136
milyen klasszikus rap számokat ismertek?
-
#56 -
#55 Számomra a BEST:
-
#54 Egyik legnagyobb!!! -
#53 Nagy kedvencek:
Annyira nem régi, de Tish76 nagyon király benne!
-
#52 osztom -
#51 bevallom férfiasan 5 éve még én is röhögtem az ilyen gagyin, ez túlzás de kacagtam na... :)
mára már ez csak szőrszálhasogatás és még a szánalmas kategóriába sem sorolandó, ezeregy ilyen gagyi terjeng a neten és az emberek még mindig nem unják, fel nem foghatom....ha már lent vagyunk az utcán akkor ne zsolaxal hanem:
Tény, ez sem klasszikus de inkább ideillik mint a zsolax -
Daza500 #50 Annak is a felét nemnapon barnult nézte meg. -
#49 látod ezért tart a magyar színvonal ott ahol, mert inkább röhögnek ezen a szaron, minthogy hallgassák a jót. a laikusok meg ezzel a szarral azonosítják, a csóri középosztálybeliek meg végképp.
"Over 175.000 views" hát elég szomorú... -
#48 -
Daza500 #47 -
#46 ITT van az eazy szám uncensored változata is :) -
Pio #45 Kabosnál klasszikusabb rapet úgyse találtok! :P
-
rííl klasszik :D
-
-
#42 faszom bénázok :D
na most:
-
#41 lehet ráfülelek :)
egy utsó videó aztán megyek ugyis a rákba
-
n3whous3 #40 inkább linkkel meg címmel és akkor nem lesz olyan sok hely :)
neked is ajánlom a dawgclan radiot, winamp shoutcast radion könnyű megtalálni -
#39 wáh baszod beindultam, elkezdtem nosztalgiázni =)
remélem nem bánjátok, ha szurogatom befele az örökzöldeket :) -
n3whous3 #38 szerintem van jobb száma is a wickednél de az is odabasz -
#37 ohh jeee :D -
#36 -
#35 ja vágom az előbb sikerült...csak már nem akartam javítani mer ciki lett volna :D -
n3whous3 #34 a youtuberól az embed kódot másold ki és abban az src= utáni linket rakd csak flash közé -
#33 ha már jégkocka akkor izzítsuk be: a legnagyobb:
-
n3whous3 #32 ja ok :) -
#31 tudom :) -
n3whous3 #30
meg ajánlom megnézni ezt a videót úgy, hogy előtte ice cubetól az it was a good day-t (az is volt SA-ban asszem :)), annak a videoklippje ennek az előzménye közvetlenül -
n3whous3 #29 Nem ez ment, hanem az Ice Cube feldolgozás. -
#28 aki játszott a San Adreassal annak ismerős a track, azthiszem a playback fm-en ment :) -
#27 -
n3whous3 #26 Amúgy offot félre téve, ha megkeresitek a dawgclan radiot, az pl oldschool hip-hop/gangsta rapet szokott nyomni. 90-es évek közepe leginkább. -
#25 dászefeksz -
#24 óreg -
#23 Asztaq... ez nagyon lol :D Kalsszikus -
#22 tessék -
#21 igen ő is =) -
karajjj #20 Run-D.M.C. -
#19 van már hip-hop totyig -
#18 lol -
#17 minden olyan rap "klasszikus" ahol az előadó mc-k loopokra szövegelnek, tehát egyszerű instrumentál, vagány szöveg
ilyen valóban a Mobb Deep, 2pac, Ice Cube, Wu-tang...estébé
De ha a rap születéséig akarunk visszanyúlni akkor egészen a hatvanas- hetvenes évekig mehetünk...Szerintem erre gondoltál
ilyen előadók: JJ the Disco King, Lovebug Starski, Grandmaster Flash, Dj Hollywood, Kid Creol, Kurtis Blow és még sokan mások
peace