Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asus M4A78,AMD Atlon II X2 260 3,20Ghz,5GB Ram,MSI Radeon HD7770 1GB 128bit

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Fő Tappancs az eurotruck simulator 2-ből a Tappancs nevű cégtől
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
A Premiumot lecseréltem erre.

к.ιηтнуα.
kollégával alig bírtam tartani a lépést Erfurttól az elválásunkig...<#nevetes1>#nevetes1>
mondtam az újoncnak viccesen, "szállj ki a tréler alól, cseréljünk"...de hát nem gondoltam, hogy õ komolyan is veszi...<#ijedt>#ijedt>

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Benzinre nem kell költeni, cserébe dobálok nekik odalast, meg egy két ampullányi szteroidot, aztán meg van oldva. 😄
///M I Love BMW. :)
Egy jó ideje már figyelemmel követem a topikot. Szép gépek/képek születtek.
Két kép tõlem is:
[/url][/img]
[/url][/img]
Az az extra, hogy semmi extra. <#lookaround>#lookaround>

Az lehet a gond, hogy torrentes játék?😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ezt majd hogy tudom használni? gondolom mod mappába bele, és a játékban hol találom?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Nekem ott csinálnak ilyeneket.
Mellesleg a képen nem látszik, de pont az volt a lényeg, hogy a SZEMÉLYAUTÓ volt lassabb mint én. De volt már rá példa, hogy az említett 30 -as táblánál mentem 50 -el, és megkaptam a büntit... ^^
A kép, amit csinált akkor is nagyon fasza!!! Akkorát szakadtam rajta... <#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy nem egy videóban láttam olyat, hogy a nagy telephelyen áll egy futó, és ezzel kapcsolatban a kérdésem az volna, hogy azt miként lehet megcsinálni?
Itt van példának ez a videó: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9wuLnyhC3dg
Nálam hányszor volt már ez. Kétszer vissza engedtem, de harmadjára már nem. Mondom akkor sz*pjál barátom ha ilyen nyomorult voltál. 😄 Mai eset meg az volt hogy már javában elõzök amikor drága barátom úgy dönt, hogy 4 cm -el elõttem õ is elkezd elõzni... Hát, mit ne mondjak, kb. az mentette meg hogy jó a fékem! 😄
Apropó, képet hogyan lehet legegyszerûbben lõni?