Kitűzték A dolog premierjét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól mondod :-D
Nem is tudom van-e olyan jól sikerült remake, amit nem egy fekete-fehér klasszikusból forgattak? Szerintem nincs. Vagy nem jut eszembe egy sem. Amúgy Carpenter nem remake-et készített, hanem fogta az eredeti könyvet, amibõl a FF változat is készült és azt filmesítette meg.
Nem is tudom van-e olyan jól sikerült remake, amit nem egy fekete-fehér klasszikusból forgattak? Szerintem nincs. Vagy nem jut eszembe egy sem. Amúgy Carpenter nem remake-et készített, hanem fogta az eredeti könyvet, amibõl a FF változat is készült és azt filmesítette meg.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A cikkben egyedül a konkrét tény nem baromság. Miért ad bizakodásra okot, hogy a 82-es remake jobban sikerült az eredetinél? Egyrészt ez az új nem is remake, másrészt a 82-es filmet egy olyan rendezõ forgatta, aki elõtte már csinált pár klasszikus horrort. Ráadásul a fõszereplõ sem akárki. Ez az új viszont felmutat egy tapasztalatlan rendezõt pár nímanddal, ez mitõl biztató?
Mr. Eko/Simon Adebisi az Északi-sarkon? Valaki bevette a Vigyorexet ... 😊