Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Scania , John Deere FAN !!!
és mennyi a mod mappa mérete?
"Nulla tenaci invia est via"
"motornak nagy gázzal, asszonynak bõ nyállal!!!"

ÉS ha ezt a módot most beteszem az elmentéseimben is érvényesek lesznek a korlátok megnövekedése?
A játék szimulátorként próbálja a valóságot lemodellezni kisebb-nagyobb sikerrel, ezért nem tudsz alapból gyorsabban menni.
A hatályos jogszabályok értelmében a "kamionok" alapesetben LTB: 50km/h, LTK, és autóúton: 70km/h, autópályán: 80km/h sebességgel közlekedhetnek. A jármûvekbe kötelezõen beszerelt sebességhatároló biztonsági ráhagyásként 83-90km/h között szabályozza le a sebességet beállítástól függõen.
(Persze vannak a valós életben is "modderek" akik szívesen haladnak 100km/h fölött sokszor tartósan...)
A játékban lévõ pl.: 100km/h maximális sebességet engedélyezõ tábla a valóságban, illetve a játékban "Rád, mint jelen esetben virtuális kamionosra" nem vonatkozik.
Ha a "Sebességkorlátozás” jelzõtábla lakott területen 50 km/óránál, lakott területen kívül 70 km/óránál
nagyobb sebességet jelez, akkor csak személygépkocsival, 3500 kg megengedett
legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival, és motorkerékpárral szabad gyorsabban haladni, a kategóriára engedélyezett, útszakaszra érvényes legnagyobb sebességhatárig.
Ezért van a játékban is leszabályozva 90km/h sebességre a vontatók végsebessége.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Az elõzõ kérdésemre a folytásra kéne orvosság ha van.
De most ahogy elnéztem itt a topicot van sok mód ami megteszett a Lidl példéul meg sok pót, szóval lehet alapról kezdek minden és minden ami mások szerint mûködik agyon módolom a játékot! :D
de már a 3.x is készül :D
ha regisztrálva vagy az oldalára akkor ezt szedd
Nem tudtam megoldani a hibát!
De legalább akkor nem vagyok edegyül. :)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet én vagyok a hülye vagy nem tudom, az alap 1.3.1-es verzióban minden szekér levan tiltva 90 km\h-ás sebességnél? Hiába nagyobb a gépezet?
Vagy csak én nem jutottam még el olyan szintre ahol már vannak gyorsabb szekerek?
Mert elég idegesítõ hogy kint van a 110-es tábla és van akár egy kicsike domb már lassulok vissza 10-15 km\h át. Meg ha a tábla engedni jó lenne annyival menni.
Szóval valaki válaszoljon kérem ha lehet vagy én képzelem rosszul az egészet?! Elõre is köszönöm a választ! :)

00:00:01.659 : <WARNING> It looks like the game did crash during last startup, triggering safe mode
00:00:01.667 :
00:00:01.717 : <ERROR>
00:00:01.718 : <ERROR> load_unit_tree() - Failed to open file (/locale/hu_hu/local.sii)
Ki mondta, hogy f??det rám?!

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
akkor próbáld ki,és ha kidobja,te is dobd ki,egy próbát megér.Volt már olyan hogy 1.3.1 dolgot betettem és
mûködött, pedig odavolt írva a verziószám.
Megfogadtam a tanácsokat #24500-as hozzászólásomban feltett kérdésemre. Javasolt ötleteitek alapján kivettem a cabin physics modot, és mûködik a fék hátramenetben is.
Köszönet a segítségért!
lenne egy kerdesem..
van az a mod hogy : man tgs.. es mikor beteszem kidob a jatekbol miert ?.. avval is probaltam hogy kiszedek ezt azt a mod mappabol de ugyis.. es 1.2.5 -verzioval jatszok
V-Power Shell

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10