52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Szabi #28121
    2:31...
  • Kicsimokus
    Sofőr értékelésnél mennyi a max, 10.0?!
  • kukubenko66
    Elkészült az első gameplay videom. Akit érdekel, nézze meg. Elsőre szerintem nem is lett olyan nagyon sz@r. :)

• Norby646
    simulátor... :DD Amit frapsszel vet fel... :D omg
  • Norby646
    Ez tényleg jó hír! Köszönjük am unkád frank!
  • Szabi #28116
    jól hangzik, drukkolunk
  • frank007
    Van egy jó hírem! Szinte teljesen sikerült átraknom a mapot 1.4.1 alá, már csak az utolsó símitások vannak hátra! Mondjuk ki még nem próbáltam, lehet, hogy egyből kifagy, majd meglátjuk! Ha minden jól megy 1-2 órán belül feltöltöm!
  • fagy53
    Ezért volt a gratula a mai nap erről szólt, hogy csak az 1.11 v 1.13-as verzióval működik, de úgy is van benne pár hiba. Egyelőre még "látványpékség", csöpög a nyálunk, de az íze még nem az igazi.....
  • The Best
    Amugy kifagy egyböl nekem el se inditja
  • Szabi #28112
    igen, elolvasod a térkép NAGYON FONTOS !!!.txt-jét..

#28110: nincsmit..
  • forzaferrari
    Végre sikerült a mapot működésre bírni, és csodálatos! De se az 1.1.1-es, se az 1.1.3-as verzió esetében az első fuvarnál nem bírja 2 percnél tovább és kilép... valaki talált erre megoldást?
  • The Best
    Gratula helyet irhatálvolna de már megvan müködik kösz a semmit!!
  • Szabi #28109
  • Kudawudashuda
    "Az második gamplay fojtatása"
  • tomigames
  • The Best
    Hali a magyar map bemáspltam a mod mappába de nem müködik 1.4.1 frissites van fent
  • AttilaRO
    sziasztok...latom az 1.4.6 nal a pot lampai nem gyulnak fel es a magnumot egy kicsit fel emeltek...
  • tomigames
  • tomigames

• fs9pilot
    Ismét pár kép.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Interior. Kék kijelzővel, és egy kis extra logóval a közepén. :)

Interior II.

Interior III.

Interior IV.

• edem55
    ok működik köszi a segítséget
  • Szabi #28100
    probléma megoldva, így nem fog eltűnni a pótkocsi fuvar közben..

tölts be egy korábbi automata mentést és nézd meg úgy
  • edem55
    Leszedtem az 1.4.6-ot és most nem tudok felvenni fuvart üres a fuvar lista
  • edem55
    ok köszi

(neked is ezt csinálta??)
  • Szabi #28097
    frissítsd tovább 1.4.6-ra :)
  • edem55
    Sziasztok!

Telepítettem a 1.4.1-es frissítést és azóta kb. a fuvar felvétele után 5 perccel a pótkocsi eltűnik és az egész fuvarnak vége van. Valaki tudna segíteni, hogy mi a probléma? Mit kell csinálni?

• frank007
    Rakd fel a 1.1.3-ast! Nekem is az van fent.
  • Pepe1980
    Én az Euro6-os Daf-ra, vagy az új Volvora hamarabb mernék mérget venni :)
  • dimmu8814
    Sziasztok! Letöltöttem a frank féle magyar mapot. Elolvastam a leírást ,hogy 2 percen belül kell elvinni a fuvart amit én választottam.Oké ez meg is volt , de utána ugyan úgy kidob a játék 2 perc után. Mi lehet a gond? 1.1.1 patch van fent
  • AXmen
    Gameplay képek!

• Jocesz Joy
    Üdv nektek srácok! Lenne egy olyan problémám,hogy 1.3.1 re raktam a TC mod V3 at ami tök szépen muzsikált de mióta feltettem az 1.4.3 at nem működik a a SCANIA féklámpája!Csak a földön látszik a fénye a lámpatesten nem .Irányjelző és tolató van csak. A mod ból is a színes ledekből csak a piros ad fényt a többi nem. Helyzet az ,hogy ebben a mod ban szépen összeraktak mindent a mudflap tól kezdve mindent de viszont az 1.4 verzióban jók a speed limit és az irányítás fejlesztések ezért nem patchelném vissza! .Kérlek titeket ha valaki segítene abban ,hogy átpatchelné a TC mod V3 at 1.4 re annak nagyon hálás lennék !Előre is köszönöm ha szánna rá valaki egy kis időt!!! Üdvözlettel az elkóborolt:)))
  • Oliverius
    Szia.

Ha nagy térképet szeretnél akkor TSM map-ot válaszd, a virágbolti változattal viszont az Off topicot javaslom mert itt nem warezolunk. :)
  • SimaSuna #28089
    mivel beta....ne várj sokat tőle...

Frank majd javítja...
  • Hudini23
    Hello!
    A magyarországi résznek semmi értelme nincs, de lehet, hogy csak én látom így! Bemegyek valamelyik telephelyre, hogy fuvarozzak és ráállok a zöld jelre a bejáratnál, hogy mit kell szállítanom, és amikor rákattintok a kiindulási hely között még véletlenül sem szerepel magyar település sőt a világtérképen nem is tudok az egérrel a magyarországi részre áthúzni!
    Szóval le is töröltem az scs fájlok közül és maradok a külföldi utakon!
  • Scania20
    Remélem egyszer ilyen is lesz benne:
  • d0gm4
    Hello!
    Régen játszottam hasonlóval (kb. pedal to the metal), szóval lenne pár kérdésem!

1, melyk mapot szedjem le? minnél nagyobb, annál jobb. Sok sok várossal
    2, a kamionokat ha leszedem betudom tenni rendesen a kereskedésbe, normális árral? Semmi kedvem zsír új verdával közlekedni piri pénzért, megakarok dolgozni a szartól a zsírig :P

szegyelve kérdezném még meg, virágboltival müxik? :D
  • Balu96
    Valaki nem tud valami jó Volvo Módot? Gondolok pl lusti12 Volvojára ami nekem nagyon tetszik,bár gondolom azt ő csinálta...Köszi előre is !
  • Kudawudashuda
    Igen, újat kell kezdeni. Viszont még nincs hivatalos 3.2-es verzió ami menne az 1.4.1-en.
  • kukubenko66
    Sziasztok.
    Nagyjából megvan a kamionom végleges kinézete.

• AXmen
    Egy dislikeot nyomtam. :DD