6698
mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • flyinghigh
    Kicsit át lesznek szabva a modellek és nagyobb felbontású textúrákat kapnak. A plusz tartalomnak betudhatod azt a pár darab certified járművet amit a készítő pár hónapja távolított el a Spintires workshopból, így ezzel a törléssel el is érte hogy már több jármű legyen elérhető a ráncfelvarrt esetében. Az engine meg valószinüleg marad a régi, nem véletlenül használja még mindig a Spintires editort, mert nem a régi játékhoz készít tartalmakat az biztos. Ami fura hogy két héttel a megjelenés előtt nincs belőle hosszabb gameplay , csak a konzolos beetető trailer. Ennek ellenére be fogom szerezni de csak egy 1-4 dolláros bundleben. Aki meg már megvette de mégsem fogja számára megérni azt a 14-30 eurót akkor a steamen 2 óra játékidő alatt még refundolhatja.
  • zorrobomber
    Jogos.
  • Solt
    Nincs plusz infóm, csak amit a videóban láttam... szimplán van kamera nézet a fülkében, plusz van előtte egy hud. Se a műszerek, se a többi belső rész nincs kidolgozva, ráadásul tükrök sincsenek.

Külső nézetből ez nekem már unalmas még akkor is, ha lesz új jármű + pálya. Normálisan kidolgozott belsővel, tükrökkel, VR-l ez konkrétan orgazmus kategória lehetne.
  • zorrobomber
    Izé de hát lesz benne belső nézet, nem? Csak annyit tudok amit a trailerben láttam szóval ha tudsz valami plusz infót (hogy szar lesz) azt kifejthetnéd.
  • Solt
    Kerül bele pár új jármű, térkép, volt egy kis polírozás de semmit nem tudunk a tervekről, hogy merre tovább... pontosabban azt tudjuk, hogy mi az ami "we don't plan". Ha neked megfelel a játék úgy ahogy most van, plusz kapsz hozzá némi új tartalmat, akkor tényleg vedd meg, de sok újdonságra a tartalmakon kívül ne számíts a jövőben...
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.10.17. 20:08:43
  • MikX
    Hát nem olyat mind ami volt, a nagy semmi. Hogy történjen valami, fejlesszék, kerüljenek bele új dolgok, ilyesmi...
  • Solt
    Várj, ezt nem igazán értem... milyen támogatást szeretnél?
  • MikX
    Nem a grafikai tuningért, hanem a támogatásért. Elsőt is megvettem mittomén hány éve, és egy patch jött talán az is azért hogy elinduljon a játék valami kiadói fa*ság miatt. Azért előlegeztem meg nekik ezt, hogy talán hogy egy rendes kiadó áll mögöttük, talán megmutathatják, hogy mit tudnak. Én az esélyt megadom, nyilván mégegyszer nem tudják eljátszani ugyanezt nálam.
  • Solt
    Az, hogy ki mit vásárol össze a pénzért az a személyes magánügye, de ettől függetlenül nem az összeg nagysága a lényeg, hanem az, hogy lehúzás szaga van az egész sztorinak! Amennyiben ez téged nemzavar és némi grafikai tuningért hajlandó vagy pénzt adni, ámen, tegyél így.

Ettől viszont az én szempontomból még mindig semmi pluszt nem ad az előző részhez képest... ha lenne benne kidolgozott belsőnézet és minimum a közeljövőben 100%-ra beígért VR támogatás, akkor a tripláját is kifizetném szó nélkül!
  • MikX
    Más játékban meg fos skineket vesznek az emberek ennyiért, most komolyan, úgy beszélsz, mintha teljes árú aaa összeget kérnének érte.
    Biztos bennem van a hiba, de úgygondolom semmit nem vesztek vele, ha nem is történik vele semmi. Pedíg fog, legalább támogatni fogják, a régit meg nem. LEgalábbis egy darabíg.
  • Solt
    Normálisan ez úgy nézne ki, hogy felvázolnak egy úti tervet, és akkor esetleg beszélhetünk arról, hogy szavazok-e neki bizalmat avagy sem. Így, hogy nincs normális belsőnézet, VR még csak tervben sincs, nem igazán látom át, hogy szimulátoros szemszögből mi az új részben az érdekes... külső nézetes szórakozásra meg jó a régi is! :)
  • MikX
    Nincs, de én pl azért adtam nekik azt a lényegtelen kb 3k-t, mert bízom benne, hogy végre fejleszteni fogják, ha így lesz, megérdemlik, ha nem, akkor így jártam, nabumm.
  • GPx8
    Ahhoz képest, ami évek óta PC-n már játszható, nincs túl sok újdonság. Erre gondoltam.
  • endy papp
    Az ami 31-ém jelenik meg? ,mert arról beszélünk .....bocs de akkor most ez jó vagy nem hogy évek óta megvan ....
  • GPx8
    Bocs, de nekem már PC-re évek óta megvan.
  • Rayden02
    Belső kameranézetet kiszúrtam :D
  • endy papp
    Akkor ez nem a te játékod lesz....nyilván eget verők nincsenek benne de azért kapott egy kis polirt.
  • macleody
    Én is megvettem anno, mert úgy volt, hogy majd haverral toljuk a multit. Valamiért nem jött össze a közös gémelés, kipróbáltam, azóta elő se vettem. Azt se tudom most hogy áll a játék, volt-e valami változás.
  • Jóózsf István #1036
    Nagyjából minden marad a régiben. Az idegesítő, valóságtól elrugaszkodott (jó messzire) fizikával.
    Kis púder itt, kis szemceruza ott, szájfény és mehet is. Szerintetek miért adják 55% kedvezménnyel?
    Mégis meg fogjuk venni.
    Én speciel azért, mert hátha törődni fognak vele ezentúl. Mert ez egy jó játék. Ahogy sokan emlegetik; Hatalmas lehetőségekkel! Aztán, ha megint szarnak a fejünkre, megy kukába. Harmadszor nem lesz hülye, aki pénzt adna érte!
  • RatBaG #1035
    plusz pofoztak még a multiplayeren, meg a kamerakezelésen, aztán kb ennyi...
  • Solt
    Valamivel jobb a látvány, de azon kívül én sem látok semmi pluszt... :) Zseniális ez a játék, de hatalmas ziccereket hagynak ki benne, valahogy az az érzésem, hogy a bevétel a legfontosabb.
  • GPx8
    Biztos bennem van a hiba, de semmi újdonságot nem látok a meglévő PC-s verzióhoz képest...
  • Aborg
    Titokban szamitottam ra hogy esetleg beleraknak valami lehetoseget az utak javitasara is. Peldaul hogy a legroszabb szakaszokat elegyengethetem dozerral, vagy szorhatok ra kavicsot, esetleg daruval rakhatok ra betonpaneleket. Ez mind hozzaadna a jatszhatosaghoz. De azert igy is nagyon varom a jatekot, a mostani verzio is nagy kedvencem.
  • jezus67
    Nézek valami másikat :)
  • jezus67
    Sajna igy sem indul IGG-SpintiresSteamBuild 03.03.16
  • endy papp
    Na ez ütős lesz a vidi alapján.

• bajusza
    állítsd át a kompatibilitást windows 8-ra és menni fog.
  • MikX
    Nekem megy, de hogy miért nem mehet, abban nemtudok segiteni.
  • jezus67
    Valaki tud segiteni ?

• jezus67
    Win 10-en mükszik a játék? nekem nem megy :(
  • Solt
    Se VR se cockpit nézet... két ekkor ziccert kihagyni! :( Részemről ezek nélkül a nyakukon marad...
  • RatBaG #1023
    https://forums.focus-home.com/topic/617/answering-frequently-asked-questions
  • bajusza
    A "magyar Spintires"
  • i robot
    http://index.hu/belfold/2017/08/22/kisteherauto_uszik_a_tiszaban/
  • zorrobomber
    "a new edition coming from another studio and a different publisher (update: with Zagrebelny still leading it)."

Tehát, új fejlesztőstúdió, új kiadó + Pavel Zagrebelnij.
  • Timbu
    Mi ez a kavarás a kiadóval és a fejlesztővel? Steamen az új verziónál már nem az Oovee van megjelölve kiadónak, hanem a Focus Home Interactive. (Amiről legalább már hallottam.) Fejlesztőnek pedig valami Saber Interactive, akinek az adatlapján mellesleg a World of Speed is szerepel, amilyen néven korábban az SMS tervezett játékot.
  • XRV
    Remélem lesz benne multiplayer mentés, és rendes Steam műhely támogatás térképileg is, és természetesen ahogy eddig is, járműileg is.
  • MikX
    Ottvan természetesen.
    Hát nekem 55% kedvezményt ír a steam, 4k-t adok nekik, ha már legalább mögéjükáll végre egy rendes kiadó, és hajlandóak is csinálni a játékot.
  • Aborg
    Pavel Zagrebelnij is dolgozik meg rajta, vagy mar csak masok csiszolgatjak?
  • Solt
    Ez oké, de ha nem lesz belső nézte, VR támogatás akkor részemről sok újdonság nem lesz benne... :)