6708
-
Jóózsf István #2663 Három hete semmilyen frissítés nem jött a játékhoz. Nálad lesz a hiba! -
Bal0924 #2662 Egyik napról a másikra a Crash Dump ablak megjelent, mikor elindítom a játékot.
Miért?
Eddig tökéletesen ment.
Egyetlen változás, a vindóz frissített.. (majd töröltem a frissítést és úgyanúgy csinálja...) -
Real SpinTires
-
Jóózsf István #2660 Felével egyet is értek! -
Jóózsf István #2659 Én ugyan sehogy, de ha legközelebb játékban leszek, utánanézek.
Azt a hibát elkövettem, hogy a vadidegeneket kihagytam a számításból. Azt feltételezve, hogy a barátaiddal multizol. -
Bal0924 #2658 Véletlenszerű emberek bejövetelekor, hogyan mondod neki(k), hogy gyere discord-ra? -
Jóózsf István #2657 De ha nincs is... Mire való a discord?!?!?!? -
Bal0924 #2656 Sziasztok
Van a játékban valamilyen kommunikációra lehetőség a másik játékossal?
(üzenetküldés vagy CB-rádió) -
Jóózsf István #2655 Ha a fejlesztők nem, majd a modderek...! -
Jóózsf István #2654 Abból indultam ki, hogy a negyedik fázis teszt időszaka alatt, (Nem egyszer fájdult meg a fejem emiatt!) de sokkal régebben is voltak olyan pályák, ahol kifolyt az ember szeme a diavetítéstől. Ilyen volt az első térség negyedik pályája. Akármit csináltam nem volt jó. Most a negyedik, fázist végig rángatóztuk. Már mindenféle trükköket kellett bevetni, hogy elfogadható legyen. Úgy mint a feladatkezelőben a prioritás felemelése.
Na ahhoz képest hömpölyög a játék, mint egy tekintélyes folyó! -
eta32 #2653 Volt már ilyen korábban ,de mindig sikerült valamit "elbabrálniuk",így én úgy veszem sikerült saját kb.fél évvel ezelőtti önmagukat reprodukálni... 
De futott már sokkal korábban simábban is ...nálam,de ez már elfogadható kategória.... -
Jóózsf István #2652 Történt valami jó is a játékkal. Nem vettem észre, mert a jót nehezebb kiszúrni. A lényeg, hogy nincsenek akadások a játékban. Olyan simán fut, hogy már szinte fáj!
Ellenőriztem több pályán is és úgy is, hogy az új térségben három pályán végigdöcögtem egyhuzamban.
Képkocka számot nem tudok mondani, mert nálam korlátozva van hatvanra, de azt tartotta. (4K-ban egy 1080ti-vel) Szerintem jó eredmény. -
Jóózsf István #2651 Pont mint álmaimban. Jöhet az ötödik fázis! -
Jóózsf István #2650 Nem kellett küzdenem. -
Jóózsf István #2649 Vannak fent útmutatók. Hátha valamelyik segít...
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.06.26. 06:10:17 -
Wernher #2648 Mindegy. Azért köszi.
-
Jóózsf István #2647 Utána bent a játék menüjében a modok között is aktiváltad? (Ez már egy olyan kérdés, amiről nem tudom, hogy jogos-e. Lehet, hogy nem is így működik!) -
Wernher #2646 Köszönöm a választ, de ezeket már mind végigzongoráztam és semmi.
-
Jóózsf István #2645 A kérdésedre nem tudom a választ, de én mentés könyvtárában (C:\Users\...\Documents\My Games\SnowRunner\base\Mods\.modio\mods\) próbálkoznék. Esetleg: C:\Users\...\Documents\My Games\SnowRunner\base\Mods -ban
És ugye vannak olyanok, amiket a játék mappájába kell bemásolni az initial.pak-ba. -
Wernher #2644 Ehhez a f.s játékhoz hogyan tudok modokat hozzáadni? Akárhogyan próbálom nem megy. Ugye nem csak az eredeti példányhoz lehet kizárólag?? -
Jóózsf István #2643 Ha már módosított jármű, akkor már inkább én babrálok vele. Közben rájöttem, hogy nem csak kis nyerget kell varázsolnom a tátrára, hanem egy KCR-t is! Mert az úgy dukál! -
Oldgamer #2642 Nem tudom mit bajlódsz az említett járművel....
Láttam a GamingWheel oldalon, hogy letölthető egy kicsikocsi, egy távirányítós kicsi babautó...na az szinte mindenhol elmegy.
-
Jóózsf István #2641 A zsenialitásuk ellen szól, hogy ezt a szerencsétlen Tátrát kizárólag nagy nyergesre tervezték. Azt pillanatok alatt orvosoltam, hogy magasabbra kerüljön a nyereg és így már nem karistol annyira. De ráakasztottam egy katonai járműszállítót és arra feltettem a MAZ-t. Így próbálkoztam vele a legeslegelső garázs környékén, ahol a kistátrával is! Hááát, nem volt túl meggyőző. Inkább úgy fogalmaznék, hogy: Elvérzett!!! Azon a sziklás-köves emelkedőn, ami az árok másik oldalán van és a benzinkúthoz vezet, már nem tudott felmenni csörlő nélkül. Mindenben elakadt. Az árokban lévő sárban és később a köveken is. Először azt hittem, hogy én várok tőle sokat és megcseréltem a két autót. Persze, az űber mazhoz képest minden harmatos, de akkora volt a különbség, hogy kétség nem fér a gyengeségéhez.
Szóval, csak arra nem jó, amire tervezték.
Próbáltam megbuherálni, hogy legyen kis nyerge is, de nem olyan egyszerű, mint ahogy gondoltam. De nem adom fel. Addig nem nyugszom, amíg meg nem oldom! -
eta32 #2640 inkább az utóbbi
-
Jóózsf István #2639 Olyan érzésem van, mintha nem is a fejlesztők lennének a ludasok. Nyilván a múlt héten még igen, de most már nem működő dolgokért egyértelműen ők, de a fejlesztésekért, játék hiányosságaiért, buta fizikájáért inkább egy valamiféle főgóré, aki látott már közgazdasági egyetemet kívülről álmában és pontosan ki tudja számolni mivel kell kitolni a szemünket, hogy megvegyük a játékot, de ne kelljen csúcs fejlesztőket alkalmaznia, vagy túlórát fizetnie a normáloknak.
Sokat agyalok, hogy a számomra hajmeresztő dolgok, amik a játék fejlesztése - fejlődése körül történnek, azok hogyan következhetnek be!?!?!
Vagy zsenik, vagy segghülyék! -
Oldgamer #2638 Szia eta!
Kicsit gunyorosan értettem az utolsó mondatomat, sajna lemaradt a hangulatjel, emiatt félreérthető lett.
Tegnap míg leszedte a konzolom ( közel másfél óra alatt ) az újabb tapaszt nem tudtam a mod tèrképen ügyködni ( ilyenkor tiltva van ) és kipróbáltam a hard fokozatot az alapjátékon. Alapvetően tetszik, de elkövettem egy nagy hibát bakker! 2.5-óra játékidő után fennakadtam egy alig látszó köves részen egy magaslaton, így se előre se hátra nem mozdult meg a járgányom. ( bug ?) Más járművem híján gondoltam sebaj, irány a garázs. Ja persze... 2600 kreditem volt összesen, miközben 5000 kell a teleporthoz. Game over. Ennyi volt a kiruccanásom. 15 -óra játékidő után ilyen esetben lehet repült volna a kontrollerem, igaz addigra talán lett volna annyi pízem ( vagy nem ) hogy ne kelljen új játékot kezdenem. Még ismerkednem kell a játék hard szigorával. -
eta32 #2637 Ha azt munkának lehet nevezni hogy a legutóbbi frissítéskor egy sor olyan funkciót vágtak haza ami eddig működött,gondolok itt a mod.i-ra, a grafikai árnyék anomáliára,stb...
Igazából a mostani javítás erről szólt ,el nem kapkodták több mint 1 hónapot vett igénybe a nagy semmi....de legalább most működnek amik már több mint 1 éve is működtek....
Ennyit a készítők munkájáról...
Nálam a mostani javítás 700 valamennyi MB volt csak...
De ugye konzolon másképp mennek a dolgok ezen a téren.... -
Oldgamer #2636 Üdv!
Az a SERVIS kocsi úgy is mondhatnám, kicsi a bors, de erős! Igaz, nagyrészt csupán pár száz méterig. Viszont valóban pofásan néz ki. :)
Egyébként konzolokra ma èrkezett egy 19 Gigás javító patch. ( 1.25 ) Már reménykedtem, hogy megint kaptunk új funkciókat/térképet, de ez újra egy bug-javító tapasz. Sebaj, dolgoznak a srácok. -
Jóózsf István #2635 Kicsit megint Tátráztam. De, most másképp! 
Elnézést a Quarelinért és a többiért! "Pancsiztam, Tiszta vagyok!" Muhahhahahahaha
Ja igen. Most töltöttem fel. Kicsit még elmaszatolgatnak, mire HD, vagy 4K lesz belőle. Türelem! -
Jóózsf István #2634 We-he-he-he
-
Jóózsf István #2633 Ez meg annyira cuki (Ezt a szót majd később letagadom, mert az "édinyelvnél" jobban nem vetek meg semmit! Akkor már inkább az anglománia!) hogy megtartom így ahogy van! -
Jóózsf István #2632 Nem igaz, hogy nem látják, hogy túl alacsony a nyereg!!!
De majd egy kis ikszemelszerkesztés megoldja!
És sajnos komolyan gondolták, hogy a felszerelések a "magas" nyeregből vagy egy oldalfalas platóból állnak. De ezt majd megoldják a modderek. Vagy én.
Szerintem ebből kiváló alacsony nyerges lenne!!! Talán már túl jó is!
-
Jóózsf István #2631 Durvára Kibaktam velük! Megvettem a második szezonbérletet. Érdekes, mert most nem Shopattak mindenféle esemes kóddal és internetes vásárlókóddal!, hanem azonnal elfogadták a kártyát!
Nnnna, ezt is letudtuk. De azért letöltöm a virágboltból, mert nehogymá'ne!
-
Jóózsf István #2630 KÉRDÉS????
Nekem lenne...: "Today’s TATRA Dual Pack is available to all Year 2 Pass owners" Azt, akire gondolok...?!?!?
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.06.22. 18:32:39 -
Jóózsf István #2629 Helyesbítek.: NINCS IS TÁTRA a 14.1-ben!
Ha valaki érti ezt a céget, magyarázza már el nekem is!
-
Jóózsf István #2628 Túl nagy a csend! Nem itt, hanem inkább a fejlesztőknél. Ez a Tátra sem akar fejlődni, vagy már késznek tekintik, de a 14.1 május 27. jött ki. Azóta semmi. Az dereng, hogy ezt kis kiegészítőcskét kiadják ebben a hónapban. Vagy legkésőbb a következőben. De augusztusban már 5. fázis lesz KIADVA, ami azt jelenti, hogy előtte egy hónappal béta!
Ha tartják magukat a menetrendhez?!??!?!?
Nnnna, ehhez képest túl nagy a csend! -
eta32 #2627 Ügyes modderek ezt is megoldották ,ilyen már volt a MR-ben is....
-
Jóózsf István #2626 Eléggé túllőttek ezzel a moddal a célon, nem lesz a flottám tagja, de mókás nézni ahogy dacol mindennel!
-
Jóózsf István #2625 Az Égiszt (2.pálya) és a főpályát (Urska) el kell felejteni és túltenni magunkat rajta. A harmadik és a negyedik (Cosmodrome, Chernokamensk) szerintem rendben van. A mod jármű, inkább a fa szállításhoz kell. De, ahhoz nagyon!!! -
Oldgamer #2624 Nem csak a sáros talaj okozhat gondot egyes helyeken, hanem pl az izmosabb emelkedők is. Az egyik mod pálya hegyi szakasza olyan meredek, hogy azon felkapatni a " gyári " flottával nem lehetséges, még fullos feltuningolt állapotban sem. Mindenképpen kellenek oda a mod-os kocsik. Az Iceberg nagyon bivaly gép, viszont van úgy, hogy frissítik a mod listát, kiveszik a járművet, ilyenkor hiába a játék mentése, az adott kiválasztott/használt kocsi nem található a map-on, még a garázsban sem. A kreditet viszont visszakapom, tehát idővel újra haladhatok a mod-os teherató verzióval, ha visszakerül a listára. Viszont ez így elég macerás megoldás.