Rondán leszerepelt az új képregényhős
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Gondolom a pénz-szûke miatt vállalta el ezt a filmet!"
szerintem inkább azért, mert elég jó buli egy western vagy képregényfilm fõszerepében lenni. mg a fõszerep is csábító, a sorozat is kinézett, de ekkora bukásnál visszafele sült el a fegyver.
pedig a képregénynek voltak remek korszakai, én még mindig várom, bár lehet, hogy tényleg meg kéne néznem az elõzetest.
szerintem inkább azért, mert elég jó buli egy western vagy képregényfilm fõszerepében lenni. mg a fõszerep is csábító, a sorozat is kinézett, de ekkora bukásnál visszafele sült el a fegyver.
pedig a képregénynek voltak remek korszakai, én még mindig várom, bár lehet, hogy tényleg meg kéne néznem az elõzetest.
Szegény Josh Brolin is látott már jobb napokat!
Gondolom a pénz-szûke miatt vállalta el ezt a filmet!
Megan Fox meg volt valamikor a Transformers 1-2-ben aztán szvsz a többi említésre sem méltó! Hullócsillag a drága,fõleg,h talán annak idején nem kellett volna leHitlereznie Michael Bay-t! Lehet ez köszön most vissza neki!
Gondolom a pénz-szûke miatt vállalta el ezt a filmet!
Megan Fox meg volt valamikor a Transformers 1-2-ben aztán szvsz a többi említésre sem méltó! Hullócsillag a drága,fõleg,h talán annak idején nem kellett volna leHitlereznie Michael Bay-t! Lehet ez köszön most vissza neki!
Irgum-burgum :)
Ez pont az a film, amit már a tréler 2 perce alapján meg lehet ítélni. Borzasztó szar színészi produkció, közhelyes történet és rendezés. Fox pedig egyre jobban hasonlít egy múmiára.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
...nem lett kaszált anyagilag...
Az a "lett" minek oda, te kretén?
Az a "lett" minek oda, te kretén?
Nálam mind a Crank, mind a Gamer nagyon fekszik, jó ki kikapcsolódás volt mind a 3 film.
A Boncasztal c. film sem volt szar, simán jó volt egy esti borzongatásra.
A Boncasztal c. film sem volt szar, simán jó volt egy esti borzongatásra.
Crank 2 és Gamer az egyik legtrébb film volt....
Gamer pont lealázta azt a közösséget aki épp az ilyen filmek legtöbb néézõjét adja. De Ök tudják..... vagy épp nem
Gamer pont lealázta azt a közösséget aki épp az ilyen filmek legtöbb néézõjét adja. De Ök tudják..... vagy épp nem
Wow. Egy újabb film, amiben Megan Fox hozza a tõle elvárható alakítást, és... Szép.