Hiába tiltakoznak a Flash Forward rajongói
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Már az elsõ résznél érezni lehetett, hogy az egész úgy bukás,"
nocsak. honnan? rossz volt és, ami rossz, az megbukik?
"Egyedül az elején lévõ sok reklám miatt nem lett kasza 6 rész után."
ezt sem nagyon értem, de elsõ blikkre nagy butaság. reklám? annak mi köze a kaszához?
nocsak. honnan? rossz volt és, ami rossz, az megbukik?
"Egyedül az elején lévõ sok reklám miatt nem lett kasza 6 rész után."
ezt sem nagyon értem, de elsõ blikkre nagy butaság. reklám? annak mi köze a kaszához?
Már az elsõ résznél érezni lehetett, hogy az egész úgy bukás, ahogy van, és hogy a több évadról való álmodozás nem több, mint álmodozás. Egyedül az elején lévõ sok reklám miatt nem lett kasza 6 rész után.
Ezek idióták, mert 2:17-re leheveredtek? Akkor minek hívnátok azokat, akik 2 évre tettek ugyan ezt a Kossuth téren? :-))))))
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
akkor lett volna hiteles ha mindegyikbe nyugtato lövedéket lönek olyat amelyiket elefántoknál használnak garantáltan gyorsan estek volna össze 😄
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Kár, hogy vége lett. Szívesen megnéztem volna belõle még egy szezont.
(ha alapból 2 szezonra tervezték volna, nem 5-re, lehet, hogy a tömörebb sztori miatt nem fogyott volna el a nézettség, és kifuthatott volna a 2 szezon.)
(ha alapból 2 szezonra tervezték volna, nem 5-re, lehet, hogy a tömörebb sztori miatt nem fogyott volna el a nézettség, és kifuthatott volna a 2 szezon.)
amerikai idióták...de nem kell sokáig várni az itteni generáció is lesz ilyen hülye...
ehhehe.
és ha sopánkodnak, csak annyit mondani; volt rajtunk gyûrû, így megúsztuk az eszméletvesztést és így tüntetünk a sorozatért, hálátlan köcsögök.
és ha sopánkodnak, csak annyit mondani; volt rajtunk gyûrû, így megúsztuk az eszméletvesztést és így tüntetünk a sorozatért, hálátlan köcsögök.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
2.17 alatt jól meglehetett volna õket rugdosni, vagy valamivel leönteni <#idiota>#idiota>
áucs
Idióták XD
szerencsétlen 3 p*cs, aki komolyan vette és betonon fetrengtek, míg a többi elfesztiválozott a füvön...
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Szekeres te kretén,döntsd már el,2:16 vagy 2:17<#banplz>#banplz>
Bárcsak nekem is ez lenne a legnagyobb problemam hogy van e egy sorozat vagy sem...