9
  • FICEK9
    #9
    Ez egy nagyon jó hír! Remélem tényleg meglesz a 100 rész és legalább olyan jók lesznek mint a régiek! Több ilyenre költhetne az MTV! (Mézga család, Dr Bubo, stb....)
  • zola2000
    #8
    Azért rengeteg rajzfilmben nem takarják ki sőt :)
  • bippo
    #7
    A rajzfilmben ki szokták csillaggal takarni :)
    Meg csak úgy hivatkoznak rá, hogy a csúnyája :)
  • Csakezmaradt
    #6
    Nem kötelező nézni...
  • winnie
    #5
    én is megdöbbenve olvastam rotcsa kommentjét az erkölcsről, hiszen nem egy népmese sikamlósabb, van, ahol a lyányok megmutatják, mi van a szoknyéjuk alatt, sőt, néven is nevezik a dolgot.

    most komolyan, de ki a töknek jut eszébe a népmesékről (népdalokról, akármi népiről) az erkölcs? szép is, jó is, hogy van, de ez nem az erkölcsről szól.
  • bodrisa
    #4
    Azért nem tudom hogy a magyar népmesékből a gyerekek tényleg jó erkölcsi töltéseket fognak be. Pl volt egy rész ahol a Nagy Igazságos Mátyás király azért ki akart végeztetni egy udvari bolondod mert a seggét mutogatta felé. Már ott is voltak a hóhérok a bolonddal egy fánál hogy felakasszák. Persze megúszta de ha az erkölcsi részét nézzük szerintem erősen megkérdőjelezhető
  • zola2000
    #3
    Hát ja érdekes hogy a stílus mestere is elítélte a CGs rajzfilmeket, bár nekem nincs bajom azokal sem, bár lehet hogy valamennyire igaza is van...

    Mellesleg oscar díjas lett.
  • Rotcsa
    #2
    Ebben a tömegmédia-uralt tetves világban szerintem nagyon fontos, hogy a gyerekek jó erkölcsi üzenettel bíró tartalmat kapjanak és ne Majka, Pandora,Győzike meg egyéb ilyen hulladékok legyenek a példaképük!
    Ha ezen nevelkednének az emberek és nem az rtl en, talán eszükbe sem jutna az a kifordított fogalom, hogy "magyarkodás".....már hülyét kapok, amikor ezt hallom...
  • TeDDyRuSh
    #1
    Fohászkodok a jó Istenhez, hogy hatalmas copy legyen. Nagyon remélem, hogy a stílus is megmarad. Persze nem csak a népmesei alaptörténetre mondom, hanem az animációban is jó helyre teszik a poénokat és elég kifejező is lesz. Létjogosultsága meg nem is lehet erősbb, hisz oscar jelölést kapott egy hasonló stílusú animációs film is, a The Secret of Kells, vagyis a Kells titka. Meg kell jegyezni, szintén a kecskeméti rajzfilstúdióban készült egy nagy része.

    http://warezblog.hu/filmek/film-eng/244-kells-titka-the-secret-of-kells-dvdrip-oscar-gyanus