Komoly lesz a Jurassic Park játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a képen levõ pixelhalmaz szerintem zseniálisan nézett ki akkor is meg ma is😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Juj, ezek közül a Jurassic Parkot játszottam is még NES-en 😄
Ja, egyébként meg mi ez a retróhullám? Amikor a Jurassic Park új volt, akkor még divatban volt a NES, és ilyen játékot csináltak a filmbõl.
A Vissza a jövõbe filmekbõl meg ilyet meg ilyet, ezeket is évekkel a filmek után.
De komolyan, most ez mi? Lugosi Bélá féle Dracula-t nem akarják megjátékosítani, esetleg? 😛
A Vissza a jövõbe filmekbõl meg ilyet meg ilyet, ezeket is évekkel a filmek után.
De komolyan, most ez mi? Lugosi Bélá féle Dracula-t nem akarják megjátékosítani, esetleg? 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Persze, mindenképp. Azért lett ilyen szar. 😄 A dizájnerek kb 10 évvel jártak a technikai lehetõségek elõtt. Az irányítás pl most, a Natal/Kinect rendszerrel lehetne igazán fasza, a fizika meg aranyos volt, csak annnnnnnyira pontatlan és bugos, hogy az valami szörnyû.
😊 Voltak benne furcsaságok, de alapjában véve megelõzte a korát.
Jááááj, Trespasser! Minden idõk második legortopédabb mozgású játéka. A nagymellû, félkarú fõhõsnõvel, akinek a megmaradt jobb keze sem hajlik könyékbõl, ellenben egy kézzel simán sorozatot lõ AK-47tel. 😄
Hehe, régi szép idõk... 😛
Hehe, régi szép idõk... 😛
Ez tényleg 10 éves játékból a Trespasserbõl van kiszedve, ami jó ötlet volt, sziriszari megvalósítással...
Én azért jobban várom ezt a Vissza a jövõbe projectet..sok lehetõség van ám abban
10 éve? 😄 a dínó lehet, de ehhez a talajhoz hasonlót utoljára a doom2-ben láttam 😄
tuti nem a játékból van.
tuti nem a játékból van.
Hát nem túlzok ha azt mondom, hogy kb. 10 éve volt ilyen a high-end grafika. Komolytalan az egész. Nincsenek shaderek, a textúrák pixelesek, a növényzet 2D-s sprite halomnak tûnik, árnyékok és atmoszférikus elemek teljes hiánya. Szerintem még 2-3 év és egész jó game lehet belõle... <#buck>#buck>
Amúgy én Jurassic Park neve alá valami darkos (akció/)horror-t tudnék elképzelni az elsõ film tiszteletére (hangulatilag mint pl az Arcane Asylum), lazítva egy-két logikai fejtörõvel és mindenképp dúsítanám rpg-s elemekkel...
Amúgy én Jurassic Park neve alá valami darkos (akció/)horror-t tudnék elképzelni az elsõ film tiszteletére (hangulatilag mint pl az Arcane Asylum), lazítva egy-két logikai fejtörõvel és mindenképp dúsítanám rpg-s elemekkel...
Remélem ez a kép nem a játékból való, mert ilyen pixelrengeteget mint ami a földön van rég nem láttam.