33
A Fejvadász a Ragadozó ellen
-
#33 1 g?
Miből kell egy gram? varázs gombából? -
EnxTheOne #32 ha arra a videora gondolsz amit linkeltem, az két fan film összevágása. A boba fettes cime: wrath of the mandalorian vagy valami ahsonló :D -
#31 hehvolt itt mvelyik kommentben:Sub Zero vs Patrick:D:D -
#30 már van.
kell hozzá 2monitor, star wars + avp filmek + 1g :D -
#29 mikor lesz belőle film ?
-
andersh #28 a predator ha meghal atomrobbant. habár ezt még svarci is túlélte -
#27 * a könyv szerint életben marad, és visszatér valamelyik részben, ergo a filmet elkúrták =) -
#26 googlen könnyű mert a pedok is predatorok és ők adják a netes közösség nagy részét -
#25 hoppáhoppá -
#24 Hű, reszketek az izgalomtól, annyira felcsigázott ez a kérdés. -
karajjj #23 de, van róla szó a filmekbe is, pl az AVP eleve azzal kezdődik, hogy a mayák(vagy melyik indián nép) nekik építették a piramisokat -
EnxTheOne #22 http://www.youtube.com/watch?v=pNHjc4RAXAE&feature=related -
EnxTheOne #21 Nem tudom hogy miota élnek, filmekbe erröl nem volt szó, regényt meg nem olvastam. De szertintem a lidércek jobbak. Vagy jön Tealc és mondja hogy "JAFFA KRY", és a botfegyverel csinál egy bummmm heccsátot, és a Mandalor klón meg a Yautja is megfekszik. -
mihály #20 szerintem harcolhatnak mivel a predatorok már több 1000 vagy akár több millió éve élnek -
EnxTheOne #19 De star wars cselekményne réges régen játszodik. Szóval Boba már több ezer éve halott lehet. A predátorok meg a jelenbe. Szóval nem harcolhatnak. De ha a predátor vagy Boba találkozik McFly-al, akkor lehet hogy az egyikel megtöri a téridö koontinumot és elviszi egy másik idősikba. ÉS akkor lehet hogy harcolhatnak.
Egyébként szerinteteik ki az erösebb, SUb Zero vagy Patrick? (Spongy Bob-ból) -
#18 pontosabban beleesett a Sarlacc szájába.. aki olvasott olyan SW regényeket, amik a filmek után játszódnak, az tudhatja, hogy nagy nehezen sikerült kikerülnie onnan, és még párszor okoz gondokat -
Daza500 #17 Következő topicod: Luke Skywalker vs. Jason-X. -
#16 szerencsétlen Predátort mindig molesztálják... Boba meg amúgy is gerlefing Predátorhoz képest... -
Monoton #15 Nem igazán de lényegtelen :D -
#14 véder nagy úr beül néha sisak nélkül nagyon béna.... -
#13 ez is :D -
#12 Beadunk a Dzsaváknak ha nem tudod te nagyonokos :DD na ne offolunk -
#11 alapmű:D
c3po >>> tudod hogyvan bocsiul hogy bocsi?:DDDD -
#10 darth vader luke apja -
#9 Bobafett - StarWars -
#8 ez mibe volt? :D -
#7 spoiler -
mihály #6 ja képzeld el, unom magam és te? -
#5 Boba fettet már rég kinyírták a Jedi visszatérbe. -
#4 "mondtam hogy a droidot ne rakjátok ki oda mert leviszi a buráját egy aszteroida" -
EnxTheOne #3 lol -
#2 Ennyire unod magad.Amúgy a 2 karakter totál nem illik össze még ellenfélként sem. -
mihály #1 Na ez egy nagyon jó párosítás!
Az egyik pénzért öl, a másiknak ez gyüjtőszenvedély, az egyik Jedikkel is harcolt, a másik Alienekkel és mindketten az ürből jöttek. Mi lenne ha találkoznának? Ki vadászna kire?