt hogy mind ezt, belső fülke nézetből pakoltam fel és le imádom elpakolásznám bármeddig....
    Foresterrel Urskaban a senki földjén ,már rakománnyal a (kék hó) birodalmában...
    Foresterrel a cél küldi teljesítve ,no meg pár plussz rönk ha kellene még valahova...
  • Jóózsf István #3801
    Az én kérdésem is az!
    Az immerzió ebben az esetben, illetve általában a játékokban a beleélés.
    Számtalan gondolat jutott eszembe ezzel kapcsolatban, de egyik sem összeegyeztethető ezzel a játékkal.
  • Phara
    Az miaz h immersive mode?