Boba Fett vs Predator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frayer
1 g?
Mibõl kell egy gram? varázs gombából?

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

ha arra a videora gondolsz amit linkeltem, az két fan film összevágása. A boba fettes cime: wrath of the mandalorian vagy valami ahsonló 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

tigeroo
már van.

kell hozzá 2monitor, star wars + avp filmek + 1g 😄
Frayer
mikor lesz belõle film ?
<#szeret>

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

a predator ha meghal atomrobbant. habár ezt még svarci is túlélte
RaZoK
* a könyv szerint életben marad, és visszatér valamelyik részben, ergo a filmet elkúrták =)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

FSpofon
googlen könnyû mert a pedok is predatorok és õk adják a netes közösség nagy részét<#nyes>

Arab money

tigeroo
Dynamic
Hû, reszketek az izgalomtól, annyira felcsigázott ez a kérdés.
de, van róla szó a filmekbe is, pl az AVP eleve azzal kezdõdik, hogy a mayák(vagy melyik indián nép) nekik építették a piramisokat
http://www.youtube.com/watch?v=pNHjc4RAXAE&feature=related

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Nem tudom hogy miota élnek, filmekbe erröl nem volt szó, regényt meg nem olvastam. De szertintem a lidércek jobbak. Vagy jön Tealc és mondja hogy "JAFFA KRY", és a botfegyverel csinál egy bummmm heccsátot, és a Mandalor klón meg a Yautja is megfekszik.

szerintem harcolhatnak mivel a predatorok már több 1000 vagy akár több millió éve élnek
De star wars cselekményne réges régen játszodik. Szóval Boba már több ezer éve halott lehet. A predátorok meg a jelenbe. Szóval nem harcolhatnak. De ha a predátor vagy Boba találkozik McFly-al, akkor lehet hogy az egyikel megtöri a téridö koontinumot és elviszi egy másik idõsikba. ÉS akkor lehet hogy harcolhatnak.

Egyébként szerinteteik ki az erösebb, SUb Zero vagy Patrick? (Spongy Bob-ból)

Shiwo
pontosabban beleesett a Sarlacc szájába.. aki olvasott olyan SW regényeket, amik a filmek után játszódnak, az tudhatja, hogy nagy nehezen sikerült kikerülnie onnan, és még párszor okoz gondokat

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Következõ topicod: Luke Skywalker vs. Jason-X.

OrioN the S
szerencsétlen Predátort mindig molesztálják... Boba meg amúgy is gerlefing Predátorhoz képest...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Nem igazán de lényegtelen 😄

REAL MADRID

OrioN the S
véder nagy úr beül néha sisak nélkül nagyon béna....

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Torzonborz
ez is 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

berczely
Beadunk a Dzsaváknak ha nem tudod te nagyonokos 😄D na ne offolunk

tigeroo
<#eljen> alapmû😄

c3po >>> tudod hogyvan bocsiul hogy bocsi?😄DDD
Gurren
darth vader luke apja

berczely
MR ME
ez mibe volt? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

davidka003
spoiler

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ja képzeld el, unom magam és te?
bakvarnyu
Boba fettet már rég kinyírták a Jedi visszatérbe.

berczely
"mondtam hogy a droidot ne rakjátok ki oda mert leviszi a buráját egy aszteroida" <#hehe>

lol

The Protector
Ennyire unod magad.Amúgy a 2 karakter totál nem illik össze még ellenfélként sem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Na ez egy nagyon jó párosítás!
Az egyik pénzért öl, a másiknak ez gyüjtõszenvedély, az egyik Jedikkel is harcolt, a másik Alienekkel és mindketten az ürbõl jöttek. Mi lenne ha találkoznának? Ki vadászna kire?