46
Stanley Park (BBC)
-
#46 jó hír
"Lionsgate is adapting Stanley Park, a pilot it produced in the UK for the BBC, for the US market. " -
#45 ehh -
#44 "dear fans and friends, sadly the BBC have decided not to commission the full series of Stanley Park, despite the immensely great critical and viewer support. We think this begs a larger question - why pilot shows if they aren't listening to the viewers and license payers? This happened to Being Human too, until fans petitioned. What do you think? Have your say here!" -
#43 felvezetésnek teljesen jó volt az első rész
később kimozdulhattak volna mindenfelé plusz bandázhattak volna együtt
-
#42 Úgy látom lelőtték :( Kár érte. -
#41 " is no longer on Iplayer :( Some are so keen to see more they've threatened to burn their TV licences if they don't get a series! We our fans and hope to have good news soon - so please stick with us, and keep telling your friends about the Carrie Bradshaw of Croydon"
fészbukon ezt írták -
#40 hát - pusztán logikai alapon - ha az dönti el a sorozat jövőjét h tetszik e a népnek akkor a folytatás még le sincs forgatva.. de tényleg ötletem sincs.. jó lenne ha folytatnák az egyszer biztos :) -
#39 Azt én is olvastam a BBC blogon,de azért nemhiszem hogy 1hónapot várnának a következő résszel. -
#38 ahogy én olvasom leadták 3 különböző dráma pilotját.. azt gondolom, ha tetszik a népnek akkro az új bbc-n folytatják
"I promise if you like pilot, we have even better stuff in store. These characters go on a real journey. " -
#37 Pont ezaz,hogy nincs.Megnéztem a BBC weboldalát és egyik csatornán sem fogják leadni ezen a héten. Semmi infó nincs a neten. -
#36 Infó? -
#35 Jónak ígérkezett, de azért az első részbe kicsit több kellett volna. Pl.: több helyszín, még fordulatos cselekmények, több poén. De én azért reménykedem hogy lesz folytatás... -
#34 oh fuck -
#33 :/ Kapják be... -
#32 Úgytűnik,hogy kuka a sorozat.Pedig ígéretesnek tűnt. -
#31 Honnan tom letölteni??? Mert google-ben nem naon sikerült találnom... -
#30 Lehet,hogy 2hetente jön.Bár...lehet,hogy következő rész sem lesz,mert sehol semmi infó. -
#29 én még most se látom :/ -
#28 remélem gyorsan fent lesz, eléggé bejövős:D -
#27 Úgy emlékszem, hogy angiában szombaton este 10 órakor adják le. És úgy számold, hogy magyarország +1 óra, ugy hogy elvileg angliában most lett vége a mai epizódnak. -
#26 Nem tudom :D -
#25 Minden szombaton adják le az új részeket nem? -
#24 Ma adták le? -
#23 Én azt mondom,hogy éjfél után kerül fel torrentre. -
#22 Mikor lesz a második rész nem tudja valaki? -
#21 te vagy a köcsög nem én: DDD -
#20 +fav -
tikim #19 Na ezt most már megnézem magamnak. nagyon kiváncsi vagyok, mert a skins a 3 évadtól szerintem iszonyat ellaposodott, a 4edik évad meg valljuk be nézhetetlenül szar volt, a budapesti skins party meg kritikán aluli. ugyhogy az a sorozat kifujt, viszont kedvelem a témát, stílust ugyh kiváncsian várom ezt. -
#18 te pont úgy viselkedsz mint gayben :)
amugy meg fav -
#17 +fav -
#16 Na megnéztem, jó cucc :) -
#15 hetente egy rész lesz nemtudom miről beszélsz :D
első évad be van rendelva, max ha nagyon rossz lesz a nézettség akkor leveszik a műsorról... vagy nem? most már én se vagyok ebbe biztos...
egy kis infó a sorozatról(angol) -
#14 Ja, azt hittem, hogy a S01E01 után egyből jön a többi. Akkor keresni kell egy nézettségi adatot. Csak nem szedik le. :) -
#13 Mint lejjebb olvashattad ez még csak egy pilot.Első bevezető rész..ez alapján döntik el, hgoy lesz-e tv ben vagy nem...ebből lett.Ill a pilot teccett a bjráknak, leadták tv be..Megnézik milyen rá a kereslet, és akkor ha van akkor el kezdik írni a többi részt..Még elég új.Szóval majd 1-2 hét múlva keresgélj utánna:] -
#12 Mint lejjebb olvastad még csak pilot van.Első bevezető rész..ez alapján döntik el, hgoy lesz-e tv ben vagy nem...ebből lett.Ill a pilot teccett a bjráknak, leadták tv be..Megnézik milyen rá a kereslet, és akkor ha van akkor el kezdik írni a többi részt..Még elég új.Szóval majd 1-2 hét múlva keresgélj utánna:] -
#11 Egyébként Cardiffban(Wales) játszódik a sorozat. Episode listát tud valaki, mert én nem találtam semmit, hogy hány rész, mikor stb... -
#10 meg annak nem is volt normális vége, 2 évad után befuccsolt és elkaszálták -
#9 főbb szereplők
-
#8 Sugar Rush-t meguntam 2. évadnál. Nem volt rossz, csak sok egy helyben evezés volt. -
#7 ebből még csak egy rész van :P
egyébként tunak ezek az angolok, az ilyen tinisorozatok nagyon bejönnek nekem is, Skins, Sugar Rush és még talán a Misfits is ide sorolható.
ez is nagyon jónak indul, a karakterek is tetszetősek, főleg az a csaj aki a meleg sráccal jóban van :D