33
A Fejvadász a Ragadozó ellen
  • Frayer
    1 g?
    Miből kell egy gram? varázs gombából?
  • EnxTheOne
    ha arra a videora gondolsz amit linkeltem, az két fan film összevágása. A boba fettes cime: wrath of the mandalorian vagy valami ahsonló :D
  • chopin42
    hehvolt itt mvelyik kommentben:Sub Zero vs Patrick:D:D
  • tigeroo
    már van.

kell hozzá 2monitor, star wars + avp filmek + 1g :D
  • Frayer
    mikor lesz belőle film ?
  • andersh
    a predator ha meghal atomrobbant. habár ezt még svarci is túlélte
  • RaZoK
    * a könyv szerint életben marad, és visszatér valamelyik részben, ergo a filmet elkúrták =)
  • FSpofon
    googlen könnyű mert a pedok is predatorok és ők adják a netes közösség nagy részét
  • tigeroo
    hoppáhoppá
  • Dynamic
    Hű, reszketek az izgalomtól, annyira felcsigázott ez a kérdés.
  • karajjj
    de, van róla szó a filmekbe is, pl az AVP eleve azzal kezdődik, hogy a mayák(vagy melyik indián nép) nekik építették a piramisokat
  • EnxTheOne
    http://www.youtube.com/watch?v=pNHjc4RAXAE&feature=related
  • EnxTheOne
    Nem tudom hogy miota élnek, filmekbe erröl nem volt szó, regényt meg nem olvastam. De szertintem a lidércek jobbak. Vagy jön Tealc és mondja hogy "JAFFA KRY", és a botfegyverel csinál egy bummmm heccsátot, és a Mandalor klón meg a Yautja is megfekszik.
  • mihály
    szerintem harcolhatnak mivel a predatorok már több 1000 vagy akár több millió éve élnek
  • EnxTheOne
    De star wars cselekményne réges régen játszodik. Szóval Boba már több ezer éve halott lehet. A predátorok meg a jelenbe. Szóval nem harcolhatnak. De ha a predátor vagy Boba találkozik McFly-al, akkor lehet hogy az egyikel megtöri a téridö koontinumot és elviszi egy másik idősikba. ÉS akkor lehet hogy harcolhatnak.

Egyébként szerinteteik ki az erösebb, SUb Zero vagy Patrick? (Spongy Bob-ból)
  • Shiwo
    pontosabban beleesett a Sarlacc szájába.. aki olvasott olyan SW regényeket, amik a filmek után játszódnak, az tudhatja, hogy nagy nehezen sikerült kikerülnie onnan, és még párszor okoz gondokat
  • Daza500
    Következő topicod: Luke Skywalker vs. Jason-X.
  • OrioN the S
    szerencsétlen Predátort mindig molesztálják... Boba meg amúgy is gerlefing Predátorhoz képest...
  • Monoton
    Nem igazán de lényegtelen :D
  • OrioN the S
    véder nagy úr beül néha sisak nélkül nagyon béna....
  • Torzonborz
    ez is :D
  • berczely
    Beadunk a Dzsaváknak ha nem tudod te nagyonokos :DD na ne offolunk
  • tigeroo
    alapmű:D

c3po >>> tudod hogyvan bocsiul hogy bocsi?:DDDD
  • Gurren
    darth vader luke apja
  • berczely
    Bobafett - StarWars
  • MR ME
    ez mibe volt? :D
  • davidka003
    spoiler
  • mihály
    ja képzeld el, unom magam és te?
  • bakvarnyu
    Boba fettet már rég kinyírták a Jedi visszatérbe.
  • berczely
    "mondtam hogy a droidot ne rakjátok ki oda mert leviszi a buráját egy aszteroida"
  • EnxTheOne
    lol
  • The Protector
    Ennyire unod magad.Amúgy a 2 karakter totál nem illik össze még ellenfélként sem.
  • mihály
    Na ez egy nagyon jó párosítás!
    Az egyik pénzért öl, a másiknak ez gyüjtőszenvedély, az egyik Jedikkel is harcolt, a másik Alienekkel és mindketten az ürből jöttek. Mi lenne ha találkoznának? Ki vadászna kire?