14
-
winnie #14 "Már az első résznél érezni lehetett, hogy az egész úgy bukás,"
nocsak. honnan? rossz volt és, ami rossz, az megbukik?
"Egyedül az elején lévő sok reklám miatt nem lett kasza 6 rész után."
ezt sem nagyon értem, de első blikkre nagy butaság. reklám? annak mi köze a kaszához?
-
NLZ #13 Már az első résznél érezni lehetett, hogy az egész úgy bukás, ahogy van, és hogy a több évadról való álmodozás nem több, mint álmodozás. Egyedül az elején lévő sok reklám miatt nem lett kasza 6 rész után. -
Ender Wiggin #12 Ezek idióták, mert 2:17-re leheveredtek? Akkor minek hívnátok azokat, akik 2 évre tettek ugyan ezt a Kossuth téren? :-)))))) -
DeviloftheHell #11 akkor lett volna hiteles ha mindegyikbe nyugtato lövedéket lönek olyat amelyiket elefántoknál használnak garantáltan gyorsan estek volna össze :D -
bippo #10 Kár, hogy vége lett. Szívesen megnéztem volna belőle még egy szezont.
(ha alapból 2 szezonra tervezték volna, nem 5-re, lehet, hogy a tömörebb sztori miatt nem fogyott volna el a nézettség, és kifuthatott volna a 2 szezon.) -
GG #9 amerikai idióták...de nem kell sokáig várni az itteni generáció is lesz ilyen hülye... -
#8 ehhehe.
és ha sopánkodnak, csak annyit mondani; volt rajtunk gyűrű, így megúsztuk az eszméletvesztést és így tüntetünk a sorozatért, hálátlan köcsögök. -
ldavid #7 2.17 alatt jól meglehetett volna őket rugdosni, vagy valamivel leönteni -
Raziel Anarki #6 áucs -
Mat666 #5 Idióták XD
-
#4 szerencsétlen 3 p*cs, aki komolyan vette és betonon fetrengtek, míg a többi elfesztiválozott a füvön... -
#3 Birom mikor a cikk iro azt sem vagja, hogy 2 perc 17 masodpercrol van szo... -
xido #2 Szekeres te kretén,döntsd már el,2:16 vagy 2:17 -
Nonix #1 Bárcsak nekem is ez lenne a legnagyobb problemam hogy van e egy sorozat vagy sem...