Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Részlet, a kézikönyvbõl (pdf):
Game Activation
1. To unlock the full functionality of this game you need to activate it by entering
the Product Key code supplied with your copy of the game. Enter the Product
Key at the bottom of the screen. No Internet connection is required to activate
the game. Note that you can copy & paste the whole Product Key via Windows
clipboard.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Medicina: (seri@l)- FAIRLIGHT) ???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
www.smart-bus.hu
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
De ez nagy marhaság, mert pl. kormány gombjaira is próbáltam, nem reagált! Mivel lehet baja??? Kihúzott kormánnyal is ezt tapasztalom!
Windowsban lehet vmi de nem tudom mi az!! Olyan ritka jelenségem van, amit a Google nem is ismer?!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
1#
Ha a gépet sebességbe rakom és a kuplungot nyomva tartom akkor szép lassan lefullad. Nem azonnal de azért lefullad. Bár ez a gond csak azoknál jelentkezhet akik használják a kuplungot.
2#
Én is kipróbáltam a kézifékes gyorsulást és olyan 20 km/h-ig ment el. Ennek nem igazán kellene így lennie, mivel a hivatalos neve a parkolófék. Tehát több tonnát kéne órákra mozgásképtelenné tennie, de végül is állóhelyzetben ez itt is így mûködik.
Felbasz...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
<#violent>#violent>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Más: Hogy lehet a vezetõülésben kamerát forgatni?? Az egér mozgására nem reagál, bal gombot lenyomva se!
Los Angeles, California

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Los Angeles, California
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
www.smart-bus.hu
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
www.smart-bus.hu
@paj01: Ja, sajna elég gány lett a kódolás, lesz nemulass, ha az ETS2 is ilyen hullámzó teljesítményû lesz (nálam ügyességi pályákon nem megy 50 fps alá a sebesség, szabad pályákon 15-35 között ingázik).
@Solt: Ezt feljegyzem, de nem hiszem, hogy bármit is csinálnának vele (talán az ETS2-nél..). Tükörállítás viszont csak az ETS2-ben lesz.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
V-Power Shell
Illetve úgy emlékszem volt szó a tükörállítási lehetõségrõl. Na ezt nem találtam...
www.smart-bus.hu
"Go to Start\All Programs\SCANIA Truck Driving Simulator\Troubleshooting\ and use "Play SCANIA Truck Driving Simulator (DirectX)".
Magyarán indítsátok DirectX-el a játékot OpenGL helyett, hátha segít. 😉