22
-
#22 Most ez a jópár mondat mind szarkasztikus volt, vagy csak szimplán ekkora gyökér vagy?
Egyébként csoda, hogy még nem tették el láb alól a tagot. -
sanyicks #21 gyáva az arab? Kinek is vannak csúcstech eszközeik a harchoz?
Akárhogy is nézzük az amcsi a gyáva, hiszen csúcstechnológia kell nekik, hogy távolról lekapják a "tenoristákat", úgy hogy ők azt se tudják hogy mivan
Vagy az arab okos mert nem löveti le magát, hanem mögéjük sunnyog és ott támad ahonnan nem számítanak rá.
A lenapalmoznák őket, még több "tenorista" lenne, mert mégtöbb embert magukra haragítanak :D
"Ha nem tetszik amit kapnak, minek kezdték el?" ja miért kezdték el az amcsik? Jah az olajért, befolyásért. Akkor ne csodálkozzanak ha felrobbantják őket :)
"Még mindig módjukban áll befejezni, de nem teszik, mert nekik ez így jó."
Ja a szemét 56-os forradalmárok is befejezhették volna, és behódolhattak volna az elvtársaknak... be is fejezték sajnos, mert átverték őket. És lám mi lett belőle... -
morden #20 Nezavarjon, hogy amcsik mentek irakba az arabok( meg még pár népcsoport) otthonát megsemmisíteni bizonyos gazdasági előnyökért, az arabok lényegében szabadságharcosok mint a Magyarok '56-ban... persze hozzánk is jöttek tankokkal és a terrorista meg bűnsegéd magyarokat el is tették láb alól vagy bebörtönözték. -
vasziszdasz #19 Hát ha egyszer a gyáva arab nem mer kiállni elé, hanem csak civilek mögé bújva mer lövöldözni, robbantgatni... Maguknak köszönhetik, és még örülhetnek hogy érthetetlen módon megússzák ennyivel. Én már tuti napalmmal bombáztam volna szarrá mindent ami mozog. Na akkor pikpak befejeznék a terroristáskodást, ha más nem azért mert nem marad aki robbantgasson. A "civil" arabok megérdemlik amit kapnak, belőlük lesznek a tömeggyilkosok, amelyikből mégse, az bűnsegédként támogatja ezeket. Mindenképp bűnösök, az amcsiknak joguk van megvédeni magukat és a világot tőlük. Ha nem tetszik amit kapnak, minek kezdték el? Még mindig módjukban áll befejezni, de nem teszik, mert nekik ez így jó. Akkor nincs is semmi probléma, megkapják amit akarnak, az amcsik tulajdonképp csak jót tesznek velük, teljesítik a kívánságukat. -
vasziszdasz #18 Ezert nem lehet lefizetni vagy megfelemliteni
Viszont kinyírni igen. Hődörögnek majd 1-2 napig a zemberek, hogy höööö, hát nemá, de minden csoda 3 napig tart. Trockijba is belebaszták a jégcsákányt, pedig lelépett a faszba Sztálin elől. Csak nem eléggé. -
Balintos #17 Ezt az ember is hamarosan balesetet fog szenvedni.
Amúgy nem értem, miért nem hozza nyilvánosságra azonnal a vidóekat amikhez hozzájut? -
morden #16 Szerintem az lenne a normálisa, ha a kormány maga hozná nyílvánosságra ezeket a felvételeket és bíróságra utalni azokat akik gyilkoltak.
( És nem jóskapista fogja megmondani a tuti a roe alapján , hanem majd a bíróság). -
polarka #15 Eddig is tudtuk, h az amcsi katonák civileket is ölnek. -
Zoliz #14 Neked pénzt adni, mert nagyon vágysz rá :D -
who am I 7 #13 A kormány és a katonaság sehol sincs összefonódásba?Hát ez több mint vicces....Szóval a hadnagynak kell az keleti olaj és a hatalom nyilván -
#12 Szerinted vki azt hiszi, hogy az elnok adta ki a parancsot a meszarlasra vagy megszavaztak egy kongresszuson? LOL
Szerintem senki nem hisz el ilyen "osszeeskuvest".
Az koztudott, hogy valojaban semmi keresnivalojuk sok nemzet katonainak Irakban, pl a magyaroknak es az is koztudott, hogy az angolok meg az amcsik gazdasagi es hatalmi okokbol vannak ott, nem pedig misszionariusok.
Az akcio nehany tulfutott (es valszeg a haborutol bekattant ill mar elotte ilyen) katona embertelen gondolata volt, amit meg is csinaltak.
Eddig a felveteleket nem mutattak meg semmilyen civilnek, az aldozatok hozzatartozoinak vegkepp nem, ok a wikileaks utan lathattak csak a videot.
Hogy mi jogos es mi nem az reszben szubjektiv. Az amcsi torvenyek szerint ez allamellenes tett, az Izlandi torvenyek szerint ez helyenvalo..
Reszben objektiv. Az ember lelkiismerete mutatja mindig, hogy mi a rossz vagy jo, Ha rossz esemenyek (nepirtas vagy egyszeru gyilkossag) sokasaga folyamatosan tortenik es titokban tartjak, hogy tovabb tortenhessen, akkor az rossz dolog. -
#11 Bátor faszi, de el fogják tenni láb alól amint tehetik. -
#10 A családoknak tudtommal elmondták az esetet. A nagy nyilvánosságnak meg felesleges elmondani, mert a kommentek alapján lejöttl, hogy kibaszottul fogalmunk nincs arról, hogy mi az ROE és mi mért van. Mintha pincében élő vakoknak magyaráznám, hogy miért szép a napfelkelte... -
#9 Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy újságírók lemészárlása 100%-ig megmagyarázható katonai indokokkal? Továbbá azt állítod, hogy ennek a fiaskónak az eltitkolása nem a kormányra tartozik?
Azoknak az embereknek van családja is. Megérdemlik az igazságot, és az USA ahelyett, hogy eltussol, lehetne olyan gerinces, hogy kivizsgálja az esetet és elismeri, ha elbasz valamit. Persze lehet, hogy én gondolom rosszul. -
#8 Nem értem, hogy pl. mi köze a kormánynak a legutóbbi iraki wikileakes felvételhez. Semmit. 100%-ban katonai indokok vezettek az eseményez...
Sajnos túl sok konetóhívő rohangál ma. Egyszerűbb ilyenekben hinni, mint gondolkodni... -
who am I 7 #7 Igenám, de amíg az egy embert minősit..addig ez egy egész kormányt (és nemzetet is közvetetten).Szóval nem egy súlycsoport a kettő, attól függetlenül, h a módszer hasonló. -
#6 Vannak dolgok, amik okkal nem tartoznak a nyilvánossága. Kíváncsi vagyok, ha egyes emberek bizalmas neadjisten titkolt dolgait elkezdeném felrakni a netre, akkor mennyire ugrálnának a boldságtól... -
#5 Csak egyszeruen elraboljak ill elfogjak es elitelik 500 evre, addig is dezinformaciok tomegevel latjak el, hiteltelenne teszik.
Titkosszolgalati modszerekkel drogra is ra tudjak szoktatni, zsarolni vagy akarmi.
Barkivel barmilyen krealt ugy miatt kinyirathatjak vagy baleset erheti, esetleg vmi komoly betegseget eloideznek nala.. ezeket siman meg lehet tenni.
Azert van ver a pucajaban. Biztos nem normalis, viszont nekem szimpi, mert az igazsagert harcol es talan egy jobb jovoert.
-
kvp #4 O egy olyan ember akit zavarnak a titkok. Ha valaki olvasta az eletet, akkor megerti miert lett ilyen. A celja es a motivacioja is az, hogy ne legyen annyi titok es minden elhallgatott informacio kideruljon. Ezert nem lehet lefizetni vagy megfelemliteni. Egyebkent a nyilvanossagnak pont az a lenyege, hogy igy nem tudjak feltunes nelkul eltuntetni, viszont o ha akar el tud tunni, ebben is eleg nagy tapasztalata van. -
kissssss #3 már pedig a Hudson mélyén fogja végezni amint le ülepedig a botrány az usa és kedves emberkénk körül máris küldik a megfelelő embereket a lakására. -
lamer the true #2 Hát azért nem tudni, hogy mit is akar ezzel pontosan. -
#1 Azért nem semmi fickó ez az Assange, a kitartása példaértékű. Bízom benne, hogy nem egy hullazsákban végzi majd a Hudson mélyére láncolva.