Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
szerintem nem érdemes az alap járgányokat módosítgatni, ha modelbe piszkálnak (pl. merci logocsere) elcsúszik a festés, trailerekeknél meg 5-6féle modelre rárakja ugyanazt a festést... :-/

"Nulla tenaci invia est via"

Sziasztok!
A Renault Magnum nem lehet 3 tengelyes??

A kormány nektek milyenre van állítva? Én egy picit megmozdítom és máris hatalmasat fordul.. 😞 Igy meg szinte lehetetlen a sávban tartani vagy elõzni.. Próbálgatom a holtjátékot meg az érzékenységet de nem tudok rájönni melyik is a helyes beállítás..

Amúgy kinek milyen a videókártyája, és milyen grafikus beállításon tolja?

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

Kiváncsi leszek, ha majd õk is mind max szinten lesznek, mennyit fognak termelni.

Nem lehet esetleg megoldani, hogy üresen ne mászkáljanak?

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

Jó a traielrs skins mod?
MerlinW
Köszönöm.

[merlinw.org]

<#eljen>

| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |

Ez még most is fenn áll néha nálam is hogy többet visz mint hozott,de egyre ritkábban,
MerlinW

Dokumentumok /ETS2 / MOD

Oda kell
Hexenking
#14538 Valami megoldás van már?? Mert nállam sincs semmi fuvar!!!!!

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

Hát igazad lehet, csak így hogy mínuszba termelnek azért az túlzás egy kicsit. Valamennyi pluszt termeljen, legalább a fentartási költségeket, ha mást nem is. De hogy üresen megy vissza, mert nem talált munkát, hát az... Termelt pluszba 500 € utána meg levon utiköltségre 675 € -t, nahát...

MerlinW
Azt árulja el valaki végre, hova a csudába kell ezeket másolni?😊 Fõkönyvtárba? Ki kell tömörítenem a base-t?

[merlinw.org]

vagy inkább mesterséges intelligencia. Artificial Intelligence

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

bjoee ezek mien skínek?
Nem azt mondtam hogy nálam dõl a lóvé amit keresnek,de kb... olyan szinten tartják magukat.
A managger-s résznél mindig nyomon tudod követni mit hoztak a konyhára ,ha nem tetszik repülnek,de mint mondtam nem várj elsõre nagyon sokat,ha a szintjük ott lesz minta tiéd,nekem most 5.0-ás az övék így hogy fejlõdgetnek 2.5 ,pedig mikor hozzám jöttek 0.8-as volt,nos így már nem csak viszik hozzák is a lóvét,az biztos megélni fejleszteni nem lehetne belõle, amit egyenlõre õk termelnek,de így van ez kitalálva szerintem jól.
Ebben a játékban elsõsorban rajtad van a hangsúly,a többi csak körítés,még jó hogy az elején nem az alkalmazottak tartanak el.
A GTS-ben is így volt az elején.... a végén meg mikor már minden garázs megvolt,akkor ,ontották a lóvét naponta,szerintem a végére itt is úgy lesz.
Egyet tudok érteni, elõször Én is morogtam, hogy volt amikor mínuszba teljesítettek, de azóta már fejlõdnek és egyre jobban termelnek. 😄
Szóval szerintem türelem euro-t terem 😄
Nem sikerült na pedig gondoltam megmutatom mit vettem 😛 De nem tudom miért ilyen pici 😞

Asus M4A78,AMD Atlon II X2 260 3,20Ghz,5GB Ram,MSI Radeon HD7770 1GB 128bit

Asus M4A78,AMD Atlon II X2 260 3,20Ghz,5GB Ram,MSI Radeon HD7770 1GB 128bit

MerlinW
Ide nem fogsz banános képet feltölteni, ne is erõlködj😊

[merlinw.org]

<#taps><#taps><#taps><#eljen>
MerlinW
A mod-okat hogyan kell használni? Hova kell másolni õket?

[merlinw.org]

Teljesen egyetértek veled 😊 Nekem is mindjárt meglesz a második garázs, és hozzá a kamionok is, de még mindig keveset termelnek, mondhatni hogy amit termelnek azt el is viszik.

Batmanci
Helyesírás: Egyes.
Gondolom Te azért jársz ide, hogy mások szemében a szálkát...
Olyan valamin nem vagyok hajlandó vitatkozni - egy olyan emberrel, aki két mondatban 5 helyesírási hibát vét -, amin évek óta sokkal nagyobb tudású emberek sem voltak képesek dûlõre jutni.
El kell fogadni - még ha ez nehezedre is esik -, hogy van aki a BMW-t szereti, van aki a Mercit.
Ennek nem tudom melyik részét nem érted. Már ha, értesz is belõle valamit. Különben arra kell gondolnom, hogy kötekedni jársz ide. (Gyanítom nincs a közelben 'vlmi szórakozóhely)
Mesterem, megköszönöm, hogy felnyitottad a szemem, de ugorj le rólam, mert borzaztóan nem érdekel egy olyan ember véleménye, aki nem tudja tisztelni a másikat. Tõlem még ilyet nem tapasztalhattál.
Már írtam, de neked ismét leírom; ha nem tudsz segíteni az emberek kisebb- nagyobb problémáin, legalább ne árts nekik. Márpedig, az a stílus (ha fogalmazhatok így), igen csak sértõ hangnemben ért ide. Meglehet, nem annak szántad, de ez is az intelligencia komolyabb fokú hiányát mutatja.
Nem mondom, hogy kicsap a seggemen a kék láng, de ennél többre becsülöm magam, és ha én meg tudom adni a tiszteletet, akkor elvárom, hogy más is megtegye velem szemben, különben hirtelen egy életre áttetszõvé válik számomra. (Megjegyzem, így nem szoktak velem társalogni sehol, mert tudják, ha támadnak, megvédem magam. Úgy, hogy fû nem nõ - férfi -)
Nem tudom ki vagy, de nagyon unom az anonimitás pajzsa mögé rejtõzõ "bátor" fickókat.
Nem azzal van a baj, hogy Te az AMD-be vagy "szerelmes", hanem az, hogy ha esetleg valakinek más a véleménye, akkor az hülye. Nem muszáj társalognunk, ha ez a kommunikációs feladat meghaladja képességeidet.
Te nyertél, Te vagy a profi, és most hagyd a hülyébbeket is véleményt nyilvánítani, mint ahogyan én is teszem. Mi lélektelen, ónszínû szemekkel magunk elé meredõ, 'hozzánemértõ kis senkik is szoktunk társalogni. Természetesen nem olyan olümposzi magasságokban, mint Te, de nekünk is élnünk kell, még ha ez neked fájdalmas felismerés is.
Meggyõzõdésem volt, hogy ez a ETS2 topikja. Nem számoltam azzal, hogy itt kézrátétellel térítenek.
A továbbiakban nem kívánok ezzel a témával behatóbban foglalkozni.

Ill. egy dolog; mi a retek az a "grammarnáciskodás"? Utána ne keress a háeszeiddel, de ezt magyarázd el 'lécci, egy ostoba szakbarbárnak, ami vagyok gyengéden és csillogó szemmel.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Termelnek azok csak idõ és fejlettség kérdése,így van ez jól szerintem,minden nem megy az elsõ héten.
Nekem az 5 sofõr már bõven kitermeli a hitelem törlesztõjét,pedig 600ezret törlesztek és minden gond nélkül gyarapodik a cég ,már megvan a 2. garázs is ,most töltöm fel kamionokkal,jó azért még kell neki pár nap,pedig még messze nem érték el a szintjük legfelsõ fokát.
Most gondolj bele,ha már az elsõ héten tíz ezreket hoznának , mikor már lesz úgy 40-50 garázs,az ugye .....x 5 sofõr ,jó ha magadat nem számolod eggyel kevesebb a végösszeg,akkor mennyi bevételed lenne.
Abban semmi kihívás már nem lenen.
Szerintem jól van ez az egész kitalálva persze lehetett volna még ezzel azzal cifrázni de elsõre nekem bejön így is.
Akinek meg nem annak más játék után kell néznie.
Carlos
Akkor menj át a warez topikba.

Þór vígi þessi rúnar

kis kindertojás
de én nem vettem meg...

Sziasztok ! Nemtudjátok, milyen modok vannak ehhez a játékhoz? Én csak 3 "real logo" és egy "kamera mod" ot találtam neten.. Van netán több is ami használható ? A sima euro truck-hoz ad csak ki találatokat. Elõre is köszönöm a válaszokat,segítséget.

Igen itt "Én is azzal tolom. Logitech Profiler-ben a "Global device settings"-ben tudod állítani."ahogy a hsz-ban is írta is írta,Warrior888
itt tetszés szerint állíthatsz mindent.
Ebben teljesen igazad van, pont tegnap jártam úgy hogy mentem a saját sávomba , és elõzött 1 személyautó 1 kamiont, és az utolsó pillanatba vettem észre a lámpáját, és még nekem kellett lehúzódnom 😞
TheSosy
Kössz,de csak közepesen fut jól 😞

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

VERESS 96
VERESS 96
<#idiota>

fuszhi
Beállítások / Grafika / Egyszerû beállítások / Ultra ...utána katt az alkalmaz gombra és kész.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Nem észleltem változást eddig még, szóval elõfordulhat az is, hogy nem is fognak jobban termenlni 1-2k € -nál jobban?

TheSosy
Lécci mond már el nekem hol van az az ultra beállítás 😄

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

fuszhi
Az ultra beállítást ajánlom azon felül mást amúgy se tudnál csinálni ha akad a magas rendertõl a géped.
Egyébként is ha meg felveszed a render százalékos arányát nagyon magasra , hiába bírja a géped ronda lesz látványra hiszen az élek egyenesek lesznek az szent , de a programban felhasznált textúrák élességének is véges határai miatt úgy már csúnyán fognak kinézni az egyes környezeti elemek. Nem beszélve arról amiket nem dolgoztak ki csak textúra keltette hatásnak köszönhetõ az illúziója mint részletgazdagsága. Ekkor meg jönne az a mondat hogy amúgy sem a környezet a lényeg. Pedig pont az a lényeg hogy az egész egy legyen. Az eredeti beállításokat a programozók készítették ahol az ultra be állítás amit ha bír a géped az kelti a legjobb látványt. Bár egy ideig még húzható a reder százalékos aránya azonban egy fokon túl , ha bírja a géped a számolgatást átesik a dolog a ló túloldalára és csúnya lesz. Mert nem lett volna értelme olyan programot készíteniük ami csak atomerõmûveken fut el hiszen az eladhatóság a lényeg.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

csaba90
vagy amit e-mailben kiküldenek neki 😄

Csaby

Carlos
A dobozban van egy szériaszám. Na azt kell ide betolni. 😊

Þór vígi þessi rúnar

kis kindertojás
hali valaki megmondaná hogy ide mit kell beírni?

ETS 2-HÖZ A VALÓDI KAMION LOGÓKAT TI HONNAN TÖLTÖTTÉTEK LE? OLYAN KÉNE AMI MÛKÖDIK IS ÉS NEM BÉTA VERZIÓ?
Törölt felhasználó
Csak az alvállalkozói-gyors fuvar angol megfelelõjére voltam kíváncsi, hátha úgy több szerencsém lesz a google keresésnél. 😄
25% render

75% render

Én is azzal tolom. Logitech Profiler-ben a "Global device settings"-ben tudod állítani.
Hogy tudom beállítani a kormányt hogy a játékban 750 fokos legyen?
Figyu: Scania 620 motorja hányadik szinten érhetõ el?

Ne aggódj, nálam 50% render felett akad 😞

Egyet nem értek.
Ha már van benne Magyar nyelv mért az Angolt használod,gondolom ennyire perfekt vagy belõle,de ezzel nincs is semmi gond ha tényleg így van.
De azért más lehetõséget is eltudok képzelni........ miért is van így.<#eplus2>
Mellesleg ilyennel nem találkoztam még amik a képen vannak,érdekes.....
Se az elején se mostanában,mondjuk érdekes is lenne mikor már 20000 km a hátam mögött van.<#eljen>