Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ezt hozza be : 503 Service Temporarily Unavailable , úgy látszik ma jó napom van 😞
pedig ennek kéne: http://download.eurotrucksimulator2.com/EuroTruckSimulator2_1_4_1_to_1_4_6_patch.exe.torrent 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Az ETS2 hivatalos download oldala jön be, ez : http://www.eurotrucksimulator2.com/download.php
Köszi, ezt nem tudtam.
a frissítés .torrent fájlját linkeltem csak, semmi mást nem kéne behozzon a link 😄
Köszi a helpet, így azért nyugodtabb vagyok. 😄
Viszont tuti, hogy vaksi is mert az 1.4.6.-ot nem találom a belinkelt helyen. 😊
Viszont tuti, hogy vaksi is mert az 1.4.6.-ot nem találom a belinkelt helyen. 😊
Köszi.
Honnan tudom letölteni azt a módot, amivel tudok menni több mint 90km/h ?
Honnan tudom letölteni azt a módot, amivel tudok menni több mint 90km/h ?
A TSM Map 3.0 nyomulok egész jó ez a mód.De azért ez az autópálya Valencia alatt Barcelona felé a tenger közepén,hogy is mondjam csak.... kicsikét"illúzió"romboló...

PSN-ID:SanyaBoss
a valódi mód miatt nem lehetnének gondok, szerintem inkább a sellplan-os miatt fagy ki
Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
Tud valaki segíteni?
Nos, akkor most Frank próbálkozik azzal hogy jó legyen a map 1.4.1-hez? 😊)
Segítséget szeretnék kérni.
A 1.4.3. frissítés után, nálam nem jelenik meg az ONLINE HIREK helyén semmi.
Ez normális?
Eddig lehetett látni az eddigi frissítésekrõl küldött gyártói üzeneteket.
Valamint nem találom az 1.4.5.-ös csomagot amit mindenki emleget, honnan tölthetõ le?
Elõre is köszi a helpet.
A 1.4.3. frissítés után, nálam nem jelenik meg az ONLINE HIREK helyén semmi.
Ez normális?
Eddig lehetett látni az eddigi frissítésekrõl küldött gyártói üzeneteket.
Valamint nem találom az 1.4.5.-ös csomagot amit mindenki emleget, honnan tölthetõ le?
Elõre is köszi a helpet.
de nem fogja...
ETS2 FB csoportba benézek és elduran az agyam...
bénázik, nem olvas, nem keres...csak a száját tátja....
ETS2 FB csoportba benézek és elduran az agyam...
bénázik, nem olvas, nem keres...csak a száját tátja....
Megnéztem pedig ott keztem ahol nem fagyna ki, hát nem tudom. 😞
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
akkor a magyar map miatt, de elkéne olvasni a leírását is mielõtt elkezded használni... 😄
Csak a magyar map meg a red2. ja és az 1.1.3.
<#csodalk>#csodalk>
esetleg ha tudnánk játékverziót, hogy milyen aktív módok vannak, stb...
Hello szabi, ez a kép mi lenne?
Sziasztok! Egy kérdésem lenne hogy játszok kb 5-10 percet és ledob. Miért van ez?
köszi ezt a csodás információt, de többen letöltöttük már 4sharedrõl és tökéletesen müködik

Üzenem mindenkinek, hogy hiába jön le a 4shared-rõl gyorsabban a map, NEM MÛKÖDIK!
Elegem lett belõle és ebéd elött elkezdtem letölteni a rapidshare-rõl, ami persze kitûnõen mûködik az 1.1.3-as (nem erdedeti) játékon.
Elegem lett belõle és ebéd elött elkezdtem letölteni a rapidshare-rõl, ami persze kitûnõen mûködik az 1.1.3-as (nem erdedeti) játékon.
Helló!
Nekem a Steamon regisztrálva van a játék, de nem tudom hol kell az 1.4-es packot letölteni. Magától nem frissíti :/
Nekem a Steamon regisztrálva van a játék, de nem tudom hol kell az 1.4-es packot letölteni. Magától nem frissíti :/
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
hali mindenkinek! én letöltöttem a magyar mapot és azt irja hogy a fájl sérült amikor kibontanám a mód mappába nem engedi ilyenkor mi a teendõ?
steam-en 15euro
Nekem a magyar mappon folyamatosan kifagy 1.1.3 patch-on.Vajon miért?
Azt hiszem nem is megy az 1.4.x.-es patch-el<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Ez is csak egy helyen törik meg, mint egy nyerges 😄 De attól még jó 😄<#eljen>#eljen>
Egy linket adnál a trailer-rõl?
Thank you for your order!
Your order is currently processing. You will receive additional information via a separate email.
Charges will appear on your bill as: fsprg.com eurotrucksim
1 Euro Truck Simulator 2
Total: 29,95 €
Ja abban nem tudok segíteni, mert nekem dobozos verzió van. Meg kell venni vagy egy boltban vagy stemen.
valaki tudna nekem dobni egy linket amin az alap játékot letölthetem, mert az scs honlapon csak a 1.4.1 es verzió tölthetõ le<#rinya>#rinya>
Merci szalonba rakattam fel az új kerekeket.
Kollégát nem érdekelte a piros lámpa..

Kollégát nem érdekelte a piros lámpa..

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Kösz
Sikerült a játékot 1.1.1-es frissítéssel újra telpíteni, de amikor beleakarom tenni a mod mappába a magyar map zip fájljait ,csak a "defzip"-et engedi a magyar map zip-nél hibát ír ki! Na most akkor mi van? Nektek , hogy sikerült beletenni? Nem csomagoltam ki, ahogy a lejjebbi tanácsok szóltak! Valaki segítene? Köszi!
http://lmgtfy.com/?q=euro+truck+simulator+2+1.1.1.+patch
😊
😊