Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi ezt a csodás információt, de többen letöltöttük már 4sharedrõl és tökéletesen müködik

"Nulla tenaci invia est via"
Üzenem mindenkinek, hogy hiába jön le a 4shared-rõl gyorsabban a map, NEM MÛKÖDIK!
Elegem lett belõle és ebéd elött elkezdtem letölteni a rapidshare-rõl, ami persze kitûnõen mûködik az 1.1.3-as (nem erdedeti) játékon.
Elegem lett belõle és ebéd elött elkezdtem letölteni a rapidshare-rõl, ami persze kitûnõen mûködik az 1.1.3-as (nem erdedeti) játékon.
Helló!
Nekem a Steamon regisztrálva van a játék, de nem tudom hol kell az 1.4-es packot letölteni. Magától nem frissíti :/
Nekem a Steamon regisztrálva van a játék, de nem tudom hol kell az 1.4-es packot letölteni. Magától nem frissíti :/
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
hali mindenkinek! én letöltöttem a magyar mapot és azt irja hogy a fájl sérült amikor kibontanám a mód mappába nem engedi ilyenkor mi a teendõ?
Nekem a magyar mappon folyamatosan kifagy 1.1.3 patch-on.Vajon miért?
Azt hiszem nem is megy az 1.4.x.-es patch-el<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Ez is csak egy helyen törik meg, mint egy nyerges :D De attól még jó :D<#eljen>#eljen>
Egy linket adnál a trailer-rõl?
Thank you for your order!
Your order is currently processing. You will receive additional information via a separate email.
Charges will appear on your bill as: fsprg.com eurotrucksim
1 Euro Truck Simulator 2
Total: 29,95 €
Ja abban nem tudok segíteni, mert nekem dobozos verzió van. Meg kell venni vagy egy boltban vagy stemen.
valaki tudna nekem dobni egy linket amin az alap játékot letölthetem, mert az scs honlapon csak a 1.4.1 es verzió tölthetõ le<#rinya>#rinya>
Merci szalonba rakattam fel az új kerekeket.
Kollégát nem érdekelte a piros lámpa..

Kollégát nem érdekelte a piros lámpa..

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Kösz
Sikerült a játékot 1.1.1-es frissítéssel újra telpíteni, de amikor beleakarom tenni a mod mappába a magyar map zip fájljait ,csak a "defzip"-et engedi a magyar map zip-nél hibát ír ki! Na most akkor mi van? Nektek , hogy sikerült beletenni? Nem csomagoltam ki, ahogy a lejjebbi tanácsok szóltak! Valaki segítene? Köszi!
http://lmgtfy.com/?q=euro+truck+simulator+2+1.1.1.+patch
:)
:)
Egy olyan kérdéssel/kéréssel fordulok hozzátok, hogy valaki el tudná küldeni az 1. 1. 1.-es pechet?
Válaszotokat és segítségeteket elõre is köszönöm.
Válaszotokat és segítségeteket elõre is köszönöm.
Köszönjük szépen a mapot frank007. Én mindig is bíztam benne, hogy lesz és nagyon jó lesz
Az M7-en pl. lezárás van Székesfehérvár felé Martonvásárnál, tehát amit a térkép mutatta az nem mind bejárható. Tehát Tata - Bicske - Martonvásár alatti rész még építés alatt. De a többi egész jó :)
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Jelenleg ezek vannak:
Buda_észak
Buda_dél
Pest_észak
Pest_közép
Pest_dél
Csepel
Almásfüzitõ
Lábatlan
Nyergesújfalú
Dorog
Esztergom
Visegrád
Szentendre
Budakalász
Pilisvörösvár
Budaörs
Törökbálint
Biatorbágy
Bicske
Zsámbék
Tatabánya
Tata
Érd
Szigetszentmiklós
Martonvásár
Értettük a kérdést.
1. dolgozom én is,
2. 4 perc alatt letöltöttem újra neked most 4sharedról. 4perc. ez kb annyi: hazaérsz, amíg elmész slozira simán letölt :)
3. a városok kinézete szinte kb ugyan az. nem egy google street view...
1. dolgozom én is,
2. 4 perc alatt letöltöttem újra neked most 4sharedról. 4perc. ez kb annyi: hazaérsz, amíg elmész slozira simán letölt :)
3. a városok kinézete szinte kb ugyan az. nem egy google street view...
1. Köszi, tudom, hogy úgy én is szembesülök vele.
2. Melóhelyen vagyok és gép közelbe csak este kerülök. S ahogy olvastam, elég sokáig tart, mire lejön a cucc...
3. Bocs mindenkitõl, hogy egy hasznosnak mondható dolgot kértem.
<#rinya>#rinya>
2. Melóhelyen vagyok és gép közelbe csak este kerülök. S ahogy olvastam, elég sokáig tart, mire lejön a cucc...
3. Bocs mindenkitõl, hogy egy hasznosnak mondható dolgot kértem.
<#rinya>#rinya>
http://dtm.drfliga.hu/
Akkor most elbeszélünk egymás mellett vagy nem értettél meg. <#hamm>#hamm>
Én a magyar map-ról kértem képet, nem pedig a ETS2 alap térképérõl. Miután mindenki errõl beszél, gondoltam a kérdésem illik ebbe a közegbe. <#beka2>#beka2>
Vagy esetleg a magyar map-on is van München és a többi európai város?!?!? <#wow1>#wow1>
Én a magyar map-ról kértem képet, nem pedig a ETS2 alap térképérõl. Miután mindenki errõl beszél, gondoltam a kérdésem illik ebbe a közegbe. <#beka2>#beka2>
Vagy esetleg a magyar map-on is van München és a többi európai város?!?!? <#wow1>#wow1>
Különbözõ hibák lettek javítva benne, amik a 1.4.1-ben elõfordultak.
Állítólag...
Mert itt-ott olvastam, hogy valakinek megmaradtak ugyanazok a bugok még így is, csak máshol jöttekl elõ...
Állítólag...
Mert itt-ott olvastam, hogy valakinek megmaradtak ugyanazok a bugok még így is, csak máshol jöttekl elõ...
Sajnálom azokat a játékosokat, magammal együtt, akik nagy sietve feltettük az 1-4-1-es frissítést, mert most várhatunk arra, hogy a készítõ vagy valaki más aki tudja átalakítja a magyar mapot, hogy azok is tudják használni, akiknek az új frissítés van fent! Bizakodjunk, hogy egyszer az is meglesz!<#conf>#conf>
Sziasztok, mi a különbség az 1.4.1. és az 1.4.5. között?
Mert senki se válaszolt....
Mert senki se válaszolt....
Ha lehetne kérnem, akkor akinek mûködik, tenne fel egy képet a térképrõl, hogy milyen városok vannak benne?
Elõre is köszi a nép nevében! <#eljen>#eljen>
Elõre is köszi a nép nevében! <#eljen>#eljen>
ja oké kösz
Itt az enyém. Lefelé kell görgetni a rádiólistában hogy megtaláld.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Azzal nem mûködik.
kristóf497 - hogy érted?
kristóf497 - hogy érted?
hogy kell megcsinálni a mapot?
1.4.1
Melyik patch van fent?
Nekem kifagy a magyar maptól
oké köszi
Csak simán a mod mappába.
Ennek a magyar mapnak fájljait hova kell bemásolni a mod mappán belül?