Sokat megmutat a legújabb Resident Evil 4-előzetes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d gagyi CGI-vel? Elég sux elõzetes, már bocs mindenkitõl...nekem ez a sorozat mindig is bûzlött a B-kategóriától...
A játékot nem ismerem, igy szerencsére nem kell/nem tudom összehasonlitani a játékkal, és igy szvsz teljesen élvezhetö a film. Lehet, h giccsparádé, de sztem semmi gond nincs ezzel kellenek ilyen filmek is ahol csak beülsz és nézel ki a fejedböl miközben jobbnál jobb effekteket vágna be eléd 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Teljesen igaz tiszta mátrix... zombik végitélet mutációk (wesker valami mutáns izé? xD) stb... ez mind szerepel a matrixba is. -.-'
Az a szemüveges csávó, csak nem Wesker akar lenni?
Igazi hollywood-i EYECANDY!
Amúgy ööööö,nem a kekeckedésért,de ha jól emlékszem volt Alice-nek vagy 1000 klónja!
Azokkal simán elrendezhetné a rosszfiúkat nem csak 3-ad magával!
Persze akkor túl rövid lenne a film... <#vigyor2>#vigyor2>
Amúgy ööööö,nem a kekeckedésért,de ha jól emlékszem volt Alice-nek vagy 1000 klónja!
Azokkal simán elrendezhetné a rosszfiúkat nem csak 3-ad magával!
Persze akkor túl rövid lenne a film... <#vigyor2>#vigyor2>
Irgum-burgum :)
mi tagadás, ez igaz <#vigyor5>#vigyor5>
YES! <#violent>#violent>
https://twitter.com/foodlfg
a nightmare után az év második legvártabb filmje, tuti elsõ napos mozi.
Megyek és megnézem a moziban ezt is. Igaz a játékokhoz minimális köze van, de mint sorozat és sf-horror-akció nekem nagyon bejön.
Ez már nagyon dvd szagú kezd lenni, jót nevettem a bemutatón, ha vígjátékként tekintem biztos nem lesz rossz...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Már nagyon várom...<#gun>#gun>