Nem viccel a Tekken-mozifilm új plakátja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom hogy régi komment, de véletlenül idetévedtem, megláttam, és most egyszerûen reagálnom kell rá:
"hát én a harcmûvészet terén elég jó vok mivel már vagy 8 éve kung-fuzok..."
Én meg 7 évig karatéztam. És? Ismerek olyanokat akik 17 éve, 27 éve vagy akár még régebb óta foglalkoznak harcmûvészettel, dfe mégsem mondanak olyat hogy "elég jó vagyok"
"...a többi szereplõ se valmi nagy ász..."
Ja. Például Lateef Crowder is egy szánalom .
"...de ennek a gyereknek én mutatok ulyan ugro rugást amit õ életébe nem csinál meg..."
Hogy ha te vagy Mónus Viktor, akkor tekintsd semmisnek a következõket, de ha nem akkor gondolkozz el egy kicsit. Ez a srác néhány olyan rúgást is végrehajt fejmagasságban, amit ha jól tudom a kungfu egyáltalán nem is tartalmaz (pl. cheat720, youtube-on megkeresheted). Ezenkívül az aerialswitch-et (amire szintén rákereshetsz youtube-on) a gyengébbik oldalán ugrotta, ráadásul elég magasan. Ezt szerintem nem tudod utána csinálni (nem mintha ismernélek, de a tornászok is többnyire csak az egyik oldalukon tudnak rendesen arábelezni), de ha esetleg tévednék, akkor bocs.
hát én a harcmûvészet terén elég jó vok mivel már vagy 8 éve kung-fuzok de ez a gyerek aki a fõszereplõ ez nagyon gáz a többi szereplõ se valmi nagy ász kivéve kung-lee õ harcmûvész(õ játssza law ot) de ennek a gyereknek én mutatok ulyan ugro rugást amit õ életébe nem csinál meg szal ennyit errõl am úgy ha valakinek van kedve a film rõl beszélgetni nyugottan irhat ide :[email protected]
Ilyen rossz filmet rég nem láttam. Az a barna karrierbuksza úgy "karatézik" mint egy pantomimbohóc. Egyszerûen nevetséges és az a durva, hogy komolynak szánták.
Azért a fõszereplõ srác ott van bunyó terén: Jon Foo

Már megmutatta 1-2 filmben, hogy harcmûvészetben ott van.
Ja, nem viccel...mert komolyan gondolják :-)
Az MK film nem elõzetes, ez még nem esett le?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

"Ha van egy mûfaj amibõl egyszerûen képtelenség normális filmet készíteni az a videójátékok által inspirált verekedõs filmek. Ez egyo lyan törvény ami a nagykönyvbe lett megírva. Persze próbálkozni attól még szabad..."

Így van ennyi.
Így van, az elsõ rész a maga korában teljesen korrekt kis film volt, mai szemmel nyilván vicces már benne 1-2 dolog, de hát ez van. A második részben viszont nem csak Lambert hiánya a gáz szvsz, azért érezhetõen gyengébbre sikerült. De még mindig a tûrhetõ kategória.

Nekem a Mortal Kombat elsõ részével nem volt semmi bajom, a másodikkal is csak fõleg azért, mert nem Christopher Lambert játszotta Raydent.

Victor1103
Ha van egy mûfaj amibõl egyszerûen képtelenség normális filmet készíteni az a videójátékok által inspirált verekedõs filmek. Ez egyo lyan törvény ami a nagykönyvbe lett megírva. Persze próbálkozni attól még szabad...

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Abszolút igaza van az elõttem szólónak, az eddigi elõzetesekbõl kiindulva körülbelül olyan komoly film lesz, mint a Dragon Ball. (mint DB-fan szerintem kritikán aluli, ócska fos, megszégyenítése a rajzfilmnek)

Tulajdonképpen ezeket a filmeket nehezebb elrontani, mint jól megcsinálni. Szerintem senki nem vár el az ilyen bunyóra orientált filmektõl csavaros fordulatokat, drámai párbeszédeket, fetrengve-röhögõs poénokat.
De még így is képtelenek jól megcsinálni, a szerelmi szál nélkülözhetetlen, és a verekedések is szánalmasak.
Az utóbbi idõben egyedül az új Mortal Kombat elõzetese tudott meggyõzni, függetlenül attól, hogy fake vagy sem. Remélem nem, mert nagyon bíztatónak tûnik.

Ez nem B kategória, sokkal inkább Zs. Az egyes Tekken játékok introi és egyéb átvezetõi megeszik reggelire az egész filmet.

Ezt a tejfelesszájút a plakáton még Teréz anya is lekombózná.
"Nem viccel a Tekken-mozifilm új plakátja" Van érzéke a szar címekhez az ipsének. Úgy mindenhol azt írták, hogy nagyon B kategória szaga van a produkciónak de engem is érdekel ami nem azt jelenti, hogy sokat várok töle max azt a szintett ami a DOA hozott. :S
motyodlee
épp ellenkezõleg, röhej ez a plakát<#integet2>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

RoyalPredator
CHINA MADEEEEEEEEEEE

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

TreDoR
Volt: "Street Fighter: The Legend of Chun-Li"

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

"a tavalyi Street Fighter-mozifilm bukása"
Lemaradtam valamirõl...Volt ilyen film?
de gagyi plakát...<#vigyor1>