52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • csaklaca
    a ködre én is felkészültem!:)
  • TaRka0107
    Akkor off-ba menj át.
  • bigboi8814
    géped milyen?
  • bubito
    Miaz a clean install???
  • bubito
    Nem eredeti, torrent, de vagy5 féle helyről letöltöttem különbözőket és mindegyikkel ugyan az a probléma. Valami a gépen nincs jól beállítva vagy nem tudom. Nem volt még driver csere.
  • Tikal #17617
    Eredeti? Clean install után is ezt csinálja? Videokártya driver csere volt már?
  • bubito
    Valaki kérem adjon megoldást mert már felrobbanok a dühtöl, egyszerűen nem értem hogy ha feltelepítem a játékot, és elindítom mindíg leáll és kiírja hogy a ETS2 működése leállt és elkezd nekem megoldást keresni rá utána kiírja hogy a program helyes működése hiba miatt megszakadt. Akár mivel probálkozok: tűzfal kikapcsolás, internet kikapcsolás, kompatibilitás megoldás, semmi besejön semmi elseindul egyből leáll. Valaki kérem írjon megoldást előre is köszönöm!
  • kerel
    még hogy nincs nagy forgalom :D éjjel 1 óra körül...

Ezt meg nem értem, mire vár? Be akar sorolni de hátulról nem jön semmi mégis áll...

• csaba90
    igen. de ha valami modot töltök le pl egy skint és azon akar az ember még módosítani akkor azt megint ki kell csomagolni meg vissza stb... én pl vagy 30-szor megcsináltam ma az MAN skinjén amig pontosan belőttem hogy hova tegyem a "matricát" :D
  • Gépész01
    vagy kezdjem újra.?? azt nem nagyon szeretném.. 16 szinten voltam már..
  • kerel
    Nem semmi... 30.000 km-et mentem én is, de ekkora ködöt még nem láttam...
  • Tikal #17611
    ezt egyszer kell csak egyébként.

a base.scs-t nekem nem nyitja meg a winrar.
  • csaba90
    először én is csináltam így.. de most rájöttem ahogy egy skint csomagoltam ki van egyszerűbb módja is, pl winrarral megnyitom a a valamilyen.scs fáljt és rányomok hogy kicsomagolás ide... és kész :D
  • TaRka0107
    Távolsáig fényszóró a neve, amit a "K" betűvel kapcsolsz fel. L-el először helyzetjelző, utána tompított.
  • Tikal #17608
    scs_extractor base.scs base

vársz amig befejezi, majd

scs_extractor base.scs definition

vársz amig befejezi, majd

exit

kell a végére az exit parancs is, és akkor lesz két mappád, a definiton nm kell, mehet kukába.

így csináltad?
  • 0Diaz0
    Igen,nagyon szép.. :D

Még pár ködös kép...

Ez még a Magnummal volt...

Minden ami van,felkapcsolva... MAN-ban...

Ez meg amikor már kezdett felszállni a köd.. :)
  • flashkah
    Az szép lehetett. :D De látom más kolléga sem találkozott még ilyennel.
  • 0Diaz0
    Én kb minden másnap összefutok egy ilyennel ha esik..
  • nico79
    Köszi.
    Márt csak azt nem tudom,hogy mikor definiáltam akkor miért üres majdnem minden mappa? Kihagytam volna valamit?
    Csak a mappa látszik meg az egyéb nyalánkság,de a lényeg nem.Illetve,hogy tudom vissza rakni?
  • 0Diaz0
    Nemnem.. gyárilag van benne.. olyan köd volt mint a szemét, és szűk 2sávoson kellett mennem, egy nagyon kanyargós úton.. tehát tempomatot belőttem 50re,és így mentem végig.. :D
  • flashkah
    Én 30000 km-t levezettem már de még egyszer sem találkoztam ilyen köddel. Vagy ez valami mod?
  • csaba90
    én mentem már 25.000 km-t de ködbe még soha nem jártam, nem hogy ekkorába :D
  • 0Diaz0
    Énse szoktam használni... csak ha nagyon sötét van, vagy olyan köd... mert tegnap este nekem mindkettő volt..
    És itt örültem hogy volt pár lámpám.. amúgy meg tompított lámpa a neve.. nem távolsági :)
  • Bal0924
    De a távolságit akkor sem kapcsolnám fel. (csak akkor ha nincs senki szembe)
  • 0Diaz0
    Nem-e? Nagyon sokat számitanak.. főleg olyan ködben ,hogy kettőig nemlátsz... de itt látod hogy minden felvan kapcsolva..
  • Bal0924
    K gomb a Távolsági fényszóró-t kapcsolja be, azt élőben is vakítja az embert a fénye..
  • csaklaca
    na,itt az én szemem fénye!:)

• csaklaca
  • Gépész01
    simán játszottam nem pecseltem fel
  • zozyk
    Italy <3

• ricsa008
    hát én nem ezt vettem észre... A K betüvel mindent betudok kapcsolni és kilehet égetni vele a szembe forgalom szemét...
  • macleody
    Nem felejtetted el felpeccselni a játékot 1.1.3-ra?
  • Bal0924
    Akkor azok a kiegészítő lámpák semmit sem érnek, csak dísznek vannak...
  • Gépész01
    Sziasztok!

Olyanba kérném a segítségeteket, hogy véletlenül letöröltem az ets 2 őt.. A doc.and sett.-be csak Profile marad meg. Újra telepítettem a játékot és át tettem a profilomat minden jó felismeri és a betöltés után kilépet ezzel a felírattal Euro Truck 2 működése leállt.

Hogyan tudnám vissza hozni a mentésemet?

Előre is köszönöm a válaszokat!

• 0Diaz0
    Minden bevolt kapcsolva.. amilyen lámpa van,az mindd bevolt kapcsolva.
  • Zámbó
    Hát igen a toltás az nekem se megy :DD GTS ben könnyebb volt :DD
  • csaba90
    bocs rosszat töltöttem fel na szóva lezen a képen jól látni :/
  • csaba90
    hali!
    valaki nem tudja hogyan tudnám megcsinálni hogy a "matrica" az ajtón ne legyen ilyen pixeles? próbáltam a felbontást növleni de akkor eltűnt minden :S
  • Zámbó
    Be linkelnétek nekem is pla azt h tudjad matricázni
  • zsoly2x
    Ez az en gepem!!!