Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Szerintem inkább olyat vegyék ami 256 bites.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Kajak, 490es motor van benne, majdnem ekkora azért a mercié is, de eddig 200 km-t nem tudtam menni normálisan...valami mód okozhatja?😄
I met God. She's black
///M I Love BMW. :)
Medium-High -ot bepróbálhatsz. Élsimítás nélkül.
///M I Love BMW. :)
I met God. She's black
Ram:2X4Gb azaz 8gb Kingston Hyperx
+ amit akarok venni kártyát
GIGABYTE GF GTX650 OC 1GB 128bit DDR5
Ilyet vga kártyát akarok venni.A játékot elbírja ultrán?
Ja és ha valakinek ilyen van mennyi az FPS?
Most vettem egy 2. kamiont, felvettem hozzá egy sofõrt, és azt szeretném megkérdezni, hogy az majd automatikusan "elvállalja" a képességeihez illõ munkákat, vagy valahogy nekem kell majd egyengetni a munkásságát, hogy ide-oda szállítsa a rakományokat?
Ezen felül még lenne egy olyan kérdésem, hogy felraktam az 1.3.1-et, de kéri a serialt, de ha beírom azt, amit a telepítéskor megadtam, nem fogadja el. Kerestem neten más serial kódokat, de azokat se fogadja el...
1.3.0-ás javításnál is kéri a serialt?
Mindenkiben megállt az ütõ, a levegõ megfagyott, na ez történik kb kétóránként az ETS 2-vel is.<#wink>#wink>
Kicsit töröd a magyart,nem ? 😄
Scania , John Deere FAN !!!
8GB RAM, 40GB szabad hely az SSD-n és megnöveltem a memória foglalást, ezt ajánlották a készítõk, de még így sem tökéletes, de együtt lehet vele élni! <#csodalk>#csodalk>

Valaki tudna linkelni egy MP4-es mercit, ami tesztelten mûködik, mert amiket kipróbáltam, az vagy nem mûködött rendesen, vagy nem lehetett tõle menteni a játékban. Ha még esetleg olyat kérhetek, hogy rendesen tuningolható legyen optikailag. Ja és a játék 1.3.1-es verziójához kellene.
8 GB ramom van meg minden,akkor mitõl fagyhat ki?
ezt írja
00:22:54.663 : <ERROR> .\m_manager.cpp(1226): ?alloc_mem@memory_manager_t@prism@@QAEPAXIPAVc_item_t@2@@Z:
és mennyi a mod mappa mérete?
"Nulla tenaci invia est via"
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"

ÉS ha ezt a módot most beteszem az elmentéseimben is érvényesek lesznek a korlátok megnövekedése?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék szimulátorként próbálja a valóságot lemodellezni kisebb-nagyobb sikerrel, ezért nem tudsz alapból gyorsabban menni.
A hatályos jogszabályok értelmében a "kamionok" alapesetben LTB: 50km/h, LTK, és autóúton: 70km/h, autópályán: 80km/h sebességgel közlekedhetnek. A jármûvekbe kötelezõen beszerelt sebességhatároló biztonsági ráhagyásként 83-90km/h között szabályozza le a sebességet beállítástól függõen.
(Persze vannak a valós életben is "modderek" akik szívesen haladnak 100km/h fölött sokszor tartósan...)
A játékban lévõ pl.: 100km/h maximális sebességet engedélyezõ tábla a valóságban, illetve a játékban "Rád, mint jelen esetben virtuális kamionosra" nem vonatkozik.
Ha a "Sebességkorlátozás” jelzõtábla lakott területen 50 km/óránál, lakott területen kívül 70 km/óránál
nagyobb sebességet jelez, akkor csak személygépkocsival, 3500 kg megengedett
legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival, és motorkerékpárral szabad gyorsabban haladni, a kategóriára engedélyezett, útszakaszra érvényes legnagyobb sebességhatárig.
Ezért van a játékban is leszabályozva 90km/h sebességre a vontatók végsebessége.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Az elõzõ kérdésemre a folytásra kéne orvosság ha van.
De most ahogy elnéztem itt a topicot van sok mód ami megteszett a Lidl példéul meg sok pót, szóval lehet alapról kezdek minden és minden ami mások szerint mûködik agyon módolom a játékot! 😄
de már a 3.x is készül 😄
ha regisztrálva vagy az oldalára akkor ezt szedd
Nem tudtam megoldani a hibát!
De legalább akkor nem vagyok edegyül. 😊
Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet én vagyok a hülye vagy nem tudom, az alap 1.3.1-es verzióban minden szekér levan tiltva 90 km\h-ás sebességnél? Hiába nagyobb a gépezet?
Vagy csak én nem jutottam még el olyan szintre ahol már vannak gyorsabb szekerek?
Mert elég idegesítõ hogy kint van a 110-es tábla és van akár egy kicsike domb már lassulok vissza 10-15 km\h át. Meg ha a tábla engedni jó lenne annyival menni.
Szóval valaki válaszoljon kérem ha lehet vagy én képzelem rosszul az egészet?! Elõre is köszönöm a választ! 😊