14
-
nessboth #14 3d gagyi CGI-vel? Elég sux előzetes, már bocs mindenkitől...nekem ez a sorozat mindig is bűzlött a B-kategóriától... -
#13 A játékot nem ismerem, igy szerencsére nem kell/nem tudom összehasonlitani a játékkal, és igy szvsz teljesen élvezhetö a film. Lehet, h giccsparádé, de sztem semmi gond nincs ezzel kellenek ilyen filmek is ahol csak beülsz és nézel ki a fejedböl miközben jobbnál jobb effekteket vágna be eléd :) -
bladesoft #12 Teljesen igaz tiszta mátrix... zombik végitélet mutációk (wesker valami mutáns izé? xD) stb... ez mind szerepel a matrixba is. -.-'
-
richard45 #11 Az a szemüveges csávó, csak nem Wesker akar lenni? -
#10 Igazi hollywood-i EYECANDY!
Amúgy ööööö,nem a kekeckedésért,de ha jól emlékszem volt Alice-nek vagy 1000 klónja!
Azokkal simán elrendezhetné a rosszfiúkat nem csak 3-ad magával!
Persze akkor túl rövid lenne a film...
-
vg #9 mi tagadás, ez igaz -
#8 ismét megmutatkozik az igénytelen, elbaszott ízlésed. -
#7 Giccsparádé. :\ -
#6 eléggé mátrixos , nekem nem jön be . -
FoodLFG #5 YES! -
winnie #4 a nightmare után az év második legvártabb filmje, tuti első napos mozi. -
Wittgen #3 Megyek és megnézem a moziban ezt is. Igaz a játékokhoz minimális köze van, de mint sorozat és sf-horror-akció nekem nagyon bejön. -
pixx #2 Ez már nagyon dvd szagú kezd lenni, jót nevettem a bemutatón, ha vígjátékként tekintem biztos nem lesz rossz... -
Wolf017 #1 Már nagyon várom...