Már nézhető a bombasikerű új Batman-rövidfilm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami tetszik ebben, hogy vannak seb helyei a batmannek. Végig gondolta már valaki hányszor meg lõtték, megvágták és megégették a mukit? Mondjuk lehet, ha nekem is annyi pénzem lenne akkor plasztikai sebész lazán eltûntetné a hegeket de momentán ez tetszett benne.
Ehhez nem tudjátok készül magyar felirat??
A Gollem (vagy hogy kell írni) filmhez is volt!
A Gollem (vagy hogy kell írni) filmhez is volt!
Next PC upgrade: 2022
Gyenge....
Szerintem igen is jól sikerült, én megnéztem eddig az összes Batmant amit készített és nekem a Batman Dead And jött be a legjobban.
Nem rossz, de a Joker egy kicsit béna. Meg van benne pár nyúlás régebbi Batman filmekbõl, meg valahol az Arkham Asylum játékból is.
Te egyáltalán végignézted? Mert akkor nem írnál ilyen hülyeséget!
De szerintem még a cikket sem olvastad el. 27000 dollárból készült!!! Te mit tudnál kihozni ennyi pénzbõl? Még Kis Vuk-ot sem.
Szerintem nagyon jó kis Batmúvi. Senki ne várjon Sötét Lovag alázást, de egy rajongói filmnek nem is ez a célja.
Elismerésem a készítõknek.
De szerintem még a cikket sem olvastad el. 27000 dollárból készült!!! Te mit tudnál kihozni ennyi pénzbõl? Még Kis Vuk-ot sem.
Szerintem nagyon jó kis Batmúvi. Senki ne várjon Sötét Lovag alázást, de egy rajongói filmnek nem is ez a célja.
Elismerésem a készítõknek.
Olyan mintha Uwe Boll rendezte volna. 😄
https://twitter.com/foodlfg
Na, majd talán ráveszem magam, hogy megnézzem. Az elején, amikor közelrõl mutatják, ahogy trappol a vízben, és csobban a víz, nagyon amatõr, elment a kedvem. De azért átpörgettem, lehet, hogy a sztori jó.
Ezen a jokeren nekem jobban átjött az, hogy egy gonosz figura, mint a Ledgeresen.
Abban az õrült Jokernek volt szerintem inkább hagsúlya.
Abban az õrült Jokernek volt szerintem inkább hagsúlya.