52658
-
Hungarykum #20806 A gyorsabb szintlépés?
Írd meg, hogy a 6800 pont helyett mennyit akarsz a szintlépéshez és megcsinálom. -
Bala24 #20805 miért van az hogy letöltöm az 1.2.5-ös részét és amikor elinditom akkor megakad. ez miért van? -
sipi80 #20804 Privát lessz a skin? thx -
sipi80 #20803 Engem érdekelne... -
#20802 Én is igy voltam online tudod megvenni csak de ahhoz kell legyen 5 kamionod -
#20801 MB Lexand GPS
New GPS for Mercedes Benz Actros.
Ez a mod működik valakinél? -
#20800 Sziasztok! MP4 az alapjátékhoz is jó? nem találtam a Mercik helyén! Köszi, előre is!!! -
Kistax #20799 Hát ha veszel erős gépet nekem akkor oké -
vajo #20798 Gameplay videónál illene azért max grafikán játszani. :) -
#20797 még privát, nincs kiadva, ahogy a Peterbilt sem.... -
Linux01 #20796 Ezt akarta linkelni, csak nem volt jó a hivatkozás -
Super Tocsi #20795 Igen tudom és azért is kérdeztem meg hátra már valamelyik oldalon márt fent van!
-
Zoliikp #20794 Ez még készülő félben van, illetve privát gép.
Ha lejjebb görgeted az oldalt, a kék Download felirat megtalálható a többi alatt.... -
Super Tocsi #20793 http://www.eurotruck2mods.blogspot.com.br/ Egyébként ezen az oldalon meg tudod nézni
-
Super Tocsi #20792 scania 112 -
#20791 112 nincs a játékhoz...
-
Super Tocsi #20790 Helló Tud nekem valaki segíteni? Leszeretném tölteni a Scania 112! Valaki meg tudja mondani h honnan tudnám letölteni? a válaszotokat előre is köszönöm! -
Kistax #20789 Valahogy így -
Linux01 #20788 Ja, hogy te így nyomod... Értem :D -
#20787 Én használom, de nem teljesen jó mod.. Országúton baromi lassúak. Főleg a kanyargós utakon. Van ahol 30 körül mennek. Valóban jó lenne, ha ezeken a szakaszokon is tolnák neki. Főleg az autósok. Szóval lenne mit javítani rajta.. -
Hungarykum #20786 A sofőr mindig talál munkát a visszaútra!
Ez saját verzió és működik is!
Ezzel a móddal a sofőrök mindig találnak munkát a visszaútra is.
Mikor belépsz a játékba, akkor még azt fogja írni néhány sofőrhöz, hogy "Visszaúton".
Ha a sofőr megérkezett, onnantól már nem tér vissza többet üres kézzel.
Akinek kell ez a mód, az a RestaCar.hu-n megtalálja! -
rarma #20785 Üdv Scany01 !
Írtam neked ,
privát üzenetett ,
olvasd el ! !
-
Kistax #20784 -
sewy21 #20783 alulról a második, annak is a második fele...ha jól értelmezem, bár én még nem próbáltam ki...:)
http://ets2.lt/en/category/other-mods/page/4/ -
Xannis #20782 Létezik olyan mod a játékba, ami felviszi az AI sebességét? A kamionokét pl. 85/70-re autópályán/főúton? (nem a no speed limit mod kell)
valaki? -
#20781 vki tud segíteni? -
Hungarykum #20780 Olyan mód kellene valakinek, hogy kicsivel gyorsabb legyen a szintlépés?
Alapból a 29. szinttől 6800 pont kell minden további szintlépéshez.
Ezt a 6800 pontot lejjebb tudnám venni.
Ez van ha csak 200 pont kell a szintlépéshez. A meglévő pontszámot elosztja.
-
AttilaRO #20779 sziasztok atylaRO vagyok a regi user nem ment es mast kellet csinalnom,ket kep tolem is !
-
Hungarykum #20778
-Új licenszelt modell: DAF XF
-Új parancssori paraméter. Használd a -nodx9ex kapcsolót az XFire-el kapcsolatos problémák kiküszöbölésére
-Unicode fontok támogatása
-Koreai, vietnami és kínai nyelvek támogatása
-A profilnév immár nem-ASCII karaktereket is támogat.
-Javított automatikus mentési-betöltési rendszer (a játék több gyorsmentést is megtart, automatikus mentés pedig ötpercenként, illetve munka elvállalásakor történik).
-Javították a szlovák, holland, francia, olasz, svájci, osztrák és belga rendszámtáblákat.
-Átdolgozták a kamionok, pótkocsik és AI-autók világítását.
-Módosították a fáradtság-szimulációt
-Módosítottak a kamionok váltóján.
-Javított kormányzás
-Közel kétszáz kisebb-nagyobb javítás a térképen.
-A nem járható utakat immár nem jelzi a GPS
-Busz AI
-Módosították az AI viselkedését (sebességét, gyorsulását, fékezéseit) az előre legyártott útelemeken (prefabeken)
-Csökkentették a Valiant műszerfalának fényerejét.
-Javítások az Útinformon.
-Új fejlődési szint - a maximális elérhető szintet 150-re emelték.
-A képességpont-elosztás képernyő szintlépéskor immár nem jelenik meg, ha nincs elosztható pont.
-Az eső hosszát és a fék erejét immár menüből lehet szabályozni.
-Apróbb javítások a HDR-en.
-
#20777 belinkelnéd nekem az oldalt? vagy mond el mert csak angolul van fent -
rarma #20776 Mindegy végülis , mert elég gyors ez a 1010-es is , ahogy elöző hozzászolásomba írtam,
csak azt hittem hogy azért fagy le, mert lehet 1.2.5. verzióba való . -
Hungarykum #20775 A "Volvo motorok minden kamionhoz" módom is fent van Restacar-on.
Nekem ez is elég. -
rarma #20774 Az lehet hogy a mód rossz , a Restacar.hu oldalon csak a MAN-hoz találtam ilyen 1500 motort.
Bár nem olyan fontos , mert most az 1010-es van a mód mappába , és az is elég bőven , ígyis gyors .
-
#20773 jó, de melyik céghez teszi be? azt sem lehet tudni? vagy milyen fuvar? ahol csak egyet leviszek és kész.. vagy amit sajátkamionnal rendszeresen nyomok? feltételezem valami olyan cégnél van/lesz, ami ilyen szarföldes úton van :D nem tudom melyik az most.. annyira sokat azért nem játszok vele.
illetve másik kérdés, amit lnkeltem abban 3 fájl volt, abból mind a 3-at tegyem mod mappába, hogy működjön? más-más kiterjesztésűek, ha jól láttam. ezt valaki megnézhetné nekem. köszi -
Hungarykum #20772 Hivatalos oldalon ki van írva, hogy mit tartalmaz. -
#20771 helló azt szeretném kérdezni hogy az 1.2.5-ös patch tartalmaz valami újításokat? -
Hungarykum #20770 Én csináltam ilyen módot mindegyik kamionhoz, de nekem nem fagyott le.
Lehet a mód rossz.
Feltölthetem a RestaCar.hu-ra amit én csináltam. -
rarma #20769 Sziasztok !
Egy kérdésem lenne , hogy a 1500HP motor milyen kamionokba jó ? Mert az illusztrált kép róla az Scania ,
de viszont beteszem a mód mappába , és elinditom a játékot, betöltéskor lefagy .
Mi lehet a probléma ?
Itt a link ahol találtam : ITT -
#20768 -
razor1997 #20767 A sok pihentagyú már nem tud mit csinálni magával:DD:
Ha most se jó a beszúrás akkor itt a link:http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_922101&feature=iv&src_vid=on86YimHCBA&v=omgc8M2NESs