Kemény gyomrost vitt be az MTV a TV2-nek és az RTL Klubnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hihetetlen, hogy egy nem prémium csatornán vágatlanul, reklámok nélkül végig lehet nézni egy filmet.
A nyomorult retekklub meg szépen adja csak vissza az F1 közvetítési jogát az m1-nek, mert amit mûvelnek F1 közvetítésnél az a gusztustalanság netovábbja.<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
eom$
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Én sem azt mondtam, hogy ez jó. Hanem hogy ez a nagy átlag.
Bár ez nem feltéltenül az agyhasználat hiánya, hanem lustaság/kényelmesség.
Itt az a lényeg, hogy nem kell görcsölni vele. Elédtolják, de meg eldöntöd, hogy nézed-e vagy nem.
"Egyébként szerintem sokkal nagyobb kihívás az ajánlók után fejben tartani, hogy mikor lesz olyan film amit érdemes megnézni."
Gondolom ezért nem is tartják nagyon fejben, hanem leül, megnézi, hogy aznap mi van. Ha meg tényleg kinézel valamit elõre, kicsit jó érzés várni rá. Mintha programot szerveznél magadnak 😊
"Sokkal egyszerûbb letölteni és azonnal megnézni, vagy a már vinyón és lemezeken meglévõ gyûjteménybõl kiválasztani egy filmet."
Erre mondtam, hogy az új generáció már így gondolkodik. Eszébe jut, letölti, megnézi.
De amíg ez illegálisan (mondjuk torrenttel keresztül) oldható csak meg kényelmesen és olcsón, és a legális módja nagyságrendekkel drágább, mint a tévé, addig nem sok esély van rá, hogy igazán elterjedjen a kitalálom/kiválasztom + megnézem módszer.
Lehet, hogy valakinek jó megmaradni a csimpánzok szintjén, de szerintem attól vagyunk Homo Sapiensek, hogy használjuk az agyunkat.
Egyébként szerintem sokkal nagyobb kihívás az ajánlók után fejben tartani, hogy mikor lesz olyan film amit érdemes megnézni. Sokkal egyszerûbb letölteni és azonnal megnézni, vagy a már vinyón és lemezeken meglévõ gyûjteménybõl kiválasztani egy filmet.
Ráadásul én úgy vagyok vele, hogy munka után nem akarok éjfélig fennmaradni, hogy filmet nézzek, hiszen másnap is dolgozni kell. Híradó után van 2 óra üresjárat a tévében, amíg nincs semmi nézhetõ, én olyankor akarok filmet.
Hazai focit nem nézek, azt utálom. Van pár kedvenc külföldi focicsapatom, azoknak a meccseit mindig megnézem. De nem vagyok focibuzi.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez komoly? Már általános iskolás koromban sem néztem magyar bajnokit. Most már BL meccseet sem nagyon...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezernél is kevesebb mérõeszköz van csak, ez alapján kivetíteni a teljes lakosságra, kifejezetten szélhámosság.
"Érdekes módon hét közben épp azt a Brazília - KNDK összecsapást nézték legtöbben (1 110 344-en" - ???? Még azt sem tudják, hogy mennyi tévé van összesen, és egyáltalán, akik tehetnék, néznek-e egyáltalán tévét, de van pofájuk egy ilyen konkrét számot leírni. Nem kb, hanem konkrétan 1 110 344. Az eszem megáll!
Egyáltalán mit mérnek ezek? Az m1, m2, csiga és retek, aztán mást nem? Mert itthon kb. 100 TV csatornát tudok nézni. A csigán csak a BL meccseket néztem, a retken a F1-et és a Fábri show elejét, semmi mást. Amiket viszont rendszeresen nézek, azok a következõk: Echo, HírTV, Sport1, Sport2, Sport Klub, Eurosport HD, Eurosport2, HBO HD, HBO2, Cinemax, Cinemax2, Filmbox HD, Hallmark, Nat Geo, Nat Geo HD, History HD, m1 HD, m2 HD, Duna, Life Network, Ozone Network, Discovery, Spektrum, Travel. Nem rendszeresen, de idõnként belenézek más csatornák mûsorába is, de pl. az ATV-be soha, a csigába és a retekbe sem (a fentebb említett mûsorokat leszámítva).
Tegyük hozzá, hogy tévét interneten keresztül is lehet nézni, van egy csomó külföldi adó, ami Magyarországon csak így nézhetõ.
(kétirányú kommunikáció, pontos nézettségmérés -> hatékonyabb mûsorszerkezet, digitális mûsorújság stb.)
A legtöbb ember, a napi munka után nem akar azzal foglalkozni, hogy mit szeretne igazán. Azt akarja, hogy ne kelljen már gondolkodni. Leül a tévé elé, elég leterhelés neki abból a néhány adóból kiválasztani, mit nem akar nézni, mi az, ami épp elég. És azt megnézi.
A tudatos mûsörválasztás, keresés, önálló kultúrálódás valóban a jövõ, de még nem jött el sajnos. Az affinitás megvan a fiatalokban, de a technikai háttere még annyira nincs meg. Mert mondjuk ott a torrent, amirõl filmeket, sorozatokat leszed, de ez akárhogyis nézzük illegális formában történik. (ebbe ne menjünk bele, nem ez itt a lényeg.)
Az kéne hogy a csatornáknak legyen végre normális tematikus videoportáljuk (a saját mûsorokhoz), a filmekhez, sorozatokhoz meg kiépüljön végre valami normális video-on-demand rendszer, stb.
Ha ezek meglesznek, az emberek is válogatósabbak és önállóbbak lesznek.
(tévés videoportálok vannak most is már, ebbõl az m1/m2 a legjobb,azt rendszeresen nézem is, online élõ adás is van, utána talán az rtl, majd lemaradva a tv2, és ami katasztrófa, az a viasat3. Többirõl nem tudok, bár ha van, mondjátok, mert engem érdekel)
IMYke: én is bírom az m1-et, elég korrekt mûsorok vannak. Amúgy a kultúrális mûsorok készítése közszolgálati feladatuk is egyben, míg a kereskedelmi adókon azért nincs, mert nem éri meg nekik. Nem nézik elegen. Egy beszélgetõs mûsort olcsó megcsinálni, de még így is drágább, mint egy Mónika vagy Joshi, a normálisan megcsinált kultúrális mûsor meg drága, mert utána kell járni, meg szakmai hozzáértés is kell.
Az a tv elfogadható számomra, ahol kategóriákra felosztva megtalálom azt, amit nézni szeretnék, kiválasztom és nézem lehetõleg full hd-ben.
Õskövület felfogás, hogy este 20:00-kor kezdõdik egy film, addig lekõ' fürdenyi' /opcionális!/, meg kõ' vacsorázni, meg nem árt elõtte lerendezni az asszonyt is, nehogy közbe támadjon kedve huncutkodni. Ez a múlt.
Amíg ebben nem lesz gyökeres változás és azt akarják nézetni velem, amit egy maréknyi ember kitalál, addig nem érdekel a tv... olyan szinten nem, hogy nincs is olyan készülék a tv-mre kötve, amivel bármilyen tv adás bejönne.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
LZ forever
ennek a mondatnak így semmi értelme, mert nem arról van szó hogy ne adnának jó filmeket az m1-en is, hanem hogy eme csatornát sokan akkor sem nézik, ennek pedig egészen egyszerû okai vannak: 1, sokan nem is tudják hogy milyen mûsorokat sugároznak, nem is érdekli õket hogy mi megy rajta, nyilván régi beidegzõdés
"Egy hazai Zalaegerszeg - Diósgyõr meccs a sportcsatornán nézettebb, mint egy olasz bajnoki"
mindig is sejtettem hogy sok a hülye
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
(Enyhe túlzással, de lehet benne valami)
az mtv-nek inkább felvezetésre kellene használnia a vb-ét, hogy utána is versenyben maradjon. pl. egész jó filmek szoktak rajta lenni, csak a kutya se tud róla, imdb top 250-es filmeket láttam már rajta párszor, VÉLETLENÜL, mert nem reklámozták. és természetesen éjjel, nem 8-tól. igaz, nem is vagdossák mint a 2 kretén, leadták 18+ 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Egyébként meg mind x*r mûsorokat ad, egyik-másik véglet.
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)