Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fuszhi
Ezek az út elemek 😊, Omziba is lehetne velük mit kezdeni.

Még két hónap. S itt ETS2
Vajon ha megjelenik, nálunk mikorra lehet boltokba kapni?

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

TruckerDave
Akkor felejtõs <#levele> A Vajofone tarifái túl drágák <#idiota><#idiota>

..persze mindezt jó pénzért.xd
Pénzt meg úgy kell elküldeni,hogy az emelt díjas Vajvodafone számot kell hívni.<#idiota>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

A kormányzás csak nekem tûnik úgy hogy kissé késik? (kormánnyal)?

Megaliner Import... 😄DDDD

megas
Köszönöm, sikerült.

Don\'t worry, be HOPI!

Én már orvosoltam is magamnak a "problémát" <#hehe>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

itt nincs warez, ha kell vedd meg

Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD

eightmiles
Szia, kacsa, adsz torrentet? <#zavart1>

TruckerDave
Végül nem is SCHLITZ pótok lettek 😮 Bár ez a név sem a legjobb 😄

Elvileg a beálitások kijelzõ és forgalom nak kell pipálva lennie nézd mneg ugy

Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD

megas
Üdv. Az mitõl lehet, hogy a "Szabad vezetés-->Fuvarok" résznél nincsenek közlekedõ jármûvek, hanem csak én tolom egyedül a városba?

Don\'t worry, be HOPI!

scs extratort honnan lehet leszedni?

TruckerDave
Akkor örömmel építed majd eme remek közönségnek a magyar pályát <#taps>

ZTM
Én is így jártam mondjuk, csak nem mondtam, én levettem 200%-ra érdekes módom már ott is elég éles a kép, HDR-el is elég játszható a többi beállítás is ki van maxolva nálam.
Próbálgasd variáld a beállításokat, hogy minél szebb képet kapj és a játék is játszhatóan fusson.

Attól függ melyiket akarod. Ha a free rideosat akkor ezt: edit free_drive_01

De elég bonyolultra csinálták meg az editor részét. Igaz csak demo-t próbáltam ki, annyiból, hogy 2 órát baszakodtam az editorral, de jó lett. Tetszik. Élvezet lesz ETS2-ben építgetni 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

TruckerDave
Felvettem én is 400%-ra a képarányt de eddig azt hittem jó gépem van, de úgy belassította, hogy nem tudtam játszani :/ Esetleg ha újra indítom a játékot jobb lesz akkor már? Vagy vegyem le és vegyek új gépet? 😄

#9115: a legvégén a képek alatt írtam

#9126: alapba nem nyitja már a winrar az scs fájlokat. A scs_extractor.exe-t TC-be társítani kell az scs kiterjesztéshez és ezek után már csak egy enter-t kell nyomni pl. a base.scs fájlon. Ekkor felugrik egy fekete ablak amit hagyni kell, h magától eltûnjön (2-4 perc) és ki is csomagolta, onnantól a régi módszer van!
Jó módolást mkinek!

ZTM
Köszi, a képarány volt a ludas azért nézett ki rosszul, most már elég élesen látok mindent.

LeWyTy
LOL<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TruckerDave
Ezt én is észre vettem, hogy akkor nem csak a szélvédõ válik homályossá, hanem mintha köd lenne a fülkében alig látszik a mûszerfal 😄

Kistódi
Neked hogy sikerült megnyitni a scs fájlt? mert hiába tallózom winrarhoz nem akarja megnyitni.. 😞

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

LTomi
Nem tudom, hogy ti észrevettétek-e, de nálam ha elkezd esni az esõ, a kép homályosabbá válik. Ez fõleg a mûszerfal középsõ kijelzõjén vehetõ észre, ami többek között a benzint mutatja.

Los Angeles, California

Skypack
Konfiguráld újra a beállításokat, húzz le mindent aztán meg föl, nekem így már érzékelte az élsimítást és jó lett, ha ez sem akkor van valami képarány vagy mi ott 400%

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

ZTM
No fene a képen nem is annyira látszik de, játékon belül még nagyon sok az elmosódott recés rész.Nem is lenne nagy gond, csak a mûszerfalon sem nagyon tudom kivenni az adatokat na meg messzirõl nem látom milyen tábla van elõttem.

kösz
ZTM
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Hogy tudom az beállítani, hogy nagyobb legyen az elsimítás?
Mert így elég trágya a graf:

Am jó játék nagyon fasza hangja van a kamionnak, könnyen kezelhetõ billentyûzettel.Ráadásul nagyot nõtt a szememben a játék mikor egy keresztezõdésben egy kolléga villantással adott elsõbbséget...

norbee46
<#wilting>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

mond el hogyan kell mert nem tudom mert most regisztráltam
halló LeWyTy vagy mert szeretnék kérni tõled valamit vegyél fel privibe vagy valami
gumikacsa
Ez nem chat.

Írj neki privátban, ha kínod van.

Renault magnum http://kamionszim.hu

LeWyTy vagy írj ha vagy
Szobi30
ebben mit kell bírni az consolba, hogy tudjam szerkeszteni a térképet?
bár már 2 éve biztos van, hogy nem csináltam ilyet, de mindent azért biztos nem felejtettem el... 😄

www.szobi.picturepush.com

#9109 : Hát igen, pontosan ez a célcsoportja az SCS-nek! <#szomoru2>

Am, itt az elsõ monumentális módolásom STDS-be:

A map editor meg maradt a régi, igaz vannak benne új dolgok, ami nem véletlen, hisz ez mégiscsak új játék.

Lehet nekiesni a térkép készítésnek a free drive pályán! <#hehe>

Konzolba azt kell beírni, h: edit free_drive_01

Kistódi
Nekem sikerült.

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Cujo HuN
Kár hogy a profil betöltésekor érzékeli hogy engedélyezve van neki a konzol,és nem enged menteni :/

aerolive
Nem áll meg az AI, ha kiteszed az indexet, végre megcsinálták.

WinStar: jól van megcsinálva a sebességtábla jelzés, nem jelez be a 90-nél, hogy gyorsan mész. Nem is tud, mivel le vannak korlátozva a kamionok.

Kistódi
Documentumok\SCANIA Truck Driving Simulator/Config és ott átírod ezt:
uset g_console "0"-ról ..."1"-re
uset g_developer "0" ezt is "1"-re és mentés 😊 Majd a játékban "ö" betû és kész is van 😊

Rayden02
LOL<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Gépsárkány
Le tudnád írni? Elõre is köszi! 😊

CB:Gépsárkány

Kistódi
Aki gondolja itt is meglehet csinálni a szabad kamera nézetet😊 Én már át is írtam 😊

Azon gondolkoztam, milyen lenne ha majd egyszer átkerülnének a buszok OMSI-ból STDS/ETS2-be és az itteni dinamikus fény/árnyék effektekkel megtûzdelt jóval nagyobb virtuális világba menni velük jó kis távolsági járatokat! <#hehe>

STDS vs. OMSI

Tudom-tudom ez a 263-as nem épp távolsági busz, de épp ez volt kéznél!

Gépsárkány
Sziasztok! Csövet kellet vinnem...
Kerestem a felrakót.

Elkapott az esõ :-(

Találkoztam egy kollégával cb-n infót kértem. :-)

Le pakoltam...

Leparkoltunk öcsémmel (én hátul)! Otthon pihi a családdal! :-)

Cujo HuN
Jó nagy köd volt 😊Arra nem emlékszem,hogy az elõzõ részekben az AI képes volt az elõzésre?

ezt meg csak úgy)

Sziasztok.Leszedtem a játékot,kipróbáltam és nagyon tetszik.Már végig is vittem.Iszonyatosan várom már az ETS2-t.Én mindenféleképpen megfogom venni az STDS-t,és az ETS2-t.Csak pár hibát találtam:
-Autópályáról kikanyarodva ha jönnek a sztrádán akkor elsõbbséget adnak nekem még akkor is ha nem indexelek.
-Ha a tábla 90-et mutat akkor is azt írja hogy átléptem a sebességhatárt
-És számomra szerény hiány,de azért tök jó ötlet lenne sztem ha ugyanúgy 2 féle ablaktörlési mód lenne(a lassabb,és a gyorsított)De lehet csak én gondolom így,amúgy minden valóságos benne,de nagyon.

Scania R580
egyenesen lengyelbõl..<#smile>

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

VERESS 96
Üdv! Úgy látom megjöttek az elsõ vérpistikék... 😊

Gépsárkány
Felvettem egy üres pótkocsit.

Most a sör gyárnál várok egy telefont hogy göngyöleget kéne hoznom vagy sör kéne vinnem.

Áhá!Köszönöm!<#worship>
Ha valami értelmes emberkének van ideje és kedve, akkor összedobhatna egy kis összefoglalót az alapokról. Az átlagnak elképesztõen hiányosak az ismeretei, de a szája az hatalmas... szó szerint fizikai fájdalom egyes hozzászólásokat elolvasni.

Azért kamionszimulátor topikban az ember kicsit nagyobb tájékozottsági szintet várna a témát illetõen.

www.smart-bus.hu