18
  • JMáté
    Tudom hogy régi komment, de véletlenül idetévedtem, megláttam, és most egyszerűen reagálnom kell rá:
    "hát én a harcművészet terén elég jó vok mivel már vagy 8 éve kung-fuzok..."
    Én meg 7 évig karatéztam. És? Ismerek olyanokat akik 17 éve, 27 éve vagy akár még régebb óta foglalkoznak harcművészettel, dfe mégsem mondanak olyat hogy "elég jó vagyok"
    "...a többi szereplő se valmi nagy ász..."
    Ja. Például Lateef Crowder is egy szánalom [vigyázat, ez a mondat nyomokban iróniát tartalmazhat!].
    "...de ennek a gyereknek én mutatok ulyan ugro rugást amit ő életébe nem csinál meg..."
    Hogy ha te vagy Mónus Viktor, akkor tekintsd semmisnek a következőket, de ha nem akkor gondolkozz el egy kicsit. Ez a srác néhány olyan rúgást is végrehajt fejmagasságban, amit ha jól tudom a kungfu egyáltalán nem is tartalmaz (pl. cheat720, youtube-on megkeresheted). Ezenkívül az aerialswitch-et (amire szintén rákereshetsz youtube-on) a gyengébbik oldalán ugrotta, ráadásul elég magasan. Ezt szerintem nem tudod utána csinálni (nem mintha ismernélek, de a tornászok is többnyire csak az egyik oldalukon tudnak rendesen arábelezni), de ha esetleg tévednék, akkor bocs.
  • kevin chan
    hát én a harcművészet terén elég jó vok mivel már vagy 8 éve kung-fuzok de ez a gyerek aki a főszereplő ez nagyon gáz a többi szereplő se valmi nagy ász kivéve kung-lee ő harcművész(ő játssza law ot) de ennek a gyereknek én mutatok ulyan ugro rugást amit ő életébe nem csinál meg szal ennyit erről am úgy ha valakinek van kedve a film ről beszélgetni nyugottan irhat ide :[email protected]
  • Zoliz
    Ilyen rossz filmet rég nem láttam. Az a barna karrierbuksza úgy "karatézik" mint egy pantomimbohóc. Egyszerűen nevetséges és az a durva, hogy komolynak szánták.
  • Wittgen
    Azért a főszereplő srác ott van bunyó terén: Jon Foo

Már megmutatta 1-2 filmben, hogy harcművészetben ott van.
  • Ender Wiggin #14
    Ja, nem viccel...mert komolyan gondolják :-)
    Az MK film nem előzetes, ez még nem esett le?
  • Mat666
    "Ha van egy műfaj amiből egyszerűen képtelenség normális filmet készíteni az a videójátékok által inspirált verekedős filmek. Ez egyo lyan törvény ami a nagykönyvbe lett megírva. Persze próbálkozni attól még szabad..."

Így van ennyi.
  • Justil
    Így van, az első rész a maga korában teljesen korrekt kis film volt, mai szemmel nyilván vicces már benne 1-2 dolog, de hát ez van. A második részben viszont nem csak Lambert hiánya a gáz szvsz, azért érezhetően gyengébbre sikerült. De még mindig a tűrhető kategória.
  • North
    Nekem a Mortal Kombat első részével nem volt semmi bajom, a másodikkal is csak főleg azért, mert nem Christopher Lambert játszotta Raydent.
  • Victor1103
    Ha van egy műfaj amiből egyszerűen képtelenség normális filmet készíteni az a videójátékok által inspirált verekedős filmek. Ez egyo lyan törvény ami a nagykönyvbe lett megírva. Persze próbálkozni attól még szabad...
  • NiGhTM4R3
    Abszolút igaza van az előttem szólónak, az eddigi előzetesekből kiindulva körülbelül olyan komoly film lesz, mint a Dragon Ball. (mint DB-fan szerintem kritikán aluli, ócska fos, megszégyenítése a rajzfilmnek)

Tulajdonképpen ezeket a filmeket nehezebb elrontani, mint jól megcsinálni. Szerintem senki nem vár el az ilyen bunyóra orientált filmektől csavaros fordulatokat, drámai párbeszédeket, fetrengve-röhögős poénokat.
    De még így is képtelenek jól megcsinálni, a szerelmi szál nélkülözhetetlen, és a verekedések is szánalmasak.
    Az utóbbi időben egyedül az új Mortal Kombat előzetese tudott meggyőzni, függetlenül attól, hogy fake vagy sem. Remélem nem, mert nagyon bíztatónak tűnik.
  • Justil
    Ez nem B kategória, sokkal inkább Zs. Az egyes Tekken játékok introi és egyéb átvezetői megeszik reggelire az egész filmet.
  • Alfa Of NS
    Ezt a tejfelesszájút a plakáton még Teréz anya is lekombózná.
  • GG
    "Nem viccel a Tekken-mozifilm új plakátja" Van érzéke a szar címekhez az ipsének. Úgy mindenhol azt írták, hogy nagyon B kategória szaga van a produkciónak de engem is érdekel ami nem azt jelenti, hogy sokat várok töle max azt a szintett ami a DOA hozott. :S
  • motyodlee
    épp ellenkezőleg, röhej ez a plakát
  • RoyalPredator
    CHINA MADEEEEEEEEEEE
  • TreDoR
    Volt: "Street Fighter: The Legend of Chun-Li"
  • egyhengerBt
    "a tavalyi Street Fighter-mozifilm bukása"
    Lemaradtam valamiről...Volt ilyen film?
  • FrostyDK
    de gagyi plakát...