52
  • narumon
    "Ez annyira LOL :)
    Két olyan funkció, amire valamiért senkinek nem volt szüksége, amíg nem voltak, most meg ezek a legnagyobb újdonságok?"

Ezt megint te nagyítod fel. A Copy past egy olyan funkció amit én pl azóta sem használtam, és a multitask is talán csak GPS-nél kellhet. Sőt a továbbiakban is lesz egy csomó olyan új funkció ami nélkül teljesen jól megvan az ember (pl 5Mpixel kamera) de a nyávogó pistikék miatt bele kell tenni.
  • narumon
    Ha jól nézem akkor új bootos 3GS-re még nem jailbreakelhető az iOS4, úgyhogy én még várok :(
  • FlyingV
    Nem így van, de tök jó is az, amikor egy olyan valaki okoskodik, aki még életében nem látott iPhone-t témobilos üzleten kívül.. Elárulom, az én 3G-men kb 1,5x gyorsabb(-nak tűnik) minden. 3GS meg azt hiszem nem kérdés :)
  • FlyingV
    mégis mindkettő szétalázza a többi megoldást.

Ulkeshnek meg nincs igaza a multitaskkal kapcsolatban.

én egyébként továbbra se nagyon használok sem, copy-paste-et, ritkán IM-ezek telefonról, GPS szoftverre nicns szükségem, így a multitask sem létkérdés nálam. de mégegyszer, mindkét esetben a jelenleg elérhető rendszerek közül az iPhone-ban van a legjobban, legszellemesebben, 'legmobilosabban' megoldva a funkció.
  • Bith
    Persze, hogy az marad a cikk hozza a már megszokott "pontosságot".

Ferrer: gondolom, 3G-n próbáltad. Az Apple nem véletlen tiltott le bizonyos dolgokat a régebbi készülékeken. Egyszerűen azokban nem elég a memória. A 4-esben pl. 512MiB van, míg a 3G-ben csak 128.
  • Gerygrey
    Első helyen említik természetesen a multitask megjelenését, amely a negyedik verzió legnagyobb durranása (ahogy a 3.0 esetében a copy & paste számított annak).

Ez annyira LOL :)

Két olyan funkció, amire valamiért senkinek nem volt szüksége, amíg nem voltak, most meg ezek a legnagyobb újdonságok?
  • acdc
    Mielott jon az iphone4 gyors lelasitottak,hogy valtsanak.Ennyi.
    Gusztustalan?Ja!De sajnos naluk is a profit a cel.Sot naluk csak igazan.
  • acdc
    Mielott jon az iphone4 gyors lelasitottak,hogy valtsanak.Ennyi.
    Gusztustalan?Ja!De sajnos naluk is a profit a cel.
  • Ferrer
    Amúgy az alapértelmezett kereső továbbra is a Google, legalábbis nálam az maradt.
  • Ferrer
    Azt kell mondanom, hogy igaza volt Ulkeshnek.. Tényleg elég gusztustalan lett a multitask, és tényleg csak a legerősebb (Iphone 4) hardveren lehet majd jól kihasználni.. Én felraktam JB-vel, de nagyon nem tetszik, hogy minden a háttérben marad. Bár azt mondják, nem ettől lassul elsősorban, hanem a háttérképtől. Hm.. érdekes. Most raktam újra a 4.0-t, és gondolkozok, most beleapplikáljam-e a multitaskot..
    Szóval ha a multitaskot levesszük, nekem az eddig legjobban tetsző új dolgok a szebb dock és a magyar nyelv, amit pár perc alatt meg lehet szokni :)