Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó de akkor hol a crack vagy a key???
Most mit nem értesz? A spoilerest? Így írták egy külföldi szájton, így volt a leírásban, állítólag a kód a crack, amit egy ismert warez-releaser adott ki hozzá. (Tényleg õ volt? <#idiota> )

Részlet, a kézikönyvbõl (pdf):

Game Activation
1. To unlock the full functionality of this game you need to activate it by entering
the Product Key code supplied with your copy of the game. Enter the Product
Key at the bottom of the screen. No Internet connection is required to activate
the game. Note that you can copy & paste the whole Product Key via Windows
clipboard.
ezt nem értem!!!
És a serial lenne a crack hozzá?? Pár helyen így van fent. (Ha nincs online check a kódra, akkor elvileg jó).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(Medicina: (seri@l)- FAIRLIGHT) ???
Állítólag az Extendeddel akárhol mehetsz!
Most a demók közt mi a különbség?? Ami az SCS oldalán van, az 403MB-os, #8903-nál lévõ 533MB, de van Extended Demo is, az 1.42GB. Meg van torin 1.29GB-os is.
LeWyTy
Gondolom ez fake.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

AudiQuattro
Mm 4:3 nem?

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Állíts az érzékenységén...

www.smart-bus.hu

MANos Viktor
Miért olyanra csinálták(T&T, gondolom ETS2 is ilyen lesz) a játékot hogy alul és felül van egy fekete csík, mire jó ez? :S

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

TruckerDave
Hát nekem az irányítás nagyon nem jött be. :/ ETS 2-õs videókból nem tûnt rossznak, de billentyûzettel szerintem katasztrofálisan lassan fordul a kormány.. Meg lehetne valami gomb ami vissza fordítja a kormányt mint pl OMSI-ban. (Ha van esetleg akkor elnézést, nem sokat játszottam még vele)

wollnerd
Az nem lehet hogy régi típusú billentyûzetem van? (nem USB-s)
De ez nagy marhaság, mert pl. kormány gombjaira is próbáltam, nem reagált! Mivel lehet baja??? Kihúzott kormánnyal is ezt tapasztalom!
Windowsban lehet vmi de nem tudom mi az!! Olyan ritka jelenségem van, amit a Google nem is ismer?!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

További általam észlelt hibák:
1#
Ha a gépet sebességbe rakom és a kuplungot nyomva tartom akkor szép lassan lefullad. Nem azonnal de azért lefullad. Bár ez a gond csak azoknál jelentkezhet akik használják a kuplungot.
2#
Én is kipróbáltam a kézifékes gyorsulást és olyan 20 km/h-ig ment el. Ennek nem igazán kellene így lennie, mivel a hivatalos neve a parkolófék. Tehát több tonnát kéne órákra mozgásképtelenné tennie, de végül is állóhelyzetben ez itt is így mûködik.

Nos akkor nem tudom mi lehet a baj.<#fejvakaras>

wollnerd
Sõt! nem tudok jobbra- balra nézni se! Ugyanolyan a szitu mint a City Car Drivingben! WFT! Akkor nem is a játékkal van gond?!
Felbasz...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Nem reagál! És a Numpados nézeteket se tudok váltani! ha folyamatosan nyomogatom a pl. num 6-ot, akkor észrevehetõ hogy csak 0.2 másodpercre vált arra a nézet aztán vissza.
<#violent>

Stig95
Drogos állat <#idiota>

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Én is várom 😊
Légyszi ne haragudjatok meg de valamikor már letölthetõ lesz majd a egész játék ? Csak azért akarom letölteni mert én az euro truckot akarom majd megvenni.

LeWyTy
Van má krekk?<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Altot kell nyomva tartani.

fuszhi
Hát nem tudom , nekem tetszik én is az ets 2 õt várom már nagyon szerintem nekem a kormányzás "megteszi", szóval nekem tetszik. A tolatás tükörbõl sikerült elég jóra elégségest adok magamnak ahhoz képest hogy nem állítható a tükör és kijöttem a gyakorlatból viszont elsõre zöldbe álltam koccanás nélkül igaz elcsúsztam de még így is nem az a nyögvenyelõs volt figyelni azért kellett. készítettem képet csak úgy a 3 vasparipáról hamár 😊)

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

wollnerd
De balfasz voltam! A vezérlõ-nél a fék tengely gombja ugyanaz volt mint a gáz tengely!<#falbav> Most tökéletes!<#taps>
Más: Hogy lehet a vezetõülésben kamerát forgatni?? Az egér mozgására nem reagál, bal gombot lenyomva se!

Tomika boy
Ez már az egész játék??

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

LTomi
Én nem nevezném õsréginek, de nem szélesvásznú. Csak az SCS új játékainál van probléma a képaránnyal.

Los Angeles, California

Talán nem jelent gondot pár kedvcsináló kép STDS-bõl...

botyika
jó nagyon, csak olyan optimalizálatlan (vagy erõforrásigényes) a grafmotor, hogy gyakorlatilag játszhatatlan úgy hogy szép is legyen egyszerre, rondán viszont viszi 😊
Valami olyasmi, én is csak "free ride"-ban nyomom. 😄DD

Jó ötlet. 😄 Mondjuk én nem veszem meg mert nem érdekel engem ez az ügyességi kamionozgatás. Majd ETS2-t 😄 Amúgy 3. képen az egy Stadion?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Én azt vettem észre ha behúzom a kéziféket,és nyomom neki a gázt akkor utána még elindul a kamion megy 1-2 métert és meg áll.Ez hogyan lehet?

miért milyen õsrégi monitorod van?😄
LTomi
Egyszerûen nem igaz, itt is átvették az Extreme Trucker sorozat hülyeségét. Itt sem lehet 5:4-es képarányra állítani a játékot, csak 16:9-ben fut. Elég rosszul néz így ki, borzasztó zavaró a két fekete csík a képernõ tetején és alján. Ezenkívül eddig meg vagyok elégedve a munkájukkal, habár klasszisokkal jobban is optimalizálhatták volna.

Los Angeles, California

Valamelyik pályán nem lehet kimenni a városba??? Mint T&T-ben?
Nekem is az volt tedd közepesre a grafot és menni fog! Én feltettem maxra homályos volt mint atom minden levettem közepesre és már szépek a mûszerfalak is 😊
Kisvigyori
Scania Truck Driving Simulatornak nincs külön topik?

kisvigyori

AudiQuattro
Köszi,nagyjából megoldottam,de most meg olyan problémám van,hogy homályosak a mûszerek,átrakom a képarányt 100%osra akkor jó,de viszont akkor meg nincs menü😄D

FSAA nincs a játékban, csak morfológiai élsimítást tudsz bekapcsolni, az meg elég trágya alacsonyabb felbontáson (értsd: 1680x1050 alatt).

A fejlesztõkre jobban odafigyelnek... jelzik a "hibát", az AMD meg csinál hozzá egy CAP profilt. Elvileg ennyi...

www.smart-bus.hu

AudiQuattro
Valaki tudna segíteni beállítani a grafot,a videokártya driverét is felhúztam de akkor is semmi élsimítás nincs. :S

Felkerült a listámra, elvégre nem nagy dolog megdobni õket egy e-maillel (gondolom).

Annyit kéne tenniük, hogy jelzik az AMD felé, õk meg beleteszik a következõ CAP frissítésbe.

www.smart-bus.hu

@kutizsolt: Nézd meg, hogy nincs-e valahol DirectX-es parancsikon vagy a Dokumentumok mappában, vagy a játék Bin könyvtárában. A T&T-nél emlékeim szerint volt, lehet, hogy az installer baszta el kitenni Start Menübe.

@paj01: Ja, sajna elég gány lett a kódolás, lesz nemulass, ha az ETS2 is ilyen hullámzó teljesítményû lesz (nálam ügyességi pályákon nem megy 50 fps alá a sebesség, szabad pályákon 15-35 között ingázik).

@Solt: Ezt feljegyzem, de nem hiszem, hogy bármit is csinálnának vele (talán az ETS2-nél..). Tükörállítás viszont csak az ETS2-ben lesz.

Boxer HUN
Nekem akkor is bejön... ezért kell megvenni a termékeiket, hogy legyen elég pénzük az új grafikus motor fejlesztésére is. 😄

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

gigamen
Így igaz.
kutizsolt
nekem ott elo jon 3 play scania driving simulator es akarmelyikre megyek nm adja elo hogy atalitsam directx-e!

V-Power Shell

Nagyon optimizálatlan, de ezt lehetett várni TT után. ETS2 is ilyen lesz. Gyenge ez az engine.

Nem használja ki a 2 gpu-t. HD6990-n csak az egyik mag fut...

Illetve úgy emlékszem volt szó a tükörállítási lehetõségrõl. Na ezt nem találtam...

www.smart-bus.hu

Engem az idegesít, hogy a tükröket még nem lehet állítani majd csak 2-ben a másik meg az, hogy autómata váltón vagyok tolatok és ha megállok kibassza üresbe és már hiába nyomom a tolatást!
Akinek akadozik a játék, esetleg próbálja meg ezt:

"Go to Start\All Programs\SCANIA Truck Driving Simulator\Troubleshooting\ and use "Play SCANIA Truck Driving Simulator (DirectX)".

Magyarán indítsátok DirectX-el a játékot OpenGL helyett, hátha segít. 😉

Kitûnõ, köszi! Jöhet bármi ehhez hasonló hiba. 😉